![]() |
Jel ima tko hrvatski premium na spotify? Jesu uveli discover weekly kod nas?
|
Što nije otpočetka?
Ugl, imaš to |
Nisam imao discover weekly od pocetka, cak sam ih bio i kontaktirao da vidim sta je s tim, pa su mi rekli da rade na tome da to dovedu i kod nas, pa sam se vratio na UK.
Znaci ima, thx :) |
Tražim nekoga sa slotom na Spotify premiumu. Moguće @simpleplan ima još. No ako tko ima slot javite mi na pm. Ako nema nitko ja ću uzeti pa ako tko želi uletiti...
Sent using Tapatalk |
Jel zna neko u kojoj drzavi je deezer premium acc najjeftiniji i da li prolazi caka sa vpn kupovinom?
|
Sjecam se da je VPN prolazio do trena kada treba platiti - ako nemas karticu iz te drzave, baca te na drugu drzavu ili odbija, ne sjecam se vise. Vec bi se to radilo da se moze :)
|
Ima li tko mozda slot u spotify planu? Deezer algoritmi mi dizu zivce u zadnje vrijeme... :beer:
|
Upraznilo mi se jedno mjesto na Deezer Family planu, pa ako je netko zainteresiran - pm (1,8 €/mj)
|
Bump
Citiraj:
|
Pozrav,
ako može tko staviti link na stranice gdje se mogu kupiti sherani family accounti od deezera, spotify i sličnih Zahvaljujem |
zna tko gdje kupiti one jeftine windows licence, sjecam se da je nekoc davno bilo na ebayu ali vise ne nalazim ili ne znam tražiti.
mijenjao MBO a mrsko mi koristiti piratluk programe. |
|
hvala, pusa u žvalje
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:02. |