![]() |
U zadnjih pola godine sam se pogubio i nisam previse pratio sto se dogadja na testiranjima, ali po svemu sto sam uspio procitati, Mercedes slovi za prvog kandidata koji pretendira na titule.
Frend mi je pratio dosta citavu situaciju i moram C/P njegov kratki osvrt, koji mi se cini jako realnim. |
Citiraj:
Ne sekiram se druže. Kakvi, samo mi taj dio u postu bio nadasve zanimljiv, pa reko, da prokomentiram :D A čuj, ako se ne sredi bolid vjerojatno će past navijači RB-a i prebaciti u dominanti tim, što će vjerojatno biti Mercedes, iako se duboko nadam kako će "moj" Ferrari složiti bolid kako treba i da Alonso i Kimi budu na mjestu što se vožnje tiče. :D :D šalu na stranu, volio bi svakako da tim za koji navijam pobijedi ali, radije bi gledao zamiljivu sezonu, da uvijek bude napeto i da bude što više dvoboja na stazi tako da se ima šta i gledati, a ne da jedan otpili na +10 sekundi i tako 50krugova (ovo govorim odokativno..) :D :chears: |
Teško je biti neki vjerni navijač danas :D
Krenuo s Williamsom i Hillom, onda je BMW uletio u priču pa sam kao BMW fan nastavio s Williamsom. Tu su se onda pojavili Montoya, pa Kubica. S Kubicom se prebacio na Lotus, pa je došao Kimi. Sad je Kimi u Ferrariju...Ne može čovjek više ni normalan navijač biti :D Ove godine sam za Lotus i za Kimija, ali ne i za Ferrari. Ostale ne mogu smisliti :D |
Vidis, meni je bas obratno. Vecinom me boli kifla za momcad, navijam za nekoga ovisno o tome dal mi je simpatican ili ne. :)
|
Citiraj:
|
Navijam za onoga koji pobijeduje :)
Vozac ispred momcadi, osim ako bas nema za koga. |
Evo uhvati malo vremena da se javim. Testiranja završena, sad očekujemo prvu utrku kojom će mo početi zaključivati koji bolid je kokurentan, a koji ne. Do sad se najozbiljniji pokazao Mercedes. Za RB bio zadovoljan da u početku bude 5-6 dok ne uštima bolid.Znači ovakav scenario bi pasao: prve tri utrke osvajaju različiti vozači, a onda Fetel barem 6 puta na prvom mjestu:D
Za Druga bi preporučio da od iduće sezone navija za neki tim sa Hondinim motorom. Eto da ne lupam dalje pošto bi trebao biti vidovit, da se može nešto pouzdano prognozirati. Za sad je važno da F1 cirkus krene, jer to mi je najdraži sport koji pratim. |
I lani su Lotus, Ferrari i Mercedes tj Raikkonen, Alonso i dvojac iz Mercedesa krenuli odlicno pa su dezurne picke iz Red Bulla trazile promjenu guma kad nisu vec prilagodili auto.
Sere mi se vec od te patetike. |
Citiraj:
Horner već vježba kmečanje i cviljenje za novinare pred ogledalom! |
Haahaahah.. Kada i ako (a samo je pitanje vremena) Renault složi motor, RB će opet biti najbrži bolid na stazi.. :)
Ne se brinuti za RB.. Sada rade skupa na otklanjanju problema. Uspijeh bi bio odvesti cijelu Australiju bez većeg kvara..Duga je sezona. :) |
:hitthewal:
Mislim da imaju još koji dan da sloze taj motor jer se zamrzava razvoj tokom sezone :D Moje prognoze za Australiju su sljedeće: Top 3 tima Mercedes motori da biram redosljed iso bi Merc, McL,Wil poslje njih Ferrari, poslje njih FI, Sauber i onda ekipa koja ne zavrsava ili nije vrijedna spomena nazalost |
Ja mislim da je sve to tolko zamaskirano da se opće nezna ko će kakav bit.
Jedva čekam da sezona krene!! |
Citiraj:
|
|
Ma ovu sezonu ću samo letimično pogkedat i čekati McLaren Honda nagodinu, NAPOKON OPET.
|
ce bit šta od prijenosa na domacoj televiziji?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo ga, prvi onboard koji sam uspio naći.
Prosudite sami :D |
Citiraj:
|
Cuju se kao avioni kad se ugase :D
|
Mali update za one koji imaju sportske pakete. Jergović i Kreator, svatko na svom site-u vele da će se sutra znati tko će prenositi F1 u Hrvatskoj.
|
Citiraj:
|
Imali netko HD stream skysports? Ako treba i platim za stream
|
Citiraj:
Ko sadašnji moto GP + lagano fućkanje turbine. Dvotaktni trkaći motor na visokim okretajima. E to je zvuk. :amen: |
To je bio 'filming day', kao probna vožnja, niti ne smiju punom snagom ići na njoj po pravilima, zato je zvuk malo bezveze. ;)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:11. |