![]() |
Ta ti je dobra :D
A ovo drugo je isto kao kad Dinamo osvoji 55. uzastopni naslov prvaka lige u kojoj je jedan prosječan klub (Juve) a ostali dakle ispod prosječni. |
Kako je išao Mančester?
|
Završilo je 3:1 za Manchester. Rooney je zabio prvi gol iz kornera dok je Suarez gađao stative. :) Ostali golovi su pali nakon zamjena u drugom poluvremenu.
Ukupno, United zasluženo pobjedio. Ali da je Barca došla u punom sastavu to bi sigurno drugačije izgledalo. Ovako su se držali u prvom poluvremenu, ali u zadnjih pola sata, nakon zamjena, katastrofa. Gumbau, Sandro, El Haddadi, Halilović i ostatak ekipice su razočarali, blago rečeno. Rafinha i Sergi Roberto - srednja žalost. Enrique se već moli da mu se Iniesta i Rakitić ne ozlijede. :) |
"James se pridružio momčadi, Benzema i Modrić su trenirali odvojeno zbog kondicijskih problema. Sutra ću odlučiti hoće li oni igrati."-Benitez!
Što čemo Mirkec? Poznavajući Benitezovu doktrinu, loše se piše Modrinju! Hames kralj!A i onog prvog je malo falio,vrhunski izvedena oba slobodnjaka. Dobro je jedino za Modrića kaj je i Casemiro podbacio. |
Igrat protiv koga?
|
Citiraj:
|
Pa koliko ja znam protiv Intera su igrali jučer u 14h :D
Mislim poruka ti je "Sutra ću odlučiti hoće li oni igrati."-Benitez!" i napisao si je u 21h a oni su već tad odigrali jel? |
Citiraj:
Citiraj:
Dobro nebitno,bila je teska ozljeda,pitanje bude li on uopce mogao opet na 100%! Vidjet cemo prekosutra. Sorry kaj nisam preciznije napisao. |
Ahaaa, ma joj ne pratim baš trenutno jer ne polažem baš previše nade za sljedeću sezonu. Bio Modrić tu ili ne bit će teško (puno teže nego prošle sezone, jel) išta osvojit ove sezone.
|
AJMO MOLDE VOLIMO TE po 5,50 u HL u <3
|
I Dinamo vodi.
K'o da je moglo drugačije :D |
Citiraj:
|
Ovaj machado je totalni debil. Nadam se da ce ga zdravko odjebat nakon ovog danas.
|
Kakav kralj! Ono hladno "evo vam ga" :D
|
Ovaj Dinamo je cudo nevideno.Brijem da se skupimo mi tu s kvarta subotom nakon pijanke, razbili bi i Molde i Dinamo.
|
Iskreno, kao simpatizer Dinama, mislim da uzmeš najbolje igrače Reala i Barcelone da bi igrali zak... u Dinamu. Jako čudna priča.
|
Machado se to od narkomana naučio, što se čudite.. kakav gazda, takvi igrači..
|
Citiraj:
|
Prijateljska tekma Lechia Gdansk-Juve 1-2,
zabili Pogba i Mario.... :goood: U 3:05h igraju United i PSG... ako neću moći spavati, pogledat ću tekmu. |
Citiraj:
|
Poljski klub slavio je čini mi se 70. godišnjicu pa
je Juventus kao velik klub uveličao tu proslavu. Pa neće valjda zvati real... :D :D Hajduk je recimo zvao Barcelonu. |
Citiraj:
|
emilblomsky; malo sam se šalio, nadam se da se nisi uvrijedio. :)
Inače, vidim da Real igra dobro na pripremama... James je zabio pravi gol iz slobodnjaka. |
Citiraj:
Ne moze se jos nista suvislo zakljuciti,jos previse miksa sastav,vidjet cemo protiv Bayerna koliko vrijede! |
United-PSG 0-2, znam da su to sve prijateljske tekme po
Americi, ali obrana opasno visi... Već vidim kako će mi za kojih 10 dana kad počinje Premiership kidati živce...:fuming: Arsenal zasad igra najbolje i realizacija im je dobra, ali... radi se ipak o Arsenalu. Već su nebrojeno puta usrali....:D |
Obrana opasno visi a Ramos upravo potpisao do 2020. :D
|
Ma za Real potpisao :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Edit: Balić aka James Rodriguez |
2-0, valjda će biti dovoljno za prolaz.
Majstori s mora, bravo! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:24. |