![]() |
Citiraj:
|
A ne ne, odo' onda u crveni tabor, dosta bi bilo zayebancije. Al cekam drivere pa cemo vidjet sto su rjesili.
|
Dabogda se usrećio kod crvenih :D
|
Citiraj:
Jbt, kako onda kod mene sve radi okej (kucam sad o stol, da se ne ureknem)? Nemam, doduše, trenutno BF3 instaliran, al to ću riješiti tijekom dana pa isprobavati navečer. |
neznam kako al ovo je uzas. Grafa je ispravna i to je 100% sigurno odvrtio sam unigine i 3dmark jedno 20 puta i nikakav problem , bez pucanja , artefakta i bilo cega drugog al sve ostalo boze sacuvaj.
|
Hvala, Brkane, na odgovoru! Što reći, koju posluku porati, uz tvoju sreću sa crvenima najbolje je da im se ne približavaš. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
xulos strpljen spasen. Ne znam cemu zaletavanje kod kupovine trebao si sacekat 2mj da se driveri posteni pojave i sve, ovako si sad u pusioni. Rjesit ce sigurno problem sa driverima.
Posto sam ja u crvenom taboru vec duze vrijeme nikad nikakav problem nisam imao kao ni sa starijim serijama nvidia koje sam imao. Ali nikad nisam kupovao grafe pri izlasku cekao sam da se stanje malo sredi i sa driverima i sa svime. Uvijek su imali problema sa tim zadnjim serijama i nesto nije htjelo raditi kako treba to je opce poznata stvar. A sto jest jest Nvidia u zadnje vrijeme ima usranije drivere od ATI.a. |
Citiraj:
Ali istina da, slazem se. Kad smo se vec prisjetili proslosti, endiviji ne zaboravljam nemogucnost mijenjanja napona sve do Fermija, sto sam kod ATija mogao u davnim danima x serije. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ponukan vašim pričama i informacijom da je od kolege bratiću vrisnula GTX 660 Ti dok je igrao Metro Last Light, ja se vraćam na 314.22. :D
God help us :D posebice vama sa novim 770 pilama :D |
Citiraj:
def ne kupujem grafu (770) dok ne rijese problem/izbace novi driver. :chears: |
Citiraj:
|
Posto od prekjucer ne palim pc posto me strah da mi grafa ne skvikne, zanima me jel ima kakvih naznaka da ce izaci driveri u skorije vrijeme ?
|
Xulos, imas garanciju ne? Samo prži šta te briga da crkne....
|
Citiraj:
Pa ne bus sad ne palio komp dok ne izadje bolji driver :D |
kad izlazi gtx 760? krajem ovog mjeseca? hoće cijena biti na razini 660 il da tražim sad 660 po oglasima? nije da žurim, imam nekih 1500kn u planu potrositi....
|
Nema 760 ni u naznakama, 760ti mozda ali ce ta bit u najbolju ruku na razini 660ti cijenom. Nvidia mudro ceka pravi trenutak da ju pusti na trziste. Kupi sad 660, imas vec za ispod 1500kn ili polovnu 660ti. Obje su taman za 1080p i bit ce jos dugo.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa necu przit 3 dana staru grafu, cekao sam 9 dana da.mi dodje, sta sad da cekam jos 2 tjedna da mi vrate s reklamacije ako krepa? Pa nisam lud, cekam drivere ako nis ne poprave , zna se...
|
Citiraj:
760 ili 760ti, svejdno kak ce se zvat kad ce bit rebrandirana 670 a to sigurno nebu ispod 2000kn. 2500k mozda. |
gtx760 je fotkana na computexu, a naovdni datum izlaska je 25. ili 27. ovog mjeseca. izvor:
http://videocardz.com/42587/nvidia-g...ving-next-week http://videocardz.com/42960/nvidia-g...d-on-june-25th |
Citiraj:
|
Citiraj:
Što se problema tiče, prijavljujem 2 rušenja drivera (tijekom boravka u Windowsima, ništa zahtjevno) i artefakte u SS3:BFE (ali samo na jednoj lokaciji (Sfinga), pa može bit i da je do igre). BF3 sam opet instalirao jučer i odvrtio par sati, ništa slično onome što se tebi dešavalo. @ MAGARAC Iznimno je tiha, to mi je bio glavni strah. Je li sama po sebi ili je izolacija u Fractalu ključna, nemam pojma, ali sam bukom tj. izostankom iste prezadovoljan. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:30. |