![]() |
|
Nisam ih dugo gledao.Pa i DTM ima DRS.Katastrofa :D
|
A isti problem ko u F1 previše downforcea da bi mogao nekog prestić
U DTMu je još izraženije jer su svi u 0.5 sec pa nemaš neku mogućnost osim ako ovaj ispred napravi neku grešku (ko npr u prvom zavoju ove trke) |
To je uvijek problem kad je sav downforce aero downforce. Trebaju vratit ground effect u F1.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk |
Citiraj:
Upravo je pritiskanje i čekanje onoga ispred umjetnost pretjecanja.Tako barem vozači pričaju. Stiskanje DRS gumbića to nije...ali barem ima događanja.Zadnje šta sam gledao bio je Mika u DTMu :) Citiraj:
|
Alonso kao Ronaldo
https://youtu.be/SQ1dukdLAtY |
bilo je dosta akcije danas na slobodnim treninzima
link |
Nisam danas nista stigao popratiti.
Moze info zasto je RIC toliko brzi? Jel stvar u gumama? Kome je pokazao srednji prst u La Rascasse? I koga je nazvao cunt of a bloke :) |
Citiraj:
Kimiju jer ga je "blokirao" |
|
Bas mi je drago da se pristavac opet skucao.
|
Tko je prištavac? Ne vidim ništa na vijestima, a po godinama, dosta ih odgovara opisu :D
|
A doslovno po pristevima? :D
Verstappen, opet se skucao, vozacka greska. |
|
Pirelli otkrio gume za 2017. Prednje 6 cm šire, a stražnje 8 cm. Primjer kako izgledaju na bolidu:
http://www.skysports.com/f1/news/124...dhqJ37epoQ-dOn I danas je potvrđeno da se uvodi zaštita kokpita. |
Želim vjerovati da će netko drugi pobijediti sutra osim Mercedesa. Teško mi je u to povjerovati. Vidjet ćemo. RB iznenađujuće brz, Ferrari loš. Očajan. Fali jako puno vremena u jednom krugu, a ekipa koja ne može voziti jedan super brzi krug ne može osvojiti prvenstvo.
|
Citiraj:
|
Na stazi je heavy rain. Ako tako ostane do rejsa, super!
Samo, poznavajuci ove pickice, utrka bi mogla poceti pod safety carom pa cemo 20 krugova gledati paradu... :D Sent from my LG-D802 using Tapatalk |
U tom slucaju prognoziram 8-10 bolida na kraju 😁
Sent from my D5803 using Tapatalk |
Streamovi
Acestream ID: 5bbb12790e8114f3686108d8654881cfabe836aa (6000kbps) Acestream ID: a954bf330421aaa7ba64ba79e9028e77209d7a9f (3000kbps) Acestream ID: b170307d3435f4b6d9b84e962a83b7ab8cc19d33 (1200kbps) |
Taman mislio moliti za stream :D Hvala :goood:
BTW. evo rekose da ce race startati pod SC-om :D |
Nažalost, sumnjam da će biti puno preticanja na stazi danas. Vjerujem da će svi ići na ziher i pokušavati kroz boksove ići na poziciju gore.
|
Citiraj:
A i kiša je onaj fini filter koji odvoji vrhunske od odličnih vozača...pa makar ih i pet završilo. |
Evo već prve žrtve. Palmer out, ni do prvog zavoja ni stigao :D
Virtual safety car?! |
Kimi je najgori driver ove godine.
|
Trenutno je 2. u prventsvu :D
Iako neće bit nakon ove utrke |
Ovaj Rosberg je isto nikakav vozac. Ne znam zasto mu se momcad ne dere vec na radiju nek se makne.
|
Citiraj:
Ne bih se čudio da ima neki problem |
S obzirom na to kako vozi, nema sanse zadrzati to drugo mjesto. Kod prvih promjena guma, hamilton ce ostati jedan krug dulje, odrati ga za 2 sekunde i preci kroz bokseve. Samo sto ce tada biti vec unistena sansa da ganja ricciarda.
Ne kazem da ce on sam popustiti, ali momcad ga mora pritisnuti. EDIT: Eto, napokon. A Hamilton vec 2 sec ispred, nakon pola kruga. |
Lewis pušten s lanca, bit će zanimljivo :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:06. |