![]() |
Je, ali ocito im ne ide tako lose kako prezentiraju - piratstvo ovo ono, giv mi a brejk..
|
Citiraj:
Daj mi molim te opisi tok misli koji je rezultirao tvojom porukom :) |
Ljudi, sjašite sa piratluka i sa priča o prodavanju morala. :) ne treba nam lokot na temu i bannovi kao na bf/cod temama. Ovo je gospodska igra, za dječja prepucavanja odite u navedene teme ;)
|
Ma sve OK i svaka čast tko može dati 50ojra za igru a da svoju obitelj/djecu neošteti za čokoladu,sladoled,banane i sve ono što treba znaći da ima i može ali onda netreba drugima prodavati i ukazivati na tzv. "poštenje" kad ga kod nas skoro pa i nema i to je skoro pa izumrla vrsta dakako nažalost i vjerujem da bi svi voljeli kupiti sebi poneku igru ali...... stvarnost je drugačija kao i mogučnosti velike većine koji jedva spajaju kraj s krajem..... ali ovo se nebi trebalo provlačiti po temi jbg. koja je iskljućivo glede igre i gameplaya a ne moraliziranje pojedinaca.....
Sorry moro sam odgovoriti jer me dirnu takve insinuacije kao da smo svi "nepošteni,nemoralni" i da samo želimo sve đabalesku.....:fuming::hitthewal: MOD: molim obrisati post ponijelo me Sorry.... |
Ali on topic....ovo je definitivno najbolja igra EU. Remek djelo.
|
Jos je nisam uzea ali sve upucuje na to da ocu, interesantno je to kako mi vise pasu EU igre i to istocne provinjencije Sirius Sam, Witcher, Metro, itd...
Nije bas da bjezim od onih drugih ali ove imaju jedan poseban ukus (da se kulinarski izrazim) koji ih razlikuje od ostatka svijeta. |
Citiraj:
|
Ovo treba bit temelj svim buducim fpsovima, ali naravno da nece bit tako. iduci dobar fps bit ce novi metro (ili nesto iz njihovog studia) i zato sam tuzan, znajuci unaprijed da ce do toga izlazit samo smeca.
|
Citiraj:
|
Da, i ja se to isto pitam. Nisam procitao knjigu pa neznam ima li jos price, no ako i nema price nek je izmisle :D
|
Citiraj:
Osobno čekam sniženje pa da je onda odigram. |
Osobno čekam summer steam sale....ali ovo nije tema za piratluk...kao šta je naš govornik Brko rekao već.
|
Citiraj:
http://abload.de/img/1368552817133wqjex.jpg Sc iz igre tj. indirektna najava za novu knjigu unutar igre. |
Citiraj:
Inače, December 2013. Jedva čekam. Kaj se mene tiče, nek ide od 2099, godinu po godinu :D |
Mala digresija ali vezana uz igru, da li su knjige po kojima su rađene igre prevedene i izdane u Hrvata?
|
Prva je, posudim ti ako oćeš :)
|
Citiraj:
bila je 115 kad sam ja kupovo :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
EDIT: Ipak nije još kak se spada :( Citiraj:
|
Jel se nekom dogodilo da prilikom ispijanja votke sa Pavelom čaša magično levitira?:D
PS. Imate legalne region free Steam ključeve za 26 EUR, za pregled ponuda upišite u Google "allkey store". Mislim da je to više nego fer cijena za ovakvu igru.:) |
Igra je stvarno super te nakon Stalker serijala pravo osvježenje i gušt za igrati:D mora se malo i izaći iz Zone:D
|
Ja bi ju rado igrao ali previse mi je hororicna. Prvi dio sam bas zbog toga i obrisao negdje na pola..
Jbg, smeta mi to prepadanje na svakom koraku.. |
Prijeđoh i ja ovo remek djelo. Stvarno super igra, iako sam htio dobar kraj, dobio sam onaj los :D Nakon dugo SP-ova, ovo je jedan od rijetkih koji me prikovao za komp.
|
Odigrao za vikend, ubilo me tolko da ni van nisam mogao al ne zalim, igra je fenomenalna :)
Inace keyeve komotno dobijete za cca 200kn na g2play i drugim siteovima stoga ako mozete preporucam. Inace mocvare i upadanje u vodu sa "škampima smrti" je bilo vrlo zanimljivo XD |
Ja ću je uzeti kad je dobijem kao i prvi dio Metroa... za nula kuna:D
|
Citiraj:
|
O čemu ovisi dobar / loš kraj? Pitam jer čistim sve pred sobom, šuljam se samo kad moram.:)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:20. |