![]() |
900 000 Kuna + 600 000 Kuna
sinoć sam si ubra novog igrača, nadam se da je on ta karika koja nedostaje :) |
daj malo više detalja da vidimo o kakvom se igraču radi?
ja sam si sada relativno dobro pojačao ekipu. 2 odlična obrambena sa nedovoljnim iskustvom starosti 27 godina te prolaznim proigravanjem za samo 900 000kn. i 1 veznog sa dobrim kreiranjem, odličnom izdržljivošću, nedovoljnim iskustvom te samo 26 godina. :D |
Joel Paris
TSI = 4 370 , 20 years, inadequate form Has disastrous experience and inadequate leadership abilities Stamina: formidable Keeper: disastrous Playmaking: formidable Passing: passable Winger: inadequate Defending: wretched Scoring: wretched Set pieces: wretched Igrat če wing - towards middle s nadom da mi poboljša midfield... još da mu dignem skill.... |
Evo da se pohvalim.Usao danas u 1 HNL!!
|
da ziher, CESTITAM a koji ti ime kluba
ja sam usao u V ligu :)) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
@s.u.l.e.l.u.s: 11 sezona i 4-5 tjedana.. |
Citiraj:
Nego sada kad si u prvoj,šta ćeš trenirati??I kolko navijača imaš |
Citiraj:
a ne treniram vec neko vrijeme...3500 |
Citiraj:
Onaj koga spominju na konfi... |
kupio 18 god igraca sa impresivan kreiranje igre , treniram vezu i brijem da mogu od njeg a napraviti velikog igrace :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Nego me čisto sada zanimaju neki detalji(naravno ako se smije znati),kakva ti je momčad,tj.skillovi igrača,plaće i sl. Kolko dobivaš od sponzora tjedno? |
Citiraj:
sto se tice placa sada su oko 5.4 milje ici ce nesto malo gore (na nekih 5.6 milja nadam se ne vise od 5.7) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ne kupio sam ga kada je imao 17 a sada imatek 18 :)
|
Citiraj:
Računaj otprilike 8 tjedana,naravno sa solid trenerom. Kakvo mu je proigravanje?? |
na kraju ovog tjedna kupujem trenera koji je ima ocjenu treniranja dobar
|
Ako imaš para kupi,...nemoj se samo sa minusom zaj...
|
ako i uđem milju brzo se uzvucem :) sada se kup igra, kako ste zadovoljni kupom
|
Citiraj:
U ligu nam je tip došao iz V.lige,jak je za pop...ali se nije logiro već mjesec dana,tako da će najvjerovatnije kolo kad ja igram protiv njega ostati bez kluba. Kako je stanje kod tebe,mislim na kup,ali i novu ligu??Imaš šanse ili...? |
radio sam selekciju momcadi sada su mi obrana i napad i krila sve odlican a veza impresivan i sada cekam trenera i onda pocinje borba u ligi mi je super svi komuniciramo :)
a imam realno sanse za 6 mjesto :), vidjeti cemo biti ce teska sezona :) sagradio sam novi stadion od 21100 gledatelja tak da imam profit po tekmi 1 500 000. jedino me muci golman koji je samo dobar na golu njega cu mijenjati kada skupim lovu |
Citiraj:
1.kakve su ti pojedine ocjene terena? 2,s kolko si ga proširio na tolko |
1. trener=slab, iskustvo = odlican, vodstvo = los
2. prosiri s 16 050 na 21 100 i kada kupim golmana jos cu ga nadograditi do 30 000 |
Citiraj:
Veza: dobar (vrlo nizak) Desna obrana: loš (vrlo nizak) Središnja obrana: nedovoljan (visok) Lijeva obrana: slab (nizak) Desni napad: loš (nizak) Središnji napad: prolazan (vrlo visok) Lijevi napad: očajan (vrlo visok) Ovo tu... |
zakaj mi je kada sam opalio Izdržljivost TSI golmana pao za otprilike 1000?
|
katastrofa zbog lose forme igraca zamlo izgubio tekmu odigrao sam 2:1 evo kako mi izgledalo:
sve zato sto mi imaju formu oko slab los nedovoljan igrac koji ima odlican dovi 1.5 zvjezdica katastrofa. Veza: slab (stare) Desna obrana: nedovoljan (stare) Središnja obrana: izvanredan (stare) Lijeva obrana: prolazan (stare) Desni napad: prolazan (stare) Središnji napad: dobar (stare) Lijevi napad: prolazan (stare) |
Deseterostruko bolje od mene... : (
Kako ste u kupu prošli?? JA dobio 4-1... A sljedeću igram protiv 4.ligaša... |
dobio 7-1.
igram protiv V.ligaša i nadam se prolazu. kupio 1 odličnog obrambenog,2 odlična vezna i 1 izvanrednog napadača. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:33. |