![]() |
Fora izgledaju ove nightvision googles :D, takodjer mislim nece bit ispod 150-200$
|
predobro.ovo neće samo biti key.uzimam definitvno hard edition.a ove cvike, hmm nadam se da će neko stavit na tržnicu:D
|
fora su..
ali kaj ce ti... stavit ces ih par puta na glavu i to je to drugo da ih mozes za igru koristiti... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
lol...
po noci okolo fukice obilazio... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Rasprodat će se ove cvike.. Na kraju će ljudi bacat igru iz paketa.. :goood: |
Citiraj:
ko je za?:D |
Jos da su dodali zracnicu u paket da navecer u SF izdanju idem ganjat cucke kaj laju po selu i nedaju mi mira da zaspim :DualWiel:
|
eeee to to i mene muči.ja iam dva i oni fino spavaju i onda susedov zalaje i probudi sve živo.da popizdiš.
btw. jel se možda nazire negdje hardverska glad ove divote? |
Pročitao sam jedan dobar komentar za ove cvike. :D
Citiraj:
|
CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 2 NIGHT VISION GOGGLES*
*Requires light to see a moral si im reci!? moral si?! a nisi videl kakve perverzne i sadisticke mastarije imaju.... i sad si ima sve pokvaril! |
Citiraj:
dobre su to naočale kad im treba svjetlo da se vidi po mraku. jednostavnije je onda kupit neku svijeću:D šmrc.sad više ništ od mojeg haračenja susjedstvom po kmici:( |
jel se znaju imena mapi i oruzja koja ce biti?cuo sam da ce staviti neke iz cod4 koje su najpopularije tako da crash welcome back:D
|
Citiraj:
A da pročitaš >>prošlu stranicu<< Citiraj:
|
znam za ta oruzja mislio sam da su jos neka rekli (izgleda da sam se krivo izrazio):D
|
kolko bi to moglo doc ?
zanimaju me samo naocale xD |
Fak, moracu opet ucit napamet ako bude mapa slicna killhouse-u... dammit
|
hh mozda bi ovo mogao i dobit ko poklop posto igra izlazi dan nakon mog rodendana :D
|
kakva navlakuša nevjerojatno, night vision đozle za koje treba svijetlo :D živila kriza i pametno kupovanje :)
|
većina mapi bude (valjda većina) iz nekih dijelova singleplayer-a.tak je barem bilo do sad.
|
Citiraj:
|
Ja kad vidim ovaj striker protecta se najezim, odlicna stvar .Al za P90 koji vrisak odusevljenja. Po meni je AUG tu najveci WOW .
|
Citiraj:
|
od velikih mapa se slobodno oprostite jer ce mw2 biti raden na quake engineu
isto je i s ai bit ce los i zastarjeo to ce biti vise ekspanzija za cod4 |
Da u početku je bilo tako. Moralo je bit bar malo svjetla tipa malo mjesečine da bi mogle radit. Sada imaju osvjetljenje na sebi koje odbijene zrake pojačava. Infrared i tako to slično ko ona lampa za lovljenje duhova hehe.
http://en.wikipedia.org/wiki/Night_vision_device |
Citiraj:
o čem ti pričaš prijatelju? The game utilizes the in-house IW 4.0 game engine, which is claimed to be a generation beyond the capabilities of the engine used in Call of Duty 4 u IW su još za cod4 razvili vlastiti engine, a za MW2 će bit još napredniji. Kakav quake... Get a grip.:no2drug: Zaboravih izvor citata:http://en.wikipedia.org/wiki/Modern_..._2#Game_engine |
Citiraj:
"Infinity Ward has created its own proprietary graphics engine-based on the Quake graphics engine. The new software is heavily modified though. This "new" engine introduces cinematic quality graphics and sound . You can now get realistic depth of field, rim-lighting, character self-shadowing, texture streaming and physics-enabled effects like death scenes which combine rag doll with death animations." Izvor: http://bashandslash.com/index.php?op...d=82&Itemid=72 Quake engine je lako prepoznati izdaleka. ALI sve to je zasnovano na zastarjeloj skybox i BSP arhitekturi Quake enginea. Iz tog razloga su sve površine kockaste i područja vrlo ograničena, a sve ovo navedeno osim penetracije su shaderi koji nisu novost za arhitekturu engine-a. Prava novost za neki engine su promjene u definiciji svijeta, principima po kojima engine radi, a ne efektima koji se na njega dodaju. Btw. smiješno je da su kroz cijeli COD serijal ostavili stari konzolni sistem iz prvog Quake enginea koji ima jedan vrlo uočljiv i iritantan bug vezan uz kodne tablice i unicode. Ali to tebi ostavljam da otkriješ. To je Quake 3 egnine s novim shaderima i novim teksturama. U COD serijalu dok ne promijene engine nećeš vidjeti veće mape, otvorenije, realnije, nebo, kompleksnu geometriju, AI, animaciju (osim ragdolla). Sve što rade je dizanje rezolucije tekstura i nabrijavanje shadera. Sve je kocka i uvijek će biti ako ne napišu novi engine. OK, mora se priznati da su ubacili napredniji algoritam za CD i omogućili penetraciju objekata. |
Nema šanse da shebu igru tolko (bar ne na taj način). Ne vjerujem dok ne vidim i probam.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:00. |