![]() |
Čini se da costa-fabregas dobro funkcioniraju. Barem za sada na pripremama. Budemo vidjeli kak će to izgledati kad krene liga. :)
|
Lampard na posudbi u Cityu
|
Šta će to Cityu?
|
Danas će MU malo "prizemljit" ovaj napuhani Real.
Van Gaal treba ubacit samo jednog veznog igrača, ostalo sve funkcionira savršeno. Real se već "vadi" zbog mogući poraz jer zalizani ne igra. |
Citiraj:
A i bitno je to što NYCFC i MCFC imaju istog vlasnika :D |
Da je htio igrat isao bi u qpr....ovo s vlasnicima objašnjava stvar.
|
Nadam se da to nije istina. Čisto zato kaj je godinama pričao da je CFC za njega jedini klub. No davno je zaključeno da ponos i novac nemaju veze jedno s drugim. :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Bitno je bitno. :) Možda mu sada J.Terry odradi ženu. :D
|
Citiraj:
velim, da je one-club man i da je cijelu karijeru proveo u Čelskiju, onda bi se složio da je bitno. Ovak je samo k'o i svaki ostali igrač, a što je toliko lošeg u tome, ja ne vidim :kafa: |
Oće bit neki video stream Real vs United?
|
Pa Lihto, nadji neku birtiju, na Arensport4 je direkt. Ja sam si spremio pola hladne lubenice. :D
|
|
Citiraj:
Citiraj:
bit će zanimljivo da vidimo u kakvom su stanju igrači :D |
Znam da Real ide u Ameriku radi love,al ovo kak igraju s trojcem naprijed,pazi sad ovo:modric,bale isco! Sve klasne spice!
kako izgleda budu se danas opet propisno izblamirali! veli komentator da je ančeloti dao pun odmor ovoj cetvorki,jer po pravilu bi trebali dobit mjesec dana od zadnje tekme! ajd penal upravo sad! ajd bale 1:1! |
Propao Real :)
|
Realovci tihi. :D
Klasika :D |
hahaha, HAHA REAL:D:roller:
Idemo, bravo Van Gaal, ove sezone, doslovno gazimo sve pred sobom!:goood: |
Citiraj:
real igra sa postavom u kojoj su naprijed modric,bale i isco! ajd malo realnosti ljudi,pa fali pol ekipe i to vitalni igraci! da su tu bili samo di maria,benzema i kiki bila bi to druga prica! Dobro ronaldo je usao na kraju ali vise radi onih 110 tisuca ljudi koji su platili kartu. a fale i hames,kroos,marcelo i coentrao .jedino su ove tekme iskristalizirale da treba prodati kasiljasa,je legenda ali je gotov! Vec cete drugi utorak vjerojatno vi biti tihi,zar ne? hala! |
Najjače mi je kad se poziva na neke "legende" koje bi, kao Casillas ili Raul , trebale igrati vječno.
Evo, meni neka daju 8-10 milja eura godišnje i slobodno me mogu šikanirat nakon 20 godina karijere, dajem im to pravo i još im kažem hvala :D Real igra rekreacijski, lakši trening. A izgubili ili dobili novac dobiju tak da... |
Citiraj:
|
|
TRUE THAT! :D
|
A šta da komentiramo.. pa izgubili su pripremnu utakmicu, so what?
Imaju još tjedan-dva fore. Kad dođe ostala ekipa onda će se uigrat pa ćemo gledat kak se gazi kak spada.. United mi fino izgleda, valjda će im doći vidal ili sl. :) ajde da se konačno Fletcher oporavio :) |
Te pripremne samo sluze da se malo uigraju, i vecinom za fizicke pripreme i isprobavanje taktika.
Nego mali shaw se udebljao preko ljeta, dobru skembu ima, ima da ga lvg na red stavi. Btw liverpool pokusava kupit Balonju, kakav je to show opet biti, jednog manijaka zamjeniti drugim |
CFC u ovom trenutku gubi od bremena 2:0
|
Keylor Navas u Realu
|
Citiraj:
|
Pametna Realova kupnja. Gledam baš na jubito Navasove obrane...
|
To je Realovo prvo dobro pojačanje ovog ljeta
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:01. |