![]() |
codiac, jel i na tom cyanogen ROMu mobitel ode u bios kad se zgasi i te fore koje su ljudi spominjali u prijasnjim stranicama?
I nes pise da ne radi FM radio ? si probo? |
ovo otključavanje što codiac spominje za 13 evrića provjereno radi...
|
E ljudi ok mi snimio ROM .. ali kada pokušavam ROOT nece mi
izvadim bateriju na kratko i pokušam volume up + on tipku drzati i samo mi se upali trazi pin itd ... neče mi izbaciti BIOS like sučelje Nešto radim krivo ? Ima netko ideja ? :wtf2: EDIT: ....skontao samo treba malo duže držati i ok je uđe u sučelje ALI kada izaberem drugo (update from SD) kaže mi da ne prepozna SD karticu i da nemože očitati nikakav file. Kartica ok u mobu kada očitavam podatke sa nje (video - pjesme) .. eh neče me pa neče :( Tko zna možda je do kartice nešto, ali ROM mi je ok snimio ... eh eh :wtf2: Evo javi mi točno: E: failed to mount /sdcard (No such file or directory) |
formatiraj karticu i onda, tako je i meni bilo
|
Citiraj:
|
:)
duffy brijem da nisi napravio dobar path dakle u sdcard mora biti dload folder a u njemu root |
Citiraj:
HP USB Disk Storage Format Tool ... i RADI :goood: Citiraj:
|
:D to je to :D
|
4 codiac
Posto si probavo vise romova, kazi koji ti je najboji tako da sada ja ne isprobavam sve. Vjerovat cu ti na rijec :D |
po meni bi ovak izgledala ljestvica :D
1 benru cyanogen 2 zadkyn rom (ne cyan) 3 spartan (sa time da je spartan najbrzi rom i definitivno bi njega samo da nema par glupavih bugova) na benru dosad nisam nasao nikakav bug, zadkyn je dobar jer ima bolji driver za kameru i taq al uglavnom benru je nekako najkompletniji |
Citiraj:
|
Citiraj:
- pa največi mu je bug to što ne radi FM radio ... ne ? Citiraj:
|
@duffy
pa ja nekoristim fm radio uopce tako da mi to nije bug :) da sve ja na spanjolskom poceo sam ga razumjeti :D |
@ duffy - instalirao si ga na karticu, iz nekog razloga, sve vezano uz interface mora biti u memoriji uređaja da bi radilo.
|
Citiraj:
I samo da napomenem ne znam čini mi se da i nije baš nešto puno popravilo perfomanse uređaja zadkyn rom, probati cu ga imati još par dana pa onda na taj benru cyanogen pa vidjeti .. samo ono uvijek si namjestim mob kako da mi izgleda i onda kada snimim sve ispočetka - malo anoying I baterija mi dosta pada ali to su za sad igre krive i što sam primjetio mob mi se sad manje zagrijava nego prije :stoopid: mda mi to nema smisla |
Evo i moj osvrt na mob s kojeg i sad pisem :)
Mob je jako lijep, odlicne grade, velicine, drazi mi je i od se x10 x8 i htc wildfirea i bolji u puno toga.. baterija vrhunska, sve super ALI jako cesto mi blokira, nije fluidan..polako mi to ide na zivce.. jednostavno kao da nije u stanju izvsiti dvije radnje od jednom.. a ne zelim ga zasad rootat p.s. ovu zadnji tipfeler jednostavno nije bilo moguce ispraviti bez da brisem cijeli red |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ljudi jel vi dobijete kakvo upozorenje da vam je baterija prazna? ja jos nisam skuzio da me upozorava, vec se samo ugasi.
|
koliko vam traje baterija u najboljem/najgorem slucaju?
|
Citiraj:
inace meni nakon 5 dana punio sam 3 puta s tim da prvi put ne racunas onda eto 2 puta... |
Citiraj:
najgorem slucaju 3 dana morozinho sa benru modom meni javljana 15% da ga prikljucim na punjac i ima neki uber iritantan zvuk za to :D |
3-4 dana kod mene (originalni ROM)
Na 15% također javlja da ga spojim na punjač, a zadnje upozorenje je da imam 30 sekundi prije nego se ugasi kad je baterija prazna |
i ja sam postao vlasnik :D
|
uzeo i ja (:
|
Citiraj:
|
Pa kaj ih još uopće ima za kupiti ??
|
najbolji slučaj 3 dana a najgori dan
|
Citiraj:
Ja sam očajan s kapacitetom svoje baterije. Meni traje max 24 sata, a cesto i manje, ponekad se desava da ga punim 2 put dnevno. S telefonom sam stvarno zadovoljan, al ovo s baterijom je stvarno frustrirajuce. ROM je original, nisam nista petljao po njemu, takav je kakvog sam ga i kupio. Evo koliko vidim eventualna nada bi bila jedan od ovih custom ROM-ova??? |
Jedno pitanje ako se neko sjeca. Kad ste ga otvarali jel imao foliju preko ekrana ili samo otraga?
|
Samo straga
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:31. |