![]() |
Citiraj:
|
Nema nikakvog key-a. Jednostavno; oni sami moraju odobriti, ili ne, pristup igri i to je to. Ako upadnete onda vam jave mailom i mozete napraviti pre-load.
Nista, mozemo ocekivati leakove od danas i to kroz nekakvih osam sati. :D |
|
|
^ ne znam čemu ovaj video :D nisam nešto oduševljen s njime
edit: Žakfrags izbacio video gdje blebeće malo o novom specijalistu Irishu |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
U svemu spomenutom ja mislim da ce bit zesci clusterfck ,nadam se da nece. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
Obično tada rastežu opcije igre do krajnjih granica da testiraju gdje šta puca... Ovo mi izgleda ko da su isključili sve grafičke opcije i igraju se sa flexanjem fov-a. |
Citiraj:
Meni ovo lici kao da ce biti pusiona, ali zivi bili pq vidjeli. Slide...just, why. Dap, igra hebeno vuce na COD. |
Citiraj:
|
Citiraj:
igra izgleda kao loš klon cod mw :D |
ovo od jučer ipak izgleda malo bolje:
https://www.youtube.com/watch?v=LUtV...nnel=jackfrags Nadam se da će sljedeći tjedan beta |
Je napravio tko prednarudžbu?
Kad je na kraju ta open beta, jesu najavili datum? |
ja još nisam naručio igru, razmišljam kada objave točan datum bete. Pa da vidimo..
Beta po nekim procjenama idući tjedan dolazi. |
Open beta? Ma da? Wow nisam očekivao da bi moglo tak brzo.
|
Citiraj:
The Battlefield 2042 beta release date has been set for September 22 |
Preko argentine na postojecem accountu gold je 47eur.
Nabavit dobar vpn, incognito, origin.com pa ce vas bacit na regiju tj na arg. Naci igru, buy, ispunit info sa pravim podacima i hr pod drzava. Provjerit dal je kupljen i ugasit vpn. Ja uzeo prije 2 tjedna te ostatak sa drugog foruma. |
Citiraj:
Отправлено через SM-G975F |
Citiraj:
|
E da. Eto i ja odradio preorder.
Nadam se da ćemo se uspjet okupit ko nekad i rasturat. :) |
Citiraj:
No sada nude refund ako ti se igra ne svidi, a to ću znat odmah u prvih par minuta igranja i definitivno iskoristit ako mi se ne svidi. Doduše tu je open beta uskoro, pa ćemo znat i prije... |
sve jasno
|
|
Citiraj:
Pa BC2 ga je imao i AK nisi pazio si pucao po svuda osim po ekipi. I ona animacija oživljavanja mi je onak za igru koja izlazi '21. |
Hmmm ... taman će mi se poklopit izlazak igre s dolaskom jednog PC-a. :D Vrijeme je da ponovno zaigram nakon 10 godina. :D Vidimo se!
EDIT: Prvi put sam danas saznao za novi BF. I Portal. Valparaiso?! :O |
Citiraj:
|
Ak su u pitanju 5.56 kalibri i sl. tu ni nema nekog recoila u stvarnosti.
|
Pa to si baš kontam. Ne kužim šta vi očekujete.
Pogotovo sa svim tim silnim gadgetima/gripovima. :D Još k tome ako si iskusna vojničina kao što svi ko fol jesmo u igri :D pa znaš držati pušku kako spada... Exhibit A. https://youtu.be/bmeRROzi_4k |
Postoje nagadanja da se izlazak odgada za iducu godinu!?
Sent from my RMX2002 using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:53. |