![]() |
Ovako nedavno sam uzeo galaxya s2, na njemu je ics 4.0.3, model je gt-i9100, sve mi radi super osim igrica, bilo koju igru od gamelofta koju igram se zamrzne nakon 1 min igranja i izbaci van, igrice mi nisu vazne na mobu, al nekad mi dodje da nes odigram a ono neradi, jel imao itko slicnih problema i kak ih je rijesio
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
sve od gamelofta, six guns, gt racing,shrek karting, dalje nisam ni probavao kad se sve zamrzne i izbaci me van
|
Davno sam igrao Shrek Karting i nikakvih problema nisam imao.
|
Jel se moze na s2 (stock ics 4.0.3.) Ikako manevrirat izmedju 2g i 3g, koji god da sam widget koristio baca me u postavke mobilnih mreza, use packet data itd...
Nigdje nevidim opciju edge samo recimo, ovako guta bateriju bezveze stalno mjenjajuci kad je za gtalk i mailove dovoljno i 2g... Edit: WCDMA je kao 3G a GSM je samo 2G pod network mode, niti jedan `kao` widget nece direktno da prebacuje nego stalno baca u options-e... bezveze... |
|
Čini mi se da je to zadnji update za ovo naše područje.. Uglavnom, ja sam svog Flashao sa zadnjom UK verzijom XXBLG8 i mob konačno radi ok..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
29.08. dolazi Galaxy Note 2. Ekran bi trebao biti 5,5" sa flexibilnim(!) AMOLED ekranom
http://www.koreaittimes.com/story/22...lay-technology |
Citiraj:
A konacno su uspjeli maknut i zadnju manu amoledu, visok ppi, mogao bi i apple sad uvrstiti amoled kao opciju... |
Dolazi i crni SGS3
http://www.androidpolice.com/2012/08...s-to-probably/ |
Svako malo update za S3, izgleda da preskačem updejtanje, i čekam JB koji je "pred vratima", malo je zamorno svaki put root radit nakon updejta..
|
Ma vraga a ne updatei.. ništa vrijedno spomena.. malo developera, loši romovi i undervoltani stock kerneli.. ono, krasno..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
E da tako ti je to kad si early adopter :) Strpljenja cekaj da se malo baza korisnika napuni sto mislim da nece biti problem :) |
SGS2 mikrofon problem
Kako sam nabavio SGS2, jako malo koristim pozive na njemu, ispocetka je sve bilo ok, no poceo se pojavljivati problem s mikrofonom, kada sam u pozivu, sugovornik me jako jako tiho cuje, i onda u pozivu iskljucim noise reduction, pa se stvar malo poboljsa, ali jos uvijek je to pretiho...Makar inace mikrofon radi, pa cak i Voice talk (kao Siri na ajfonu) radi odlicno. Isprobavao sam namjestat telefon po licu, pa prstom zatvorim gornji mikrofon itd., makar mi nista ne pomaze.
Koliko vidim po netu, hrpa ljudi ima taj problem, garanciju nemam bas neku ovjerenu, vec imam usmenu od prijasnjeg vlasnika, jer je mob kupljen vani (vec sam mu dao mob na servis zvucnika/sve rijeseno ok...), jel da covjeka trazim nazad lovu il neki drugi mob, jer zbog ovog sumnjam u svaki S2 sada... ROM je stock ICS 4.0.3., po KIES-u nema novih updateova, Restart, vadjenje baterije, Factory ne pomazu. PDA: I9100XWLPI PHONE: I9100XXLPX CSC: I9100DBTLP6 Build info: Fri Jun 8 10:16:57 KST 2012 |
Imas dvije opcije. Fleshaj telefon s drugim fleshom npr I9100XXLQ5. Nemoj rootat ni modat,probaj ga pa vidi. Ako ne radi, ili je otisao modul s mikrofonom ili je neka druga greska. Popravak ili vracanje covjeku ako mozes.
|
Nisam jos flashao androide, je li to ROM sa ovog linka?
Posto sam nov u ovome, budem li ga mogao vratiti na sadasnji ROM, jer je mob dosao iz njemacke, pa ima nekih njemackih aplikacija? Jer ako cu ga pokusat vratit covjeku, da vidi da nisam nista prckao... Servis mislim da otpada, jer identican problem svuda u svijetu je u potpunosti rijesen jedino zamjenom za novi uredjaj, jer ni u servisu ne mogu otkloniti taj problem, pa sumnjam da bi ga i kod nas onda rijesili... |
|
JB potvrđen i za SGS2:
http://www.sammobile.com/2012/08/16/...get-jelly-bean |
Yes! Doduše, kod nas bi laaaaaagano kasniti. Toliko lagano da ni ICS 4.0.4 još nije stigao :D
|
Citiraj:
|
Ovo za S2 je stvarno odlična vijest jer bi bilo glupo da zanemare taj (još uvijek vrhunski) aparat.. :)
|
Pa dobro jeste vi stvarno mislili da ce se zanemariti S2 i da ce ostati na GB? :)
To je mob koji ce dobiti još puno updatea 100%.. Večeras dolazi JB od ARHD za S3.. Sreća pa se ovaj lik pojavio kao developer za S3, slaže romove točno kako bi ih i ja slagao.. :) |
U UK dolazi crni SGS3 sa 64Gb meme.
http://blog.clove.co.uk/2012/08/17/s...early-october/ |
Zna li tko zašto mi se ekran sam pali i gasi u mirovanju, te nakon par puta prestane na neko vrijeme pa onda opet isto. Radi se o SGSII. Postoji li kakvo riješenje, dali se tko susretao sa istim problemom?
|
Da, to smo vec komentirali u temi. Neka aplikacija ti pali mobitel. Provjeri koja aplikacija ti budi mobitel sa betterbatterystats programom.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:53. |