![]() |
Ima veći probelm, trenira manji klubi nitko od boljih ne želi doći tamo ako može u veći i bolji klub koji može više platiti.
Dobar je Bilić, no prošle godine je imao sreće što su velikani svi odreda igrali kriminalno, to se ove sezone sigurno neće ponoviti. |
3:1 na kraju
iako po igri i više je trebalo bit, uz tu i tamo koji dobar trenutak WH-a, city ih je izdominirao |
|
Djeca ko djeca, stariji idu slavit i to je IMO posve normalno.. mislim osvojiš LP ili WC i sad bi ti trebao hodat oko ovih što su izgubili, meh.
|
Real i Atletico definitivno dozivjeli sudbinu Barce. Nema transfera za njih. Mislim da ce ovo Atleticu jako tesko pasti, posebice ako Simeone ode kako najavljuju.
|
Ček da im dozvole da prvo da dovedu sve koje trebaju, pa da im onda dozvole ali da ne smiju registrirati.. ne znam jeli još kakvih nebuloza bilo?
|
Pa isti slucaj kao sa Barcom. Mozes kupiti, ali ne mozes registrirati. Doslovno ista kazna koliko kuzim od slova do slova.
|
Evo cvilidrete. :D
Sad kad bude isto kao i barca prije onda ce se sutit :D A komentar mirkec da ce real na najvisi sud po zalbu? :D |
Sutra kad United odere City u Manchesteru ahahah junajted vin plus zlatan skor ahaha evo mene u vilijam hilu iiiiiiihaaaa
|
Pa iskreno ,Real ovo uopće ne pogađa.Zidane ima vrhunski popunjenu ekipu,i da je mislio nekog dovesti ,mogao je.
Ali zbilja nema potrebe. U jednu ruku ,ova kazna je bogom dana.Sada bar ne budu dovodili neke nepotrebne koji samo rez....ekipu. Imamo Moratu, i to je to! Sutra jedva čekam pola 2.Inaće ne volim Dvardijolu,ali sutra budem navijao za City! I da,Mirkec ,sutra u 16h,povratak kralja! |
Znam znam to se čeka :)
|
City trenutno vodi protiv picica.
|
Nisam nikad volio Guardiolu,ali ovaj njegov City izgleda odlicno.
Mislim,i United je jak,ali City bi ove godine i u CL mogao puno. Nije to ona momcad bez krvi kao lani protiv Reala. I to bez Aguera i Companyja igraju. |
Dobar je ovaj united, treba u william hill ic :D
dominacija |
Kakav gol Ibre.Nemres vjerovat!
|
Ovaj Bravo je smijurija, tek sad se vidi kakav je golman kad ne igra u Barci pa mu netko cak i zapuca na gol.
|
Kolko god da je bravo sakat, i dalje je bolji od jebeno vejn runija, pa to je najveca truba na svijetu od igraca atm
|
Bravo :care::care::care:
|
ok povlacim kaj sam reko :D D: D: D:D
|
ok, jel i ovo ušlo bravu
iako ofsajd i skrenuta lopta al ono, brani zakurac |
jbt ovaj bruyne :D :D
zivotnja |
Sada igraci uniteda mogu kupit popcorn i gledat Dinamo u LP😂😂
Sent from my D5803 using Tapatalk |
Ma kaj je najgore ne izgleda united napokon lose, jos da se rijese starog sljama tipa rooney, fellaini i slicni, mogu igrat nogomet.
|
Citiraj:
Djabe ste krečili ! :D |
Pise se "Čabe" 😂
Sent from my D5803 using Tapatalk |
Pep nastavlja s nabijanjem kompleksa Mourinhu.
Special one, odnosno semi-final one je od 17 tekmi protiv Guardiole dobio samo 3. :D |
Varane jesi prezivio? :D
|
Kikica opet po starom.:goood:
|
Citiraj:
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:43. |