PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Mass Effect 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=154279)

skyman 29.01.2010. 17:03

Ovako, ne znam baš puno o DLC-ovima..al zanima me ovaj Mass Effect DLC pack..ne kužim kako to radi..kad to instaliramo, jel dobijemo to odmah u igri ili nekako kasnije kroz priču...nije mi jasno kako dobivamo sve te kul stvari iz tog DLC-a?

Strider 29.01.2010. 17:08

u tom dlcu dobis : (neznam dali da ovo korisitim al cu korisit)

oko 5-6 armora koji su ti automacki dostupni,1 novog clana tima, nisam siguran mislim i jos 2-ili vise nova questa, da si uspjesno instaliro dlc te bi ti stvari trebale odma bit otkljucane a dobis i poruku na private terminal da su te stvari "tu"

Viperus 29.01.2010. 17:18

I jedan "epski" quest po meni

gdje ti jave da su našli planet gdje su sletjeli ostaci Normandy SR1 i onda imaš neke flashbackove

LorD ClockaN 29.01.2010. 17:56

Citiraj:

Autor zhecky (Post 1553291)
MOŽE MANJE SPOILERA?

na kojoj težini igraš?

uvijek na NORMAL,..

stigao sam do 25 lvl soldier i to je mislim max..

sumnjam da moze 26...

nema jako puno planeta, mozda 10ak anomalija.. uglavnom svaka maglica ima sistem koj ima anomaliju, a neke anomalije otkrijes tokom igre ili u nekoj misliji kada procitas neki PDA

Strider 29.01.2010. 19:56

Znali itko kako da na kraju svi clanovi tima prezive jer ja sam zavrsetak preso bar 4 puta i uvijek mi bar netko umre????

LorD ClockaN 29.01.2010. 21:49

Citiraj:

Autor Strider (Post 1554575)

Znali itko kako da na kraju svi clanovi tima prezive jer ja sam zavrsetak preso bar 4 puta i uvijek mi bar netko umre????

Ja sam presao jednom i to mi je umro samo 1 clan (Jack) jer sam ju poslao kao pomoc onim ostalim clanovima posade da se vrate do normandija, a mogao sam izabrat da se ne vraca nitko sa njima, sto znaci da mi ne bi nitko poginuo...
barem ja tako mislim

edit:
evo presao sve iz DLCa... i sad sam lvl26 soldier i mislim da je to max.. jer sam sve misije rijesio, nije da sam neku propustio ili da nisam uspio rijesiti

Strider 30.01.2010. 08:22

e tnx sad sam to bolje skuzio al ja cu morat igru ispocetka(a i vak i onak sam zelio ispoceta) ili nac neki save jer meni onajzaeed od njega nisam dobio loyality jer sam spasio ljude a nisam stigo ubit onog lika koga on lovi pa ce mi ipak bar 1 umrijet,ah steta

Viperus 30.01.2010. 08:49

Ako želite da svi prežive morate imati
a) potpuno upgradean brod
b) svi vođe i oni koji nešto rade moraju biti lojalni + 2 vaša kompanjona u zadnjoj borbi. Ukupno treba 6 ili 7 lojalnih da nitko ne umre nisam ziher.

Constantine 30.01.2010. 10:42

imao sam i a i b i svejedno mi je

jacob umro

LorD ClockaN 30.01.2010. 13:41

ma... i tako ko da je bitno.. u suicidalnu misiju posaljes nekog koga nikad ne koristis i zdrav.. ja poslao Jack...

u mass effectu 3 bi mi i tako samo smetala :)

Goranbm 30.01.2010. 20:31

mene zanima, pošto mass efect koristi windows live, kojeg koristim za orginal igru Dirt 2, a ovaj ME 2 koji sam skinuo naravno to nije, da li onda smijem koristiti taj acc i za ovu igru ?? pitam jer sam uvijek za to koristio offline acc...

microsoft66 30.01.2010. 22:33

igra godine

kundak 31.01.2010. 01:11

Veterean tezina dosa do 29. lvla i ostalo mi jos 940 do 30. Nisan siguran jel se to moze dosec posto san vec neke sidequestove napravia, a inako nose sitni exp ( 40)

DraŽ 31.01.2010. 02:13

54 SS-a (17MB, donji desni kut klik na "click here")

Igra je awesome.

9.6/10

Meni također ova jack riknula, a ionako sam je odhebo kada se svađala s mirandom. Mogao sam birat ona ili miranda, heh naravno sam mirandu izabrao i pofukao je kasnije.

Koga zanima kako to izgleda sa mirandom evo koji SS:

slija 1
slija 2
slija 3
slija 4

Šta veli illusive man na to?

slija 1

A kasnije se možete mazit s njome

slija 1

slija 2

Miranda u real life (ova je dala glas i stas tom liku) -> slija

LorD ClockaN 31.01.2010. 06:38

bas da ta lici na mirandu...

Constantine 31.01.2010. 10:25

zapravo lici poprilicno,cijelu vrijeme dok sam igrao sam se prisjecivao chucka(serija u kojoj ta glumi)

DraŽ 31.01.2010. 13:20

Našao sam jedan bug, ako se to može nazvati bug-om.

Ona misija na Illomu gdje treba recruit-at samar-u ona tamo čeka kod neke detektivke dok ti nenađeš lokaciju nekog broda i neki dokaz... Tamo vani na doku se nalazi onaj mali debeli (volus rasa), a evo i slike kako izgleda(skroz dolje lijevo):
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_e8e80f56.jpg

Uglavnom nabaviš neki dokaz da on krijumčari i to i možeš taj dokaz dati asari detektivki ili nekome pa će ga uhititi. Ja to nisam napravio nego sam priveo kraju misiju i vratio se na normalni prostor Illuma i problem je taj da više nemožeš uzeti onaj "shuttle" do tog dijela grada gdje taj mali debeli i detektivka,a pod assignment je žut taj objective (da predam dokaze detektivki).

Uglavnom nemogu više dovršit zadatak i sada bi ja zbog toga ponovno prelazio cijelu igru...

I ako itko zna, na citadelu sam našao neki ID card i to trebam nekome dati,kome i gdje se nalazi na citadelu, ja sam prešao sve nisam nikog našao ili trebam bolje tražit? Hvala

Constantine 31.01.2010. 15:23

id card moze dati nekim asari ženskama koje nemogu izac iz citadela,ali to mozes rijesit i na drugi nacin.

blava 31.01.2010. 17:03

znam te bugove ja sam jednom tako zaglavio...
steta mi sto nemogu stare drugove recrutirati iako neke mogu...

igram ponovno sa soldierom i mogu reci da sam odusevljen kako su sve klase izbalansirane,jedino mi biotic moci nedostaju

sto se tice price,prica je super odradena,smisljena i detaljna,ali muci me sto su pred kraj ME2 stavili da pola teama smrtno strada...
mislim u jedinici tijekom igre ashley ili kaidan strada,tako i wrex,a ovdje pola tima
ajde proci cu jer stalno govore da je to suicidalna misija pa to se i moralo dogoditi

Strider 31.01.2010. 17:18

Gle sam si kriv ak ti pol tima umre.Moras imat upgrajdan brod dokraja i svi u timu ti moraju bit lojalni i s ovim postupkom ce ti umrijet sam 1 a mozda nijedan :beer:

kundak 31.01.2010. 18:07

Meni je bilo sve upgrejdano i svi lojalni i opet su mi 3 umrla ...

Strider 31.01.2010. 18:54

onda igra stvano ima puno "zamki" u dijalozima jer mozda su ti lojalni al kak bi to rekli ne "potpuno" jer meni je isto ko i tebi al valjda sam ja bio bolji frend s njima pa meni na kraju sam 1 umre, i mozda ima vise zavrsetaka modza ti nekad umre 2 nekad 3 neznam i al nisam siguran

DraŽ 31.01.2010. 19:02

Citiraj:

Autor kundak (Post 1556482)
Meni je bilo sve upgrejdano i svi lojalni i opet su mi 3 umrla ...

Samaru izaberete za održavanje onog bubble-a koji štiti od onih kukaca što vas mogu paraliziratGetha izaberete za hackanje
Mirandu 2 puta izaberete za vođu fire team-a
Krogana za ispraćanje ekipe na normandiju

I neće vam nijedan umrijeti. Trebaju svi biti lojalni (meni nije jack tj. bila je no onda je bio fight sa mirandom pa sam jack-a odhebo i više nije bila lojalna zato je i riknula)

Trebate upgradeat štitove, cannone i hull na normandiji.

Lojalini su vam oni članovi oko kojih je crveni krug to vidite prije nego što idete na misiju pa odabirete koji će ići s vama ili odete na onaj terminal pokraj galaxy mape pa tamo vidite.

Da imate veći regenade vjerovatno bi i jack-a i mirandu zajedno imali lojalne jer se otključava onaj "plavi dijalog" kod odabira dijaloga.

Strider 31.01.2010. 19:16

a mozda sta bi bilo da jack uzmes u svoj tim mozda ce i ona prezivit pa su svi prezivili ?

kundak 31.01.2010. 19:36

ma nije mi toliko bitno sad ko mi je umra ionako moran proc jos jednom na insaniti. Ugl je li iko dosa do 30 ? meni fali jos 940 i neznan di to nabavit

Strider 31.01.2010. 20:00

imas dlcove?Si ih preso?Si sve anomalije rijesio?

DraŽ 31.01.2010. 20:40

Citiraj:

Autor kundak (Post 1556555)
ma nije mi toliko bitno sad ko mi je umra ionako moran proc jos jednom na insaniti. Ugl je li iko dosa do 30 ? meni fali jos 940 i neznan di to nabavit

E trebaš napraviti second pass tj. pokrećeš igru isponova ali ovaj put importaš save iz mass effect 2(onaj koji si sada napravio prelaženjem ME2) i oni pointi ti ostanu(ponovno ih raspoređuješ) i pare pa tako će ti biti 10x lakše igrat jer već krećeš sa lvl ** (ja sam 24)

Nisam siguran ali neki vele da i upgrade-ovi i equipment također ostanu.

Ja ću još jednom prijeći za koji tjedan nakon što odigram avatar the game.

blava 31.01.2010. 20:57

ovaj screenshot je da glava zaboli
ccc,Biowarev-ci su znali kako gamere navesti da kupe :D
http://screenshot.xfire.com/screensh...220b0622f1.png
http://screenshot.xfire.com/screensh...63835e5d0a.png

armor izgleda predobro,predivno je dizajniran
http://screenshot.xfire.com/screensh...57cd06bf32.png

povratak emocionalno osjetljivoga krogana i asari
najaci su mi
http://screenshot.xfire.com/screensh...776800b9ce.png

eksterijeri su predivni
http://screenshot.xfire.com/screensh...1ced8ea0db.png

kundak 31.01.2010. 20:57

@Strider - nisan jos sve anomalije, ali nevirujen da ce dotec jer koliko cujen ima ih desetak, a neke san vec rijesia. Je li iko dosa do 30 ? - da znan da se moze ...

@Draz - ostane ti armor i oruzija, upgradove gubis i moras ih ponovo istrazit, dobijes 50k svakog resursa. Skill pointove mos rasporedit kad budes ima istrazivanje za to - u pocetku su oni koje si vec ima.
E i koliko san ja skuzia nemos minjat class nego moras nastavit s istim - ako neko zna nesto o tome nek kaze.

Edit : NA nekom forumu san procita da je i na drugom playu lvl cap 30 - Istina ?

LorD ClockaN 31.01.2010. 22:28

ma sta je problem upgrejdati sav normandy??

pa ima se para i resursa u izobilju...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:06.