![]() |
Citiraj:
Uskoro pocinje open beta...:zdero: |
Krv mi pije ova instalacija Steam-a, nikako da uspije ovaj update nakon instalacije.
Ocu probat betu :( Edit: Safe mode http://www.pohrani.com/t/3r/bA/2tCack8P/capture.png |
a kaj mislis zast ja imam win7 x86? :p:D
|
Open beta jos malo :) Vidimo se online, dosta je vise ovih HoN - LoL smijurija.
|
Meni čisto svejedno, da se zove i burek, dok god je zabavnije igrat. Jel se zna koja će bit cijena?
|
cek pa nema jos beze za dotu. il?!
|
Ma kakvi, brijem ni da nisu sve heroje portali još.
|
|
|
6/10 su idiotski razlozi, a u ostalima se uspoređuje sa igrom starom valjda 10 godina, nije teško biti bolji od toga.
|
I blizzard izraduje svoju ver. Dote ??? :stoopid:
Cudna mi je nekak , vama ? Vise na http://www.dota2club.com Pozz |
Ma svaka budala danas izdaje svoju verziju dote.
Dota je samo jedna, blizzard, s2 i slicni mogu odj*** :) |
ako dotu ne radi IceFrog, to nije dota i mogu jednostavno odjebati :)
ajd, znam da se vec nekoliko tih izmjenilo, al trenutno je IceFrog i tocka :) |
Da i ja tak razmisljam iako blizzardove igre su uglavnom hitovi ali ovo mi nekak cudno...
Ipak je jedna dota :D |
kaj je najgore oni svi misle da su njihove igre dobre, a LoL, koji je "najmasovniji" poslije dote u zanru, igra mizernih ~1mil. igraca...
Sad cekam da uleti neki betakey za dotu2 pa da se mogu posvetiti tome :p |
ma daj jebote lol, instaliral sam ga, pokrenul onaj tutorijal da vidim samo kretanja i kak to izgleda, ugasil i uninstall :D
|
Citiraj:
nemogu vise igrat ove ostale, gade mi se, uvik me strpa u team sa nekim tardovima (nisam ni ja neki uberpro, al brate) |
Doro, jel neko doso do beta keya i kako? Vidim hrpu ljudi po steamu da igra. -.-
|
Iskljucivo ako znas nekog od ljudi koji su u invite sistemu, pa da ti "nazicaju" key od Icefroga ( ako ima boga iduci tjedan bi ja tako trebao svoj dobit, :fingerscrossed: ), ili preko razno raznih contestova koji su toliko random da ce ti prije megan fox past s neba nego sto ces key dobit :P
|
Poceo je ESWC, pa koga zanima opet Dota2 na visokoj razini igre, moze pratiti streamove na www.joindota.com
Sad za 15ak min bi trebalo poceti drugo kolo. In Na`Vi we trust! :) |
|
Pa kao i sa portalom :), na slabim konfama ce se moci fino igrati, mada dota 2 (mass fight scenario) neka se otpisu odma 5670 i gt240 ^_^.
|
Pogledajte da li ste mozda dobili ovakav mail :)
Citiraj:
http://blog.dota2.com/2011/10/the-sl...-dragon-wakes/ edit: ocito svi mogu pristupiti :D |
Da, upravo sam ispunio, can't wait. :)
|
Blah,ak mi nedaju dota key naustrb toga sto imam preko 5000h sati u doti onda stvarno :p
|
Citiraj:
Pa blizzard je i izdao wc3, nakon kojeg je nastao mod called dota. Tako da, blizzard je bio i ostat ce najjaci za gameplay. Dota u wc3-u i je jebena upravo zato sto je gameplay te igre savršen. Naravno, većina pohvala ide makeru dote kao moda. Ali ako jedan valve moze izdati dotu 2, bome onda moze i blizzard, jer se na blizzard igrici i igrala dota. |
Konačno i ja ispunio anketu, valjda ću upast XD
|
Vidio mail na mobu i obrisao ne gledajuci sadrzaj. Thx na info. :D
|
Citiraj:
To je ko da kazes da counter strike mora biti zahvalan half lifeu jer se igra bazira na njihovom sourceu i engineu?! |
Mene baš zanima koja će verzija DOTE biti smatrana najboljom nakon procvata svih živih klonova i nastavaka.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:16. |