![]() |
Dobra je ta mlada nada od 27 godina :D
Aj barem nemam nesanicu ni za sto... |
Silva ponovno dobar "skoro" kao prije.... jako dobra borba
|
Citiraj:
+ Perosh je kao hrvat ovo-ono,borba bila u Australiji,itd... Bio je totalno suzdržan... A Minotaur,jbg,protivnik je imao muda...mnogi se ne usude napadat kako je Velasquez napadao,sve je u psihi...kad pokažeš muda,onda se ovaj drugi malo distancira,primiri,a kad pokažeš oprez (pretjeran) i strah,daješ protivniku psihološku prednost... isto tako je i silva pobjedio...ništa ništa ništa,i na kraju napad i ovaj englez se sav izbezumio,pao,dobio par udaraca i gotova borba...a do tada borba bila izjednacena,ovaj englez je bio kao klokan dok ga ovaj nije išao napast u zadnje 3 sec borbe. |
Jel ima gdje na netu borba minotaura??
Zaspao sam jutros prije njega a nisam snimio... :( |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
meni mirkec jos uvijek djeluje preplaseno. i izgleda mi ko da mu fali snage, tesko dise. neznam, nadam se da mu je ova borba vratila bar malo samopouzdanja. vjerujem da bi on jos koju godinu mogo bez problema, ali neka rijesi problem sa psihom.
|
Citiraj:
_______________________________________ E već sam rekao mogao bi se topic preimenovat u Mirko Cro Cop. |
Sniper je dao dobru teoriju,kaže od kad je dobio dijete Mirko više nije isti...Poslije 2006 ga baš i nismo gledali u nekom top izdanju..
|
samo da nekako tu psihu uspije rijesit imo bi on jos toga za pokazat. svidja mi se kako je lakat potego :)
a sto se tice perosha i meni se cini da ga je malo stedio na podu. mogo ga je 5 puta zavrsit. |
Zanimljiv je bio ovaj UFC Live, jedva čekam UFC 111 i Mira :)
Dos Santos odličan i stvarno zasada ima dobar UFC niz i MMA record općenito ;), Kongo me razočarao. Ostale borbe isto vrlo dobre ;) VIDEO UFC LIVE: Sijevali nokauti u prvoj rundi! |
GSP-Hardy me cak i vise veseli osobno od Mir-Carwin,iako i to bude epski za pogledati.
|
Izgubio mi favorit Mir :(
Ostale borbe manje više ok. |
Citiraj:
dobre borbe na ovom ufc. |
Citiraj:
Inače GSP je bio odličan + komentatori legnde :D |
Citiraj:
Mira nikad nisam volio al mi ga je sad bilo žao Veselim se što ču opet gledat Andersona je on mi je number one borac |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Mir je odličan all raound borac s naglaskom na parter gdje se najbolje snalazi al i kod brocka i carwina mu nije pomoglo jer su oba životinje težeg kalibra. Cain tek treba postat legena,kao i junior koj me imresionirao u zadnjoj borbi. Super je konkurencija u teškoj kat i očekujem dobre borbe |
Citiraj:
Citiraj:
|
Franky vs B.J. ?
|
Anderson - Sonnen bude match i pol,ak ga potvrde,ovo nocas mu nije trebalo onak se glupirati.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Low kick mu je brutalan,kakva brzina,ni ne vidis di je pogodio.
|
Citiraj:
Kolko sam skužio iduča borba je Silva vs J.S.P.. Ne gledam borbe na Novoj jer mi komentatori idu na živce... |
Citiraj:
Na Novoj je komentator prije borbe Kongo-Mir rekao da je Kongo favorit,njihovo poznavanje UFC-a je smjesno. |
Shogun novi prvak. Lyoto goes down po prvi puta u UFC karijeri. Volim kad Pride borci pobijeđuju i svaka čast Shogun.
|
Nemrem vjerovati da je Lyoto izgubio...
|
Citiraj:
Zaista impresivan nacin za zavrsit borbu,Shogun je puno pokazao i u prvoj borbi,ovaj put se vidjelo da ide zavrsit cim prije i da nece dozvolit da mu bodovi kroje sudbinu. |
Jer mu je to prva izgubljena i on je valjda dobivao najmanje batina po fajtu od bilo kojeg UFC borca. :)
|
Dobio je od Shoguna u dvije borbe više batina nego u svim ostalima zajedno. Jedini koji je možda dobio manje je ninja Anderson očalinko.
|
Shogun je stvarno dobro odradio meč, za Kimba san i mislio da će izgubit (jednostavno je star i nije ovo ulica). Ostali manje više zabavni, jako mi je kako je Daley napao Koschecka haha :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:19. |