![]() |
ne smanjuje se health,imaš određenu količinu zraka, koja ti se povečava ako puno roniš;)
|
fora.znači možeš trenirati lika :D zakon.a je možeš crtat grafite i dali se može pričati s ljudima na cesti?
|
|
Citiraj:
Meni se neda slagat aute kad nakon tri zavoja na njemu napravim totalku |
Citiraj:
Sredim, uslikam i slupam :beer: |
Citiraj:
Pa daj radi nes kreativnije odi na vigilante misions s tenkom i tak |
Citiraj:
|
:cool: kako je voziti helićem?:D
|
Stavio sam nForce2 6.14, ali mi se igra zašteka nakon 2 minute igranja i to na istom mjestu (2X). Prvi put kad sam išao drugim putem se zaštekala, pa krenula, pa zaštekala da bi na kraju nestalo slike a ima zvuka?!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ma igra šteka 'ko Celeron 233:D pretpostavljam da jedva čekate neki patch:beer:
|
šteka onima koji imaju lose kompove a igrali bi nove hitove i onima koji imaju loša konfiguirana racunala i nesretnicima sa nf2 a ostalima(meni :gringo: ,hvala bogu radi super) :beer:
|
Citiraj:
A San Andreas radi i na slabijim racunalima, treba samo smanjiti postavke. |
Citiraj:
Kod 3 lege kojima sam radio sistem radi na Omegi 4.12 koju i ja koristim tako da nije problem u njoj... |
frend me pita jel bi mu mogla igra raditi na ovom kompu
P3 900@1000MHz 256 SDR GF4mx440 64Mb |
Evo,upravo sam u Control Panelu->Sounds and Audio Devices smanjio Hardware Acceleration i Sample rate conversion quality do kraja i ništa od toga.Igra se zašteka, stoji deset sekundi, opet krene pa se opet zašteka. Slika se sva "zblesi" ctrl+alt+del i win se uspore ko kad dignem drivere za grafičku pa je prvih nekoliko sekundi sve usporeno.
Uostalom, prvi put kad sam restartirao komp javio mi je poruku da je Omega kriva za nestabilnost jer nije mogla dovršiti neku radnju.Čudno, legi na nForce2 (6.14), 9200 (Omega 4.12) se to ne dešava. Imao sam problema s još jednom igrom poput ove, riješeno prelaskom na Catalyste. BTW,jel catalyst 5.6 otključava cjevovode?! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
obavezno ne zaboravite isključiti 'frame limiter'...
|
Citiraj:
|
frend mi ima jedan problem u san andreasu. likovi su mu potpuno bijeli. ppretpostavljam da je stvar u driverima, koje da mu instaliram, grafička ke 5900
|
hmmm....a si probao s reinstalom igre?
|
Citiraj:
Da ima ATI rekao bih Catalyst 4.9, ali za nvidiu ne znam koje. |
isprobaj malo s novim pa sa starim,pa s omega driverima....neznam:D a možda bi i koji critical update za WIN pomogao...:D
|
Citiraj:
Daj ne kenjaj i prestani nabijat postove. dosdan si |
neka proba sa 66.93 ili 7x.xx
meni na njima najbolje radi |
Citiraj:
|
tek sam ga danas poceo igrati, jebiga ispiti..., nalazim se na pocetku igre kad vozimo drive by i ubijamo pripadnike drugih bandi. vrlo me nervira taj crnacki zargon zasad.
1) ima li mi tko kakav savjet napocetku gdje da nadem neko dobro oruzje i auto sto ste vi otkrili tek kasnije. 2) kako da postavim grafiku s obzirom na konfiguraciju |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:21. |