PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   DiRT Rally 2.0 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=294702)

xlr 22.03.2020. 21:16

Uključiti HC mod za dobra stara vremena... kao da bi mi to ikako pomoglo :) Sad sam se sjetio zašto nisam nikad vozio Argentinu, ispričam vam samo da se još malo ispovraćam.

Može li se nekako unaprijed vidjeti gdje su ti checkpointovi i tako planirati vožnja?
Našao, event details unutar igre

JC Denton 22.03.2020. 21:28

Citiraj:

Autor xlr (Post 3389519)
Uključiti HC mod za dobra stara vremena... kao da bi mi to ikako pomoglo :) Sad sam se sjetio zašto nisam nikad vozio Argentinu, ispričam vam samo da se još malo ispovraćam.

Može li se nekako unaprijed vidjeti gdje su ti checkpointovi i tako planirati vožnja?

Sjecas se bez assista (samo abs na 1) i hc damage? Po Grčkoj svaka druga graba naša :D

Ne razumijem pitanje sa checkpointima?

BTW, kako rijesiti mucninu u Argentini:
https://m.youtube.com/watch?v=a8lGpr4I6u0&t=515s

Postoje li workshop setupi za skinut za dr2.0 kao i za dr1.0?
Ja nisam nasao. Ili nisam skuzio...?

xlr 22.03.2020. 22:10

Service area, krivo se izrazio. Editirao gore post, nasao sam.

Tnx za ovo! Zapravo nisam ni kopao po postavkama, vidim povuklo mi setup od prve instalacije prije godinu i nesto pa rekoh ajde da probamo. Koliko malo sam je igrao jos mi je zao sto sam je kupio. Nije se isplatila kao 1ica hehe :D

Sent from my SM-N960W using Tapatalk

Matoje 22.03.2020. 22:17

HC mod uključen za sljedeći event, Španjolska i R5 klasa.
Setupe koliko sam skužio nije moguće nikako skinut ko u dr1.0 nego se moraju ručno unijeti, ima GTR Technical youtuber setupove.

nub 23.03.2020. 12:25

Odvozio Argentinu. (nick je gjooro jer brijem da je to povuklo od steama a nemrem promijenit kolko mi se čini)

Kad starta španjolska?

JC Denton 23.03.2020. 13:15

Citiraj:

Autor nub (Post 3389608)
Odvozio Argentinu. (nick je gjooro jer brijem da je to povuklo od steama a nemrem promijenit kolko mi se čini)

Kad starta španjolska?

Meni piše nub? :D :stoopid:

Španjolska pretpostavljam popodne...

nub 23.03.2020. 13:16

Evo sad se apdejtalo :D

Matoje 23.03.2020. 13:42

Citiraj:

Autor nub (Post 3389608)

Kad starta španjolska?

U 20.30h večeras.

xlr 23.03.2020. 14:02

Citiraj:

Autor nub (Post 3389617)
Evo sad se apdejtalo :D

Na sajtu pise ime koje si definirao kod kreiranja racenet accounta i ne moze promjeniti, barem ne kroz opcije. Moze se probati pisati codemasteru i pitati. Tu si gjooro.

U igri na ljestvici pise ime koje si podesio u postavkama igre/player.

U igri u gornjem desnom kutu pise tvoje steam ime :D

Evo, tako sam ja to shvatio... I na sva tri mjesta imam razlicito ime hahaha
xlr = dakore

xGAME 23.03.2020. 15:21

Odvozio sam jučer Argentinu i mislim da nije moglo gore :D
Prva staza, drugi zavoj trknem 20 na sat neki kamen i orekene me bočno i stanem na mjestu :D
Druga staza, još ljut na prvu, otpustim ručnu prerano i penalty 10 sekundi, a nije da sam i ostatak staze dobro odvozio :D
Na onoj noćnoj sam vozio s ograničenjem 60 i još sam si uspio slupat svjetla :D
Zadnja staza, auto mi u jednom trenutku malo izleti van staze i ostane visjeti na rubu staze taman da su prednji i straznji kotaci u zraku. Naravno da sam bio tvrdoglav pa nisam htio resetirati auto i tako izgubio hrpu vremena.

Ovu današnju ću probat s volanom, ako ga uspijem složiti za tu igru. Nikako da skužim zašto ne mogu sensitivity okretanja namjestiti. Fizički moram volan okrenuti za 180 da auto u igri skrene za 20 -.-

JC Denton 23.03.2020. 19:39

Citiraj:

Autor xGAME (Post 3389650)
Odvozio sam jučer Argentinu i mislim da nije moglo gore :D
Prva staza, drugi zavoj trknem 20 na sat neki kamen i orekene me bočno i stanem na mjestu :D
Druga staza, još ljut na prvu, otpustim ručnu prerano i penalty 10 sekundi, a nije da sam i ostatak staze dobro odvozio :D
Na onoj noćnoj sam vozio s ograničenjem 60 i još sam si uspio slupat svjetla :D
Zadnja staza, auto mi u jednom trenutku malo izleti van staze i ostane visjeti na rubu staze taman da su prednji i straznji kotaci u zraku. Naravno da sam bio tvrdoglav pa nisam htio resetirati auto i tako izgubio hrpu vremena.

:roller: :roller: :roller: :roller:
Znam kako ti je bilo :roller:

VandaL.pr! 23.03.2020. 22:19

I pobjednik Argentine je:

https://gifimage.net/wp-content/uplo...ner-gif-13.gif

JA!!!!!

https://media2.giphy.com/media/3o7bu...&rid=giphy.gif

Thank you!!!!!!

JC Denton 24.03.2020. 00:01

Evo nakon pokušaja Španjolske mogu samo reć ostalima - good luck :D

Vrlo brzo sam probušio gumu. Nakon zamjene, uskoro sam opet probušio gumu. A još nisam bio ni na trećini stage-a :D I k'o tovar vozio dalje... do kraja stage-a sam bio na dvije felge, sa pregrijanim motorom i check engine lampicom. I tako startao drugi stage :D

Auto je izdahnuo nakon trecine stage-a. Nakon sto sam ga jedva upalio na startu i sto se ugasio nekoliko puta :D

xlr 24.03.2020. 07:32

Pola argentine sam prosao na jednoj-dvije felge :D Ocekivao sam da ce mi recovery button na cesti promjeniti gumu ali samo mi daje 9sec penaltije, a dole lijevo blenda crveni kotac. Ugl nisam shvatio kako promjeniti gumu :D #plavusa

JC Denton 24.03.2020. 08:03

Citiraj:

Autor xlr (Post 3389788)
Pola argentine sam prosao na jednoj-dvije felge :D Ocekivao sam da ce mi recovery button na cesti promjeniti gumu ali samo mi daje 9sec penaltije, a dole lijevo blenda crveni kotac. Ugl nisam shvatio kako promjeniti gumu :D #plavusa

Ja sam u Spanjolskoj bio prisiljen kopat po opcijama da saznam jer po asfaltu bas nema gripa kad si na felgi :D
Uglavnom, F3 pa ti se otvori meni tamo di je slikica koja guma je pukla...i onda samo enter, ako je samo jedna :D

tun3 24.03.2020. 10:42

Kad dođem doma ide krš i lom po Španiji, probao sam jučer i predviđam si dva završena stagea ako oću izganjat neko vrijeme da liči na nešto :D

JC Denton 24.03.2020. 11:00

Citiraj:

Autor tun3 (Post 3389837)
Kad dođem doma ide krš i lom po Španiji, probao sam jučer i predviđam si dva završena stagea ako oću izganjat neko vrijeme da liči na nešto :D

Kako je krenulo, bit ćeš dobar i samo ako završiš :D

xGAME 24.03.2020. 11:41

Meni je išlo okayish do 3. ili 4. staze :D Tamo sam razbio stražnji lijevi kotač i sjebao motor, pa sam se nekako dokotrljao do cilja. U 5. stazi nisam slušao suvozača i zabio se direkt u stijenu na zavoju pa mi je nakon toga auto najviše u drugu brzinu bacao i vozio se max 42km/h ostatak staze :D
Za 6. stazu mi igra savjetuje da samo odustanem haha.

11/10, would drive again :D

Matoje 24.03.2020. 12:09

Ja za sada odvozio samo prvi stage i odmah na početku probušio obje gume tak da sam 75% stage vozio s jednim kotačem, pa ću danas odvozit valjda ostatak. BTW došao upravo update s Colin McRae sadržajem i novim subaruima.

Također je GOTY edicija snižena na steamu i sezone 3 i 4 iznose 8 eura.

tun3 24.03.2020. 12:13

Zaboravio sam napisati, ja imam sve do 4. sezone, pa ako i drugi imaju može se ubaciti i od toga nešto, ako ne nevrmajnd :)

xGAME 24.03.2020. 12:23

Ja imam sve što se može imat tako da meni paše kaj god :)

nub 24.03.2020. 12:51

Dakle ne znam kak sam uspio na prvoj stazi dva put krovirat auto i zbušit dve gume. Jednu sam uspio popravit, al sam dalje vozio bez jedne gume i sa slupanim autom dva sljedeća stagea. Zadnja 3 sam ipak išao sporije ziheraški :D

xlr 24.03.2020. 12:52

Jucer bacao matematiku, 25 funti platio base game, i mislio uzeti goty sa svim sezonama i colin dlcom, al sam se oladio kad sam shvatio da sam je u godinu dana igrao 6h. Ko pijani milijarder :D

nub 24.03.2020. 13:04

Evo kod mene 8 sati, a u startu kad je izašlo (ili čak prije) uzeo deluxe verziju. Ne uzimam više ništa i ovo je previše :D

Dalthor 24.03.2020. 14:17

Citiraj:

Autor Matoje (Post 3389869)
Ja za sada odvozio samo prvi stage i odmah na početku probušio obje gume tak da sam 75% stage vozio s jednim kotačem, pa ću danas odvozit valjda ostatak. BTW došao upravo update s Colin McRae sadržajem i novim subaruima.

Također je GOTY edicija snižena na steamu i sezone 3 i 4 iznose 8 eura.

koliko vidim nema zasebno kupiti sezone 1 i 2 kao što imaju 3 i 4?
goty je too much s obzirom da imam base game...

JC Denton 24.03.2020. 15:23

Citiraj:

Autor xlr (Post 3389885)
Jucer bacao matematiku, 25 funti platio base game, i mislio uzeti goty sa svim sezonama i colin dlcom, al sam se oladio kad sam shvatio da sam je u godinu dana igrao 6h. Ko pijani milijarder :D

Ja sam krajem 2017. uzeo DiRT Rally 1.0 GOTY za 9,99€ i imam preko 110 sati u njemu. Najvise u cijelom Steam inventory-u. Ona se debelo isplatila u odnosu na druge igre :D
Dirt Rally 2.0 ima sad cca 32 sata i 4. mi je na popisu najigranijih naslova, iza Tomb Raider 2013 (kojeg nikako da zavrsim) i Sleeping Dogs.

DR 2.0 sam uzeo base game početkom godine za 7,74€, i uzeo sam još extra contenta za sve zajedno sa base game cca 20€. Fali mi sezona 1/2, nisam nasao da ima posebno za kupit. Uzeo sam sezonu 3/4 i sad sam automatski dobio FlatOut Pack, evo sad se skida :D Kako god okrenes, trebam skupit barem 230sati da bi bio isplativ kao prvi nastavak :D

Matoje 24.03.2020. 17:35

Citiraj:

Autor Dalthor (Post 3389907)
koliko vidim nema zasebno kupiti sezone 1 i 2 kao što imaju 3 i 4?
goty je too much s obzirom da imam base game...

moguće je jedino uzet year one pass koji je 20 eura te su u njemu sezone 1,2,3 i 4, ali nema mogućnosti zasebne kupovine sezona 1 i 2, izgleda da su to maknuli

tun3 24.03.2020. 18:40

Dođem doma i dočeka me laganini apdejt od sitnih 20GB :roller:

Apdejtat će noćna smjena, vozim ujutro, ne znam do kad se uopće može :D

JC Denton 24.03.2020. 19:08

Citiraj:

Autor tun3 (Post 3390006)
Dođem doma i dočeka me laganini apdejt od sitnih 20GB :roller:

Apdejtat će noćna smjena, vozim ujutro, ne znam do kad se uopće može :D

Nakon što skine 3-4GB ti da mogućnost play :D

tun3 24.03.2020. 20:51

Ništa od toga, Tele2 pokućni, kad mi se tu u okolici nakače svi useri navečer imam sreće ako mi ostane par Mbit... noć je mirna, onda će to skinut bez beda :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:22.