![]() |
Fuckas ti te spike.. na xda forumu se pojavilo par ljudi koji vele da se je izgrebao ekran na defyu dok su imali npr. kljuceve u džepu.
|
Citiraj:
|
onaj zvuk direktnog udarca o pločice (stp siget na šalteru ako nekoga zanima) je bio toliko odvratan da su se šalteruše zapitale šta će biti od toga :)
sve 5, stvarno ni ogrebotine. |
Kolega mi ima Defy koji mu je jednom prilikom ispao, mob je preživio naravno ali mu je ostala tanka ogrebotina, teško vidljiva normalno kada se gleda ali pod odredjenim kutom je jasno uočljiva. Eto reko da podijelim to s vama pa da znate :)
|
Citiraj:
tnx |
U Quadrant Standard testu imam 1200 bodova, a u SetVselu frekvencije i napon su postavljene na: 300/20, 600/30, 1000/50.
|
Citiraj:
http://www.pohrani.com/?20/X5/3rM0Th...0404204444.jpg |
Hmm, nije mi jasno otkud toliki cpu score? Zar je CM7 toliko optimiziran ili Quadrant jednostavno ne radi kako triba na istom?
|
Citiraj:
|
Hehe, fejkara.. Onda nije ni cudno sto je toliki skor - te Imho ne predstavlja nista..
|
fora je to kaj može 1m pod vodu i onda slikaš ribe npr.. :D
|
Jesu li i ovi novi Defy sa Androidom 2.2 otkljucani? Oni sa 2.1 su bili.
|
Citiraj:
|
Super, sad odi u settings -about phone i nadji system version i build number i to napisi tu. Cisto da vidim koja je verzija u pitanju(to se ne odnosi na ono 2.2.2)
|
sys ver
moto_version.34.179.2.mb525.retail.en.cee build jorem_u3_3.4.2_179-2 |
Ok,thx..Zanimljivo,ta verzija jos nije ni na XDA forumu:stoopid:. Ajde,barem smo i mi prvi u necem:D
|
Citiraj:
ja ti nemam pojma, prvi android i sad se polako upoznajem s njime. Prvo pitanje je ima li rvatskih slova za tipkovnicu? Koji video player za mkv I xvid? i koju 32GB microsd kartušu ubaciti unutra? |
izabereš swype i poljski jezik za tipkovnicu
ima sva naša slova, kad hoćeš ć npr. samo držiš c malo duže pa ti ponudi i č i ć |
Citiraj:
Neznam jel koji od njih vrti te xvidove i to al mozes probat... Sto se tice kartica ,tu mozes birat izmedju Lexar-a / kingstone 32gb class 10 |
QQPlayer je takodjer jako dobar, ima puno opcija a vrti i bd-rip te ostale formate naravno..
|
Citiraj:
https://market.android.com/details?i...=search_result |
jel itko dignuo 2.2 na 2.1 modele?
tko stavi link koji počinje sa "xda..." ukinut će mu se pristup tržnici :D |
Sluzbeno ili nesluzbeno? Kakve veze ima xda s trznicom, nije to warez forum..
|
|
ja,pa da smajl je na kraju hh.
Nije jos nitko updateo jer to nece bit dostupno kao OTA nego ce se trebat flashat preko kompa ili u servis nosit. |
ma oke, ne treba ota... može i prek kompa, ali da li je dostupan fajl na koji ću ja zveknut dvoklik lijeve tipke (za mac juzere to je dvoklik jedne tipke :D ) i mob će biti flešan.
servis mi jedino može hostat taj fajl negdje da skinem, nema tog pape da me natjera vozit mobitel negdje zbog flešanja. |
Nije još out ali kako stvari stoje moralo bi biti vani poprilično brzo.
|
Uspjesno rootao, makao one bijesne apove i reklame.
E sad imam jos dva pitanja: prvo manje bitno, mogu li se zamijeniti y i z na tipkovnici I drugo, kako do MMS-a? U postavkama uz net uredno imam i posttavke za mms, ali nigdje ne vidim inbox za sms ili slanje istoga. Hvala svima na pomoci |
Citiraj:
2. Messaging je aplikacija za poruke. MMS možeš poslat da dodaš sliku u poruku(pri pisanju poruke menu-attach), ili odeš u preglednik slika i dugim pritiskom na sliku dobiješ opciju share(send). |
Jel došo Froyo? Na postavkama stisnem ono za update i nemre se updejtat (ako se to uopće tamo radi?). Moram nešto skidat s neta? I applanet mi ne radi, zašto? Probao sam opet skinut i instaliram i kad pokrenem ništa, a market normalno radi.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:55. |