![]() |
Citiraj:
|
danas sam kupio ovaj miš i mogu vam reć da sam oduševljen, odlično leži vrlo precizan i brz...
|
Isto imam taj miš. Odličan je miš, jedino što me malčice živcira je materijal od kojeg je napravljen gornji dio. Od njega mi se dlan počne malo znojiti nakon nekog vremena.
|
A koliko baterija traje kada miš nije u gaming modu? Znači normalno surfanje, rad u wordu itd...
|
Citiraj:
|
meni radi 24 sata ravno u non gaming modu.
Uključen mi je max power mode i smanjena hz na 125 Hz. |
hmm, nekako sam očekivao malo više. Ako se ne varam, baterija na MX Revolution je dosta duže trajala
|
Citiraj:
|
jedino da se bat mjenja i puni preko nekog drugog punjaca.
|
Citiraj:
|
Meni u office modu radi skoro 2 dana :lol2:
|
iskreno to je sve pusiona mene na performance mx 1aa baterija traje 15dana a mis nije nista losiji u FPS.ovima od g700.
|
Citiraj:
Druga stvar, ko da je bitno koliko baterija traje? Punjivih baterija imam punu ladicu, a druga stvar, žica je spojena u komp i mogu igrat žično s njim ako mi je mrsko potrošit 11 sekundi vremena da stavim drugu bateriju. |
meni je bitno da traje 15+ sati. i tak svaki put prije spavanja ustekam sluse, mis, mobitel i tablet na punjenje. ne kuzim di vam je problem u tom, aj da treba vadit bateriju, zajebavat se s punjacima itd.. pa samo ga treba ustekat u zicu, to je valjda 5sec posla.
|
imam ovaj mis i odlican mi je ali...
kako sam prije koristio platnene podloge (rzr kabuto npr.) trosile su mi se previse i prebrzo u omjeru na njihovu cijenu sada imam steelseries 4HD od tvrde plastike i ne trosi se ni malo ali mi je poderala u zadnjih par mjeseci glidere na misu planiram si uz nove glidere naruciti i novu podlogu jer uz ovu 4HD imam osjecaj kao da imam kucnog ljubimca žderonju :D po recenzijama sam zakljucio da bi bila najbolja razer goliathus control med zanima me koje vi ponosni vlasnici ovoga misa podloge koristite? |
Ja sam na Razer eXactMat i to na grubljoj (control) strani i za sad nemam problema, nozice su i dalje dobre na mishu.
|
koristim istu kombinaciju ko kolega Lewis,
i nožice su nakon skoro godinu i sitno još uredu :) |
Razer Goliathus Speed medium
Mišonju imam od kad je izašao, više se ne sjećam kada. Nogice su super! |
meni su nogice netaknute, imam miša godinu i pol na razer goliathusu
|
evo prije par dana su mi stigli glideri i rzr goliathus control podloga i mogu samo reci da je ne usporedivo bolja od steelseries 4HD i naravno da sam vise nego zadovoljan
hvala na preporukama |
Kakve su vam postavke profila dok niste ingame, nešto za štednju baterije?
Ja imam samo gaming profil, ostale sam obrisao, ali napraviti ću si jedan štedljivi samo za surfanje/OS, pa me zanima kak ste si vi složili. EDIT: Napravio sam isti kao gaming, samo sa polling rate na 125Hz i Power Saver mode. Dok je gaming na 1000Hz i Max Gaming mode. |
Citiraj:
cca. tjedan dana mi drži sad u tome, dok mi u gaming profilu drži 3-4 dana |
Da li bi netko bio dobar i bacio ga na vagu, naravno s baterijom?
|
Citiraj:
http://forums.logitech.com/t5/G-seri...ht/td-p/477606 |
Citiraj:
Gamerski mis? Ne, to je cigla. :D |
meni savrseno pase, tako da ovisi ocito o osobi.
|
Naravno da ovisi o osobi, samo se cudim osobama kojima takva cigla pase. :D
|
sve je stvar navike :)
|
Citiraj:
Uporan si, nema šta.... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:41. |