![]() |
U pravu si.
A iako je 8,5 sati SOT-a prilicno dobro za surfanje, bas sam sinoc poslao email Mugen Power renomiranoj kompaniji koja pravi odlicne i jake baterije kojima su svi, pa i ja, prezadovoljni (iako se poveca gabarit mobitela, sto je logicno da jaca baterija bude i deblja, sto meni ne smeta, bitni su mi efekat i svrha, iako nije jeftina vrijedi svakog centa, a dobije se novi poklopac, u raznim bojama (primjer: http://mugen.co/nokia/nokia-lumia-82...tery-door.html ), i pitao ih da li planiraju i kada orijentaciono napraviti jacu bateriju i za 730, i odgovor je sljedeci, citiram: "I`m not sure at the momment! Usually we will have this item on early next year! I will let you know once I know the date!" :goood::chears: |
Sam SOT i nije toliko relevantan, bar meni. Ja uvijek imam manji SOT od ostatka ekipe s foruma ili raznih testova. Rokam previse internet pa brzo ubijam bateriju. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jedina Lumia koju bih trenutno uzeo je L1520. Sve ostale imaju nedostatke preko kojih ne mogu prijeći.
|
Citiraj:
|
Dajte mi recite je li moguće da baterija na L920 ode nakon godinu i pol? Znači traje mi 10 sati ak baš ništa ne radim na njoj. Novu aplikaciju nisam instalirao mjesecima, soft reset sam napravio x puta.
Ona Battery saver aplikacija mi pokazuje da nema nečeg što mi ekstremno cucla baterije, sve onak po 5%. Pa koji vrag? Odem spavat, baterija 100%, nakon 8 sati je na 22%... |
Citiraj:
Imam skoro godinu dana L1520 i svega sam se naslušao, ja ju i dalje nebih mijenjao za ništa manje. Kad se jednom navikneš to je zlo :D Nego, seku mucio neki samsung (pojma nemam koji, svi su mi isti), kuka kako je spor, ja joj predložio da to da nečaku kao igračku, a sebi neka uzme L630. Nakon 2 dana mučenja di je šta dobio sam SMS od seke: "Ova nokia je zverka!" :lol2: Toliko o tome i jeftinim androidima. |
Citiraj:
|
Vise sam isao na razliku u specifikacijama, ali bez navodjenja ostalih na ono sto je ili bi nekome trebalo biti bolje. Iskreno, LCD koji sam imao na LG O2X i OG mi je vise odgovarao nego nabrijani AMOLED i SAMOLED u koje sad gledam na L1020 i S3.
Btw. danas popodne sam se igrao sa L630. Mobitel je za tu cijenu zvijer. Razlike u brzini u usporedbi s L1020 nema. Cak mi se ponekad cini da quad core nesto odradi bolje nego dual na L1020. Vjerujem da bi igre patile na 512 MB, ali to nisam ni probao. Osjecaj u ruci odlican, plastika malo hrapava. Bezel normalan za razliku od nekih Lumia. Kamera pod losim svjetlom je koma. Nisam probao po suncu. Baterija je za sad nepoznanica. Moje jedine zamjerke ide nedostatku svjetiljke i tome sto su tipke virtualne, a nije da nema mjesta ispod :smoke: |
Citiraj:
|
Onog dana kad ce lcd moc prikazati crnu ko amoled...tog dana ce netko moc rec da je LCD bolji... :)
|
Citiraj:
Naravno Lithium-ion baterijama je životni vijek 300-350 ciklusa punjenja |
Ovisi o temperaturi i kakva je baterija tj na koj je voltazi limit. Na 4v baterijama vijek zna trajati i 1000 ciklusa
|
Leak Images of Nokia Lumia 1030 McLaren Vs iPhone6
Ok, ak bude 1030 izišla, možemo se pozdravit s ksenon bljeskalicom.. HTC Hima with Windows Phone 10 Coming in 2015 to Compete with Microsoft Flagships Ak se orijentiraju na Europu s tim modelom, definitvno će bit bomba s tim hardverom i prvi put da WP prati ostale platforme uz bok.. |
Citiraj:
Sweet spot za smartphone je 4.5 incha nategnuto do 5. Ovako sve preko bi mogao lagano ponijeti ipadmini ili neki sličan tablet. Ispada da će 1040 biti 7 incha pa bumo se igrali igre pogađanja što je tablet a što smartphone. |
nemojte kupiti tu šlapu, pa će sljedeći biti manji. :)
|
Negde sam procital da bu 1030 bila 5"..
|
ovako po slikama ako se usporede dimenzije i uzme u obzir omjer ispada da je 5.2 in ekran
|
Navodna "Lumia 1030" je zapravo McLaren koji je bio prototip i koji nema veze sa finalnim produktom. Štoviše, McLaren je cancel-an tako da ništa od toga.
|
Jos se nis ne zna, al MS definitivno nekaj sprema..
Dam se kladit da bu 1030 dosla, u ovom il drukcijem izdanju, nastavlju tam di je Nokia pocela.. |
Citiraj:
Nešto bude došlo, tek je prvi Microsoftov mobitel izašao bez Nokia logo... Došla recenzija Lumie 535: http://www.gsmarena.com/microsoft_lu...eview-1177.php -baterija je loša prema njihovim mjerenjima -video snima u 480p -rezolucija qHD na 5'' mobitela im nije bila sjajna -većina zamjenjivih maski je glossy -Qualcomm Snapdragon 200 nije buttery smooth kao ostale Lumie sa Qualcomm Snapdragon 400 |
5" telefon koji nije cajniz i bude oko 100 eura? VfM samo takav.
Steta sto nisu imali single sim na testu, baterija je vjerojatno puno bolja. |
Idući M$ lineup mobitela:
940, 835, 840, 1530, 740, 540, 340, 640... jedini način da dobijete 1030 je da kupite 520 i 510 :D |
Evo, jedan članak WP OS-u, Tom Warren s Verge-a nam najavljuje da je WP zaostali, da odustaje od njega:
http://www.theverge.com/2014/12/11/7...-windows-phone Ništa novoga :kafa: Za moju guzicu je sasvim dovoljan :D |
Došli smo do stadija gdje čak niti broj aplikacija nije najveći problem. Najveći problem po meni je kaj te aplikacije, nakon kaj su izbačene na Store, rijetko kad vide update.
Da ne pričam o Snapchatu koji nema aplikaciju (a blokiraju 3rd party rješenja), Intagramu koji je vjerojatno zaboravio na WP te na Google koji je i dalje p*čka i ignorira Win. ekosustav, da ne kažem i sabotira. |
Meni se čini da za 6 mj. budem moderator na WP8 temi :lol2:
Jer budem jedini tu ostal na WP OS-u, svi ostali se budu prebacili na druge OS-ove :D |
Ma za sve se nadje aplikacija. Ja imam i Android, ali je nabavljen s drugom svrhom. WP mi je primarni mobitel.
Ali moraju poceti vise slusati korisnike. Kad nesto svima fali, onda to treba sto prije implementirati. Kad se opcije OS-a poboljsaju, tad ce i developeri biti azurniji. Ovako im se s obzirom na broj korisnika i ne zuri s aplikacijama. Ako se vec dugo spominje da se trajanje baterije mora popraviti, onda neka to naprave p**ka mu materina! Sad je trebalo proci par updateova da se u action center ubaci toggle za podatkovni promet... Lose. |
Citiraj:
Citiraj:
Kaj se feedbacka tiče - krenuli su sa Windowsima (Phone) 8.1 dok sa Technical Previewom još više slušaju i skupljaju feedback korisnika. 21. siječnja bi trebali vidjeti ima li to smisla ili ne. Ali istina, iako slušaju feedback presporo oni to deployaju. Moja L920 će dobiti Denim nakon kaj PfD dobije Windows 10 :wtf2: A za trajanje baterije - ne znam koliko WP tu može imati više fore, iovako je dosta agresivan oko battery managementa. Tu se čeka Nokia/ostali OEM-ovi da stave jače baterije. |
Jednom sam spominjao net banking. To su specificne aplikacije i problem su. Meni nisu, ali ne gledam samo za svoju guzicu :D
Nije samo stvar jacine baterije. Galaxy S3 ubije L1020 koja ima tek nesto slabiju bateriju, ali i manju dijagonalu. Sinoc sam za 15-20 minuta candy crush sage potrosio isto toliko postotaka baterije, dok Samsung potrosi par %. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:32. |