![]() |
Ako pričate o f1racing, on vam je sada formulino.hr
|
Citiraj:
Autosport, F1fanatics, bbc.uk, skysports, wtf1, reddit... Uopce mi se ne slusa / cita nasa trkeljanja. Da se bar moze kod nas uzet skysport pretplata bilo bi idealno. :kafa: |
Zašto ne imati nešto domaće? Pa ako valja, uvijek ću radije otići u naše i podupirati ih.
A i moraš biti svjestan da mnogo ljudi u RH ne zna engleski. |
Citiraj:
Ja utrke gledam samo na streamu. Kvaliteta nije bog-zna-šta, ali barem su komentari smisleni i sadržajni. I nema reklama. Meni najbitnije. |
ništa od Caterhama i Marussije :stoopid:, nije da su bili baš u prvom planu al ovo je loše za f1
|
Citiraj:
|
ne ronim ni ja suze ali nije nezamislivo da jos neki ne uspiju...nikom se ne gleda polu prazan grid
|
Te male momčadi su se možda trebale udružiti pa bi nešto i postigli jer ovo što su do sada radili je bilo čisto rasipanje para!
|
Citiraj:
Citiraj:
BTW ![]() |
Mali timovi propadaju, bitno da us uveli budget restrikcije i stednje i sve zivo kao da bi se mogli i manji timovi prokljucit. Bas im je uspjela ta ideja :).
|
A ne znam...moje mišljenje je da ako nemaš para nemaš šta tražit u F1.
Žalosno je što bi te momčadi postigle bolje rezultate da koriste prošlogodišnje bolide top momčadi jer samostalnim razvojem će na tu razinu možda doći za 3-4 godine! |
Citiraj:
Nekad su mogli izmedju dvije utrek testirati kolko i gdje su htjeli/imali para pa se moglo svasta izokrenuti u sezoni a sad je to sve svedeno na minimum sanse za neki preokret. |
Sami motori su duplo skuplji od starih kažu.Di je sve ostalo...tako da ove "mjere štednje" su presmiješne.
|
Nema proizvodjacima motora veze ako su motori skuplji, bitno im je da im je taj razvoj koristan i za druge stvari izvan F1.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Htio sam reći kako to nemože svatko pratiti,zato male ekipe krepavaju. |
Ooooo.... pa Honda više ne ronda :goood:
Ferrari i dalje odličan, Mercedesi osrednje, jedino je Renault i dalje u banani. Možda bude ipak dobra sezona. |
Citiraj:
|
Skoro ne ronda :D
McLaren-Honda's day is over. A faulty seal on the MGU-K has led to a terminal engine problem that, according to the team, requires a "full replacement of the power unit". Hamilton zbog temperature nije mogao voziti od jutra tako da su ga zamjenili |
bolje i to nego repriza Jereza :), valjda slože bolid do pol sezone xd
|
Koji se k događa s McLarenom?
Tek sad sam skuzio da je Alonso jucer izletio. Dakle pri brzini od 150 km/h je zapravo samo strugao zid, ali podaci kazu da je u određenom trenutku pretrpio 30G. Problem je sto je bolid naglo skrenuo desno, a to je potvrdio i Vettel koji je bio iza njega. Potom je odvežen u bolnicu gdje je zadržan preko noći. Nadam se da ce s Nandom sve biti OK. |
Citiraj:
|
To sam i ja čuo. Ali nisam uspio povezati da li je to izazvalo skretanje bolida udesno ili ga je opalilo kad se razbio. Navodno da se i tresao vrijeme. Problem je u tome što nemamo pojma kako je to kad sastaviš u zid pa ti tijelo trpi 30G :D
Ugl. nisam pročitao čitavu vijest nigdje jer sam na poslu, to sam pročitao neka druga razglabanja. |
Citiraj:
|
Meni pa ta priča o struji ne drži vodu. Zaštićen je u tom bolidu od vatre i svih mogućih vanjskih utjecaja.
|
A i ako je elektropogon iole koncipiran kao i u komercijalnim autima, ima visestruke zastite protiv takvih stvari... pitanje je samo da nisu oni nesto namjerno prebrikali, jer auto ionako jos ima brdo bugova...
|
Ima odijelo,ima rukavice-nepremočive i vatrostalne.Neznam jesu li i cipele takve.Izolacije koliko hoćeš.Pa nije na ranžirnom kolodvoru preskakao vagone :D
|
Kažu iz Mclarena da je krivac neočekivani udar vjetra u bolid! :lol2::goood::hitthewal::goodnite::respekt:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:03. |