![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
Uspio i ja, poanta je bila napravit sa kompa, ne sa moba. Sa moba odbija plaćanje.
|
Meni s moba uredno proslo. Ali kroz browser.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ako odem preko vpna u argentinu i uzmem premium i platim karticom. Hoce mi iduci mjesec samo produziti pretplatu i hoce mi skinuti opet 7kn ili 70kn kao u hr?
Poslano sa mog SM-N975F koristeći Tapatalk |
Skidat će cijelo vrijeme 7kn.
|
Citiraj:
Vpn argentina,adresa evo ima mjesta kod mene u hrvatskoj katolickoj misijii u Buenos Aires,ja sam stavi placanje revoultom i svaki mjesec 11.45kn femily racun, ja dijelim na nas 6 Meni najdraži youtube music,stvarno odlican Takodjer najbolje utrosenih 12 kn 😁 |
Moze li se kupiti odmah yearly ili bas mora svaki mjesec?
|
Probao i ja na brzinu, ali mi je odbijena transakcija. Koji su moguci razlozi? Argentinski pesos mozda? PBZ Visa i myway token u pitanju. Autorizacija prodje ali u browseru kaze kifla, neče!
|
Citiraj:
Ja sam otvorio drugi Gmail samo za to i dodao sve ukućane a svoj yt prebacio na taj drugi gmail |
Citiraj:
|
pa ne moras svaki mjesec ručno uplačivat
stavis i zaboravis 12 kn ti i banka mazne svaki mjesec, isto nije godišnje |
Citiraj:
Sent from my motorola edge using Tapatalk |
Kako postojeći ženin mail ubaciti u family, samo joj promijeniti mjesto boravka? Mora li biti ista adresa kao moja u Argentini, jer sam je već zaboravio
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk |
Citiraj:
mi da nismo u istoj zemlji. |
Youtube - stisnite na vašu ikonu u kutu - Purchases and membership - Manage membership - Family sharing settings - upišite mail - dođe, prihvati i to je to. Ne mora ništa mijenjati.
Mora mijenjati samo ako ima već unesene svoje podatke, ako je bio u nekoj familiji već, a ako je član neke familije neće se moć dodat. |
a kako se makne iz family ? jer meni ne uspijeva to nač
popis koji su u family |
Isti koraci kao i za dodat, na family sharing settings je popis.
|
|
Citiraj:
|
Vanced se gasi. Gdje uzimate Premium?
|
Citiraj:
|
Po uputi gore, meni je s PC-a odbijalo plaćanje, na kraju sam morao sve preko mobitela odradit.
|
Nije mi jasno kako sam tek sad naletio na ovu dretvu. Uzeo argentinski premium za 11 kn, konačno više klincima reklame ne će prekidati pjesmice i crtiće... ffs
|
Citiraj:
Poslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk |
Evo danas sam uzeo, instalirao Hola browser, promijenio državu na argentinu i uzeo premium family za 179 argentinskih novaca mjesečno, cca. 11 kuna. ništa drugo nisam morao mijenjati u google postavkama, lokacije ili sl. jedino sam upisao argentinsku adresu, neko sjemenište hrvatsko u buenos airesu, netko je gore napisao već :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A google izbaci novi api?
Sent from my RMX2002 using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:54. |