![]() |
Citiraj:
Što se tiče okupljanja normalno da sam za :) |
19.01. šta kažete na to? Naravno očekujem još ljudi!
|
Hehe Veki, ma ja sam se za***avo to za godine, ja sa za 19. akos e skupe ljudi, odmah cu planirat i posjet faksu :D, nego jel ima kakva ideja kako bi to bilo isplanirano, hoce trebati sto uplatit?
|
Plaća svako sebi šta oće, mislim da je tak najbolje...
|
Citiraj:
To je najbolji način ;). Inače mislave, pa ćemu bi tebi bio bed. Pa i matesonik je došao kod nas u Zagrebu sa biciklom pa smo se prema njemu odnosili kao prema i svima. Nema ti tu podcjenjivanja;) |
a dobro..........drago mi je da ste takvi i da me prihvaćate.......:)
|
Ma nema frke, samo javi, ako ti šta zatreba. ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
budem vidio ja sa GTI-em ochemo dolaziti...javim vam...
|
Citiraj:
|
19-og sam popodne u skoli tako da ja otpadam :(
|
Tko treba prijevoz, nek se javi, prvi puta je džabe... :D
|
Citiraj:
Inače,ja ne motam jer nisam fac... drogeraš. |
Citiraj:
Motanje ti je kod mene sipanje Stocka ili votke u Pepsi i Naru, pa nije valjda da ti je to tako strašno... |
Citiraj:
Čini mi se da bi se moglo skupiti 10-15 ljudi. Budemo još pričekali pa pravimo listu. |
Petak, 19.01. ispred Citya u 18:30 (na kolodvoru) pa se dogovaramo di idemo. Kontakt broj je 091 576 4989. Prijavljujete se ovdje!
1. -POP- (Eddie) |
Citiraj:
Panorama - uvijek vrckast kao da ima 20. : goood : |
Jednostavno ne vjerujem da nema zainteresiranih!!! Jeste tako lijeni?! U ZG su malo malo žderonje, vama je teško dovući trupla na cugu?!
|
Mozda i mi sa krajnjeg istoka dodjemo, moramo se samo dogovoriti!!
|
Citiraj:
|
1. -POP- (Eddie)
2. Veki-os |
Nekome uvijek neće odgovarati! Jel ima tko iz Osijeka??? Ili da mičemo to za tjedan dana kasnije još? I LAcy di je kolega tvoj sa PCE?
|
Tu je negdje :) SickBoy?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nas trojica smo već održali jedan mali sastanak... :D
|
Ja bi se isto učipio, kontam da sam slobodan od posla u petak tako da nije bedara
|
Evo da se ja ispricam, rekao sam da sam za, ali nemogu, moram ici sutra na faks prijavit ispite, a u petak moram doma sljakat, drugom prilikom :(
|
1. -POP- (Eddie)
2. Veki-os 3. Darth Vader Dalje? Još ću ja uhvatiti neke ljude koji nisu online baš na PCE previše u zadnje vrijeme... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:55. |