![]() |
270.61 rade ko violina
|
ako je u kutiji i još zatvorena, pazi da se ne pregrije :D
|
Citiraj:
Dao burazu monitor jer mu je riknuo, a ja na laptopu. Toliko se igram :fiju: Sviđa mi se Doinkov pristup, pametno i polako :D |
Najnoviji. Čini mi se da nema onih problema koje imaju neki vlasnici 560-tki i 4xx s driverima poslije 270.xx. Ispod 270.xx nemoj ić jer u tim driverima ne ispravljeno ono s Dragon Age 2(ili kak se već zove).
|
ja isto imam 275.33 i sve je ok
|
untisumpora bas je fina! cestitam na prinovi doink! ;)
obicna gtx 570 ima 2x6pin napajanje jel? |
Da.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Hvala svima na preporukama za drivere, nakeljit ću najnovije i doviđorno. |
Forsirao sam ju sad nekih 5 minuta OCCT-om tek toliko da vidim max temp, nije prelazila 74C, idle je na 40C :)
Let the games begin :D Btw. doživio sam lagani šok danas nakon što sam uvalio karticu i kresnuo komp, čuo se vent kako struže, znate onaj zvuk :D I gle čuda jedan od tri venta s grafe je strugao, izvadim ja karticu, pogledam i skužim da je kopča koja drži vent za heatsink iskočila iz ležišta, prstom sam je vratio na mjesto i sve 5 :D |
Koliko je glasna?
Ocekivao sam da ce biti malo hladnija,ovo mi se cini ko 570 ref. |
Citiraj:
Malo sam prevrtio thread na početak i vidio da su u reviewima dobivali max temperaturu od 64C u loadu i 35C idle, znači kod mene je trenutno 10 stupnjeva više u loadu a 5 u idle... Pripisujem to ljetnim temperaturama, pravo stanje stvari znati ću na jesen/zimu kad i namjeravam konkretnije klokati a zasada je to ovako: http://www.pohrani.com/t/g/8h/4Xm55Meg/untitled.jpg |
Citiraj:
|
Ma oni ti na testovima enableaju onaj fan profil u Afterburneru koji i na deff potjera ventove malo brze. Instaliraj ga i samo upali tu opciju i ponovno izvrti test. Pa njemu je na 70 stupnjeva vent na 60% a bez je meni na oko 50%.
|
Ma i nije baš sad da me smeta što je tolika temperatura, pregrijavati se sigurno neće :D
Bitno mi je samo da hladnjak odradi svoj posao kako treba kod OC-a kad bude na 100%, sve ostalo mi je manje važno. |
Citiraj:
probaj je oc-at ali bez dizanja napona mislim da nema ništa,kakvu ima regulaciju? |
Citiraj:
Nemam ni volje ni vremena klokati karticu sad, puštam si tu zanmaciju za jesen/zimu :) |
stvarno nemaš ni potrebe za to radit, a i kartice su puno osjetljivije na OC nego recimo procesor, a s ovom si miran još dugo, dugo...
|
Citiraj:
ali dobro ovo je ipak "teža" artiljerija |
Citiraj:
|
Citiraj:
ja kad oc-am(24/7) uvijek radim po najvećoj vrućini i tako sam siguran da je to to, tj. kad vidim da su temp. ok i sve ostalo |
Citiraj:
|
Citiraj:
koji proc? ako je 4 jezgre čisto sumnjam da mu treba 4GHz,bit će dovoljno i 3.4GHZ |
Citiraj:
GPU clock --> 1950 MHz :D:D skini si malo noviji GPU-Z |
Citiraj:
Proc je i7 920, bar na 3.8 će ići za 24/7 vožnju. Citiraj:
|
Doink bokte, pa kog ti zajebavaš? Posto si gori od hamera, pa kad će te slike ovo ono?
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=2969 |
Citiraj:
Kaka ti je to dlaka na grafi? :roller: Uglavnom, moram priznat da ti u kućištu fali vodeno, i očekujem da se neš poduzme po tom pitanju! :chears: |
Mozda mu se stvarno jako svidala ta grafa pa je ostala dlaka...
|
Ahahahaha :D.
A za vodu,definitivno,no ipak ima vrhunsko zracno hladenje,pa opet,nema potrebe. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:46. |