![]() |
Go,goooo Schumiiii!! :D
|
Rezultati kvalifikacija VN Malezije:
1. Mark Webber (Aus/Red Bull) 1:49,327 2. Nico Rosberg (Njem/Mercedes) 1:50,673 3. Sebastian Vettel (Njem/Red Bull) 1:50,789 4. Adrian Sutil (Njem/Force India) 1:50,914 5. Nico Hülkenberg (Njem/Williams) 1:51,001 6. Robert Kubica (Polj/Renault) 1:51,051 7. Rubens Barrichello (Bra/Williams) 1:51,511 8. Michael Schumacher (Njem/Mercedes) 1:51,717 9. Kamui Kobajaši (Jap/Sauber) 1:51,767 10. Vitantonio Liuzzi (Ita/Force India) 1:52,254 11. Vitalij Petrov (Rus/Renault) 1:48,760 12. Pedro de la Rosa (Špa/Sauber) 1:48,771 13. Sebastien Buemi (Švi/Toro Rosso) 1:49,207 14. Jaime Alguersuari (Špa/Toro Rosso) 1:49,464 15. Heikki Kovalainen (Fin/Lotus) 1:52,270 16. Timo Glock (Njem/Virgin) 1:52,520 17. Jenson Button (VB/McLaren-Mercedes) bez rezultata 18. Jarno Trulli (Ita/Lotus) 1:52,884 19. Fernando Alonso (Špa/Ferrari) 1:53,044 20. Lewis Hamilton (VB/McLaren-Mercedes) 1:53,050 21. Felipe Massa (Bra/Ferrari) 1:53,283 22. Karun Chandhok (Ind/Hispania) 1:56,299 23. Bruno Senna (Bra/Hispania) 1:57,269 24. Lucas di Grassi (Bra/Virgin) 1:59,977 |
Post-qualifying press conference Malaysian Grand Prix
Schumachers Seat: Getting Comfortable Dobra utrka, barem za Vettela. Webber bas nije bio presretan, a steta za Alonsa. Citiraj:
Post-race press conference - Malaysia |
Moram priznat da sam iznenadjen ovom trkom sad za vikend sto je bila..dva redbulovca..tko bi rekao...Koliko su oni iznenadjenje toliko je Ferrari za mene razocarenje..:(
|
Novi GPWeek
|
Zanimljiv časopis.
Prvi put čujem da je Vettel zamalo ostao bez pobjede u Sepangu zbog pretjecanja pod žutom zastavom. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Nisu mi više jasni ti kriteriji sudaca, osobito prema Hamiltonu. Jednu sezonu mu gledaju kroz prste, drugu ga s povećalom prate, i sad opet povratak na ovo prvo. Nitko nije dosad komentirao Petrova :)))) Kapa dolje za ustrajnost :D
|
Citiraj:
Bila bi potpuno drugačija priča da ga je Petrov htio prijeći na ravnici, onda bi Hamilton dobio ogromnu kaznu... Najbolji dio utrke mi je bio kada je Petrov prešao Hamiltona :goood: Jedan od najboljih mladih vozača trenutno. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo da Kobayashiju dovedu Saubera u vozno stanje i eto dvojice bez imalo poštovanja prema "facama". |
o.t.
da li netko zna gdje se moze pogledati streaming danasnje MotoGP utrke? |
Bilo bi dobro da ima vise gumara.
Yokohama i Dunlop zainteresirani za Formulu 1? Pokopan je US F1, a i zaplijenili im prikolice. |
VIDEO Drama: Buemiju otpali kotači pri velikoj brzini!
Citiraj:
|
Citiraj:
A cijuk mačke u pozadini - LMAO :lol2: |
Citiraj:
Evo jedna koja se bolje vidi. |
U dobre kvalifikacije, Red Bull opet prvi red.
Alonso i Rosberg vrlo dobri, Button bolji od Hamiltona, a Massa tek sedmi. Kubica boji od Schumachera. 2010 FORMULA 1 CHINESE GRAND PRIX Qualifying |
kad je ujutro formula
|
Citiraj:
Evo ti jedan TIP za ubuduce. 1. ukucas - www.formula1.com 2. Desno gdje sat odbrojava koliko jos do utrke klines "convert to my local time" 3. Dobijes vrijeme svih treninga, qualija i utrke :). P.S. 9.00h |
Ma kakva je ovo utrka - kaos :D
Samo da Schumi ugrabi podij na iskustvo :goood: *bio je 5. u trenutku pisanja posta :D |
bas dobro da je misa iz Sikirevaca zanimljivija od F1 :hitthewal:
|
Citiraj:
|
ono za boks ja ne vidim problema nikakvog, jos malo pa ih mogu sve uskopit... sto se tice webbera, nisu dobro pokazali, ali mislim da je i njemu (hamiltona) netko mahao s lijeve strane...
sve u svemu odlicna utrka |
Citiraj:
otkud ti to? nikad u zivotu nisam navijao za momcad propetog konjica :nono: sacuvaj pretpostavljanja za thread o HNL :P za kaznu sam napisao jer se ponasanje u boksu sluzbeno istrazuje, nije nikakvo moje naklapanje ;) Citiraj:
za utrkivanje su imali preko 300 kilometara staze, ne moraju ugrozavati mehanicare u boksu :) |
Post-race press conference - China
Ako HRT ne prenosi presicu, a vecinom ne prenosi... :grrr: Imate na Justin.tv ili Atdhe.net. A ako kojim slucajem nema niti na prethodna dva linka, 99% ima na BBC Radio 5, naravno mozete i cijelu utrku slusati na engleskom. |
Ja ne znam zasto je Hamiltona danas zbog bilo cega trebalo kazniti?
Webber je morao ici siroko jer eto to je utrkivanje... Bila je masa takvih situacija na ovoj i masi prijasnjih utrka pa nikom nista, ali kad je Ham u pitanju odma drvlje i kamenje na njega... U boksu je takodjer bilo istih situacija pa nikom nista. Hamilton je Bog, jer momak vozi jebacki :care: Po meni je neke opomene trebalo uputiti Vettel i Alonsu jer je ono na ulasku u boks daleko opasnije od Hamiltonova dva poteza. Schumacher danas uzas. Bio je kanta za napucavanje. Ako od Barcelone ne postane bolji sa bolidom koji se radi za njega nista od nasavka urkivanja slijedece sezone... :( |
da, još najbolje da 3 bolida voze paralelno kroz box.
trebaju se poštovati minimalna sigurnosna pravila. nema trkanja kroz box. imho, minimalno diskvalifikacija. |
ma nema se sta kaznit vettela i hamiltona za ono kroz boks. jedini kojeg se moze kaznit je lolipop man. pa nije nitko lud da samo tako propusti nekoga...
|
|
Citiraj:
Da je to što danas radi Hamilton napravio npr. M.Schumacher u doba vladavine "propete kobile" svi bi ga dizali u nebesa! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:37. |