![]() |
Ne znam kakvi su tvoji prohtjevi oko sluski, al znam da nemas vecu tikvu od mene, evo ja imam ove vec god dana i savrsene su mi
Saitek-GH20 Vibration Headset (250kn prie god dana u algoritmu i vrijede svake lipe cak i vise) |
A ne znam, čim vidim vibraciju u slušama odmah mi se ne sviđa..
Šteta što je gamecom svima pokazao isti problem, treba tražiti refund od amera :) Svima sam predlagao te sluške jer su za tu paru trebale biti odlične, udobnost, zvuk i masivnost im je super no eto, nakon godine se raspadnu |
Citiraj:
ak ti neces vibru nemoras ju ni koristit, al sta ti smeta? Ja ju ne koristim sto se tice gaminga, al za ziku je odlicna, ili film neki :goood: |
Citiraj:
Moj prijedlog je G930 radi jako kvalitetne izvedbe, bežične su (možeš kenjat na wc-u i slušat mjuzu :D ). Mana im je šta su poprilično skupe. Ja sam malo trpio za to, ali mi uopće nije žao. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Eargasm, sweet spot? :D
|
G35 i G930 su jednostavno preskupe. Super izgledaju, valjak je fora no sluše na usb mi imaju smisla samo na laptopu. Prije bi se odlučio na Sennke PC 320 + Xonar DG ili D1
|
|
Citiraj:
@housel slazem se da je usb utor za laptop pogodniji, al kak sam reko, ne moras koristi vibru, al ti nista ne smeta da je imas, a utori za zvuk i mic su normalni... |
Ma nisam mislio na usb za vibru nego na usb za sluše, automatski znaći da koriste svoj audio driver, to mi ne odgovara za pc, za laptop da
|
Citiraj:
|
Jel bi mi netko mogao preporučiti nekakav headset do 100 kn? hvala!
|
Pomoć :D Nekontam bas ovo najbolje oko ovih sluša pa me zanima. dali te sluše imaju mikrofon i dal se dobije s njima?
http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=100506366 |
Citiraj:
"Microphone Frequency response: 100 ? 10,000 Hz Signal to Noise Ratio: 58dB Sensitivity (@1kHz): -44 dB +/-4 dB Pick Up pattern: Omni-Directional Hardware Requirements Audio Usage: Devices with 3.5mm audio jack Audio + Microphone Usage: Devices with 3.5mm audio + mic combined jack" |
Nasao odgovor na netu, točniji na razer stranici. U kojem su objasnili da se mikrofon treba dobit ali da se nazove shop u kojem mislim uzimat da mi oni točno kažu jer negdje se i odvojeno prodaje.
|
Ja sam uzeo speedlink medusa nx stereo i za te novce su super. Udobne i zvuk je ok. Placene 170kn mislim da nema boljih za tu cijenu, kupljene u netcomu. Pozz
|
Lijep pozdrav,
ovako, zanima me koje bi slušalice(sa mikrofonom) preporučili do 1000kn. Razmišljao sam i o skupljoj investiciji, no ne vidim razlog zašto davati još par stotina kn ako ću dobiti slične, pa možda čak i iste performanse sa jeftinijim slušalicama (..ako bih išao na neku skuplju varijantu, razmišljao sam o Logitech G930). Jedini "problem" je što koristim laptop, točnije Asus G60JX, stoga nije tko zna kakva zvučna. Trgovina il Links il ADM. S tim da mi je Links praktički ispred nosa, dok bi iz ADM-a morao naručiti putem neta. No ako pogledamo cijenu, ADM+dostava dođe jeftinije od kupnje u Linksu bez dostave. Mislim da je to to ^^ Zahvaljujem unaprijed. PS; Nadam se da nisam fulao podforum. |
ako uzmeš g930 onda ti ta zvučna ne igra nikakvu ulogu jer slušalice imaju svoju.
|
Upravo bi ih radi toga i uzeo : )
|
ja ih imam nekih 10ak mjeseci i zadovoljan sam.. za igre super, za muziku ok. naravno, kad se equalizer namjesti.
|
ja ih imam i duže i stvarno su super..toliko su udobne da sam par puta skoro s njima izašao van..zaboravim da ih imam na glavi :D
|
Dakle, G930 su way to go!?
..cijena im je malo paprena : ) |
kolko para tolko muzike.. u ovom slučaju to mislim u dobrom smislu :)
|
A niš onda..G930 it is.
Hvala svima, čujemo se uskoro sa malim rivjuvom. |
Malo kradem temu,ali bi trebao najeftinije slušalice za skype,da mogu slušat i pričat:D
|
http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=3308
ili http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=9589 Eto ovako nesto ce biti sasvim dovoljno, jeftinije tesko moze |
Decki sto kazete na http://www.links.hr/?naziv=slusalice...kl=100.506.258 ? koliko se isplate za te pare? Ako ne, koje biste preporucili s obzirom da mi se dizajn navedenih jako svidja, i da nisu iznad nekih 500kn. Naime imao sam Logitech g330 dosada, i nisu mi bas sjele najbolje sto se tice gledanja filmova iz kreveta, za igranje su bile jako dobre (ne bas ugodne na duge staze). Hvala unaprijed. Slusalice moraju imati mikrofon.
|
Možete mi pojasniti u čemu je razlika? STEELSERIES Siberia v2, USB i STEELSERIES Siberia v2, crne. Samo zbog USB-a su dosta skuplje, inače nema razlike u zvuku?
|
PLANTRONICS GameCom 307 ili SPEED-LINK Medusa NX ?
Više mi treba za glazbu nego za igre. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:53. |