![]() |
Nisam, zadovoljan sam sa Hajdukom ;)
|
Citiraj:
Ja druže,ne zbrajam minuse,minus će Hajduku zbrajat tablica oko nove godine,kao i obično :chears: |
Citiraj:
Ovo je bila prijateljska utakmica, ne znam zašto su se neki toliko uzbudili. Neka odigraju protiv Stoke u gostima kao prvo poluvrijeme sinoć i ja sam zadovoljan, makar izgubili 2:0 |
|
Milju funti platili cara:D
|
Diego Forlan i dalje je kralj i nakon JAR.
|
Kakva je debilčina ovaj Balotteli,nikad od njega igrača,nikad.
Da mu bar netko noge slomi pa da gura kolica. |
|
Da, baš čitam :nono:
Al ajd, bude bar Split i Fulham, možda čak i zanimljivija tekma. |
Nemrem vjerovati da neće biti prijenosa.... :( Izrazito glupo. :) Glavno da su Nefči-Dinamo prenosili. :(
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Pa no ne vjerujem da je bilo interesa za nefči...koga zanima taj klub? :D
|
Citiraj:
Jeffren je tako-tako, ostalo bože sačuvaj; Inoha je bog isus nogomet prema većini onih barceloninih mulaca. |
U prijestolnici nogometa nema interesa za Stoke, pa ni za Hajduk. Poserem im se na prijestolje :fuming:
Nadam se da će u zadnji tren ipak omogućit prijenos, a da im je ovo finta za napunit stadion. Možda i HRT pošalje ekipu tamo (jea rajt, znaš ti di je engleska...) Citiraj:
Možda nisu sad nosioci ali neki će sigurno biti za koju godinu, isto kao i Iniesta prije nekoliko godina |
Reklo bi se da je Stoke kakti neki klub,kad ono mucak:)
|
Još jedan dokaz da je HRT smiješna televizija koju ne treba ukinit nego zapalit...
Kakve samo stručnjake imaju u kadru i nisu u stanju napravit dobar posao...ko tim kretenima plaća pretplatu nek se poklopi ušima .. |
A što se tiče Barce,utakmica je bila baš turistički spektakl i zadovoljila je svakoga..
Da vas je neko pita prije dva-tri miseca jel hajduk može ovako odigrat i protiv barcinih kadeta,smijali biste se i zbrajali kolko ćemo komada popit..triba bit sportaš i u navijanju ;) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ma, tekma je mogla završiti 5:3 za barcu. Ovi nisu svoje zicere zabili, Hajduk nije svoje i eto. 0:0
Meni bio gušt gledat uz pifkana i to je to! Čeka se Dinamo... Što više nogometa to bolje! |
a jel dirigiran ovaj ždrijeb pretkola lp? npr, danas igraju ekranas protiv bate borisova te dinamo kijev s rubinom. uz dužno poštovanje prema 22''-nom ekranasu i bateu, dinamo kijev i rubin su stalno zadnjih godina u lp i sad će neko tu ispast, a jedna od ove dvi levatske ekipe prolazi naprid.... :S
EDIT: igra i nekakvi zestafoni...ovaj platini je kreten, lp je natjecanje za kremu euro-nogometa, a ostali nek se čeliče u kupu uefa... |
Citiraj:
da gledamo pošteno onda bi ligu prvaka trebali igrat samo prvaci,a ne 2.,3.i 4. na tablici |
Citiraj:
liga PRVAKA se zove natjecanje, mislim da bi bilo jadno da igraju samo lige petice, ukr., rus, niz. tur. i por.... |
Citiraj:
|
Malmo dobio u gostima Rangerse :stoopid:
I Rubin Dinamo Kijev. |
Citiraj:
A sam znaš kako to ide u našem malom selu...kad je Eddy Reja doša isto se osjetia pomak koji je Špaco dobro iskoristia,tako da Balakovu triba virovat:kafa: |
kelava popio i rafinha:D
|
:stoopid: Jel to nas klub vodi u gostima?
:D Edit: Win |
Bravo za Dinamo! :)
|
Fino kako je počelo, a kako je utakmica odmicala vidlo se da ovi nemaju snage i tehnika je mršava. Ali prvi gol stvarno jako lijep moram priznat. Sad to rutinski odradit u Maksimiru, jedan gol je dosta.
I brža igra malo, spori su, vuku se po terenu i onda se prekombiniraju. Fali kontra i igra po krilu. |
ipak je ispalo dobro
http://sportske.jutarnji.hr/-nisam-j...abiti-/961834/ |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:21. |