![]() |
Citiraj:
|
Taman se ima minimalna konfiguracija. Valjda ce radit na nekim minimalnim detaljima :stoopid: Grafika je ionako nebitna. Samo da bude zabavna ko Morrowind i to je to.
|
Evo jos malo gameplaya !
|
Uuu ovo čekam već dugo dug... :D
Još 10 dana hehe... :) Grafa će valjda gurat kolko tolko, ak bude trebalo zamjenit ću je nečim drugim... :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
uf nadam se da ce na 1440x900 raditi na high :)
|
Nisam upoznat s time , negdje citam hoce negdje nece biti potreban DX11 i W7 da bi se pokrenule ULTRA postavke dok negdje kazu da ce biti DX9 igra , ko ce ga znati...
:care: ovo ne da izgleda dobro , nego fenomentasticno. jos je to xbox360 , mogu misliti grafiku na PC-u |
po ovome videu , se vidi , prva opcija , SHADOWS=OFF , za dodatnih 10 fps :D
|
Ajme, dodali su mining i sve one mmo gluposti. Koje li sreće.
Samo da OPET ne bude igra iritantno nebalansirana. Mislim želi li itko mlatiti 10 minuta seljaka u dragobone oklopu. U zadnja dva elder scrollsa bi na višim levelima sve neprijatelje trebalo mlatiti i po nekoliko minuta sa najjaćim oružjem u igri. Da ne spominjem situaciju kad bi se težina stavila na hard i više, neprijatelje se moglo tući i po 20ak minuta. |
Eto upravo dolazi xbox verzija, javim kakva je kad stigne. Ima 8gb
Taman 10 dana ufuravanja pa dok dođe na PC! |
Citiraj:
me wanna too :( javi nam dojmove :D |
čitam po netu dojmove o "toj" x360 verziji i uglavnom se ljudi "žale" da je isti oblivion ,
- NPCs that teleport if the path is blocked (even if by another NPC, in a bridge, for example). - The death blow animations are independents of the enemy body, so there's a lot of clipping. Also, being taken to third view while meleeing in first view, is disorienting and weird. - Voice acting is on par with Oblivion - Fire magic is way overpowered - NPCs don't react if you're pointing a sword to them or any other weapon/magic - It's hard to know when the enemies' blows will hit you. I get hit even when I think I'm far enough to dodge the blows. I guess I have to get used to it. Meni nema veze. Da je ovo veliki mod za Oblivion nema veze , grafika mi nije na prvom mjestu. Bit će dobra igra. |
|
gledam malo stream i zadovoljan sam. Prije svega time jer je zadržan onaj "morrowind" štih igre. Možda neće biti grafika da "izmuči" 2x 580 u SLI , ali je gameplay jako dobar!
|
Odigro sam nekih 3-4h. Nisam stigao više, a i moram navest da sam padobranac za konzole. Pogotovo što se tiče gamepada :D
Mislim da je nešto do konzole jel svakih 5 min zastajkuje na cca 5sec, ali igra je fenomenalna. Mene malo smeta onaj kill cam ali da se preživjet. Igra baš ima onu neku dubinu, ko morrovind što je imao. Znam se zateći da se zapričam sa random NPC-ovima. Nisam stigao puno odigrat ali ovo što sam vidio do sada mi je bolje i od morrownd-a i obliviona zajedno. |
znači, killcam se ne može maknuti?
kvragu, nadao sam se da će biti uključen samo ako igraš iz 3. lica :( |
Killcam se da ugasit, smao što sam ja bio u stisci s vremenom pa nisam stigo puno isprobavat. Nisam fan konzoli pa sam isprobao da vidim kakva je, čekam PC verziju :D
|
Sve kaj neće valjat tehnički će, paa negdje 3 patch rješit... :D
|
http://n4g.com/news/881376/first-rev...v-skyrim-is-in rencezija Skyrima od strane navodno nepotkupljenoga recenzenta koji nije pisao hvalospjeve ni o Morrowindu ni o Oblivionu a sada se preobratio.:chears: |
s te recenzije: "possibly the most majestic RPG ever made"
bold claim.. mislim da morrowind, arcanum, fallout 2, baldurs gate, NWN1 ipak imaju sta reci o tome ^^ |
Citiraj:
|
Morrowind mu je sranje ali zato mu je Fallout 3 gg ... da ... sasvim kredibilan tip za ocjenu ikakvog RPG-a :fiju:
|
Još 4 dana.......:zdero:
|
Citiraj:
|
Pffff, bloody hell!
Čini se da će igra bit prava bomba...a ja s djetetom od 2.5 mjeseca, i mogu igrat cca sat vremena dnevno, ako i toliko :hitthewal: Trebat će mi valjda 6 mjeseci da dođem do levela 11 ili tako nešto. A nekad sam mogao po 10 sati u komadu....i za Morrowind opet nije bilo dosta :D Good old f*cking days. |
Citiraj:
|
Citiraj:
meni "radno vrijeme" prestaje u 22-23h a dižem se u 6 ujutro... imam ravno 5 sati *kvalitetnog* sna ...dnevno... ja računam da bi (ovim tempom) taman do kraja 2012 mogao biti negdje 20 lvl:D |
Pa nemojte se buniti, djeca vam šparaju novac ;), isto kao i meni. Tak da ja kupujem igre 2-3 godine nakon što izađu, na akcijama, i to ne da bi ih sada igrao nego kad odem u penziju:D
|
Gledao sam par leakanih videa sa ***gayorgylocalmember.org*** i mogu reci da je grafika vise nego solidna na xbox360 sto je negdje jednako medium postavkama na PC-u , jedino eto teksture su muljave , nikakve ali sta ocekivati.
Definitivno su tamnice bolje odradene pogotovo ligthining,interakcija sa likovima je poboljsana,bolje su animacije pokreta likova,i 3D mapa je takoder veliki plus. Jos da vidimo za PC kakva ce biti only 4 days |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:05. |