![]() |
pa naruči si na posao :)
Ili ovako u svijetu medija, pa pobereš kod njih-. https://s33.postimg.org/mv4ak6zgv/Capture.png |
fora je da u SD poslovnici ak kupiš na maestro/master ide još 20%, znači 199kn
e sad dal se uvoznik te igre SD pobrinuo da u vlastitom dućanu ima milijardu gran turisma, pitanje je :D tenks za info iznad, ako nema sancta skoknem do avenua, nije daleko :D |
Na ekupi isto možeš osobno preuzeti https://www.ekupi.hr/Gran-Turismo-Sp...4-1110181.aspx
|
u pizdi materini su :D
ma imat će valjda entko u areni, ima SD, instar..valjda su se opskrbili |
Citiraj:
Ali bolje nazovi pa provjeri. Ili na i infogamer odes u uzmes na karticu. Sent from my LG-H815 using Tapatalk |
nema preuzimanja u poslovnici, nudi mi samo dostava na kućnu adresu preko webshopa
zvao sam sad baba isto kaže prek telefona |
pisao ja po komentarima ljubavnu prozu i poeziju za preuzimanje u CCE, no ni mu ni be...ali ok, tako nešto sam i očekivao pa se nisam puno uzbudiJo :D
|
završena trakavica, slučajno naišao na tisak media, day one edition 249kn uzeo i šišaj
|
uzeo personu 5 za 30 buckasa, i starije uncharted naslove za sicu, posto sam propustio dva dijela s psn storea
sada imam dosta toga za igrat duze vrijeme |
Ja sam uspio dignit Gran Turismo Sport Special Edition za sebe.. A malisi uncharted:the lost legacy... 358kn.. Prizadovoljan! :)
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
ja tek sad došo kući i stavim GT reko da probam, update od 13 gb skida jebo majku pa jesu normalni
|
Skupilo se toga. Bilo je, čini mi se, dva-tri updatea otkad je izašla igra pa te to sve skupa dočekalo :)
|
Uzeo prije tjedan dana F1 2017 i bas sam iznenaden kak je igra dobra. Ko voli, preporucam.
|
S obzirom da sam zadnje odigrao wolfija old blood i ostao ugodno (ocekivano) iznenađen krenuo sam u nabavku new ordera...i ono ispod 200 kuna rabljene nema....a iznad toga definitivno nedam...skoro sam pokleknuo kad sam naiso na svijet medija i 200 kuna nova novcata igra pa ako je jos netko u nedoumici ko ja da malo pripomognem s odlukom :D :D
|
Citiraj:
Vidim, nije ni danas puno skuplji na US Store, 9,99$ https://store.playstation.com/en-us/...tation%20store |
Citiraj:
|
Zaboravih napomenuti, ne zanimaju me digitalne verzije ;)
|
Iz razloga što skupljaš diskove ili nešto drugo? :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
a i disk moš prodat poslije
|
Citiraj:
Ja uvijek otvorim novi mail i novu PS account za igre kada kupujem tako da sve to dam kupcu. Tako isključujem mogućnost da mogu povratit pwd. |
Kupio klincima ovaj gran turismo i ančarted, ovu prvu neće ni da instaliraju.
Ima to smisla prodavati ili mijenjati? Možda da sačekam da se zažele utrka? |
Citiraj:
|
sad će se cijena vratit na 549 pa onda prodaj :D
|
|
Tko je za online gt sport na PM
Sent from my LG-H815 using Tapatalk |
kaj znači to ''tko je za online GT'' daj malo objasni šta je to, 1vs1, party race, neš treće? :D
|
Pa meni sve odgovara 😉
Sent from my LG-H815 using Tapatalk |
a ja neam pojma kak funkcionira išta od toga pošto sam tek nabavio igru
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:32. |