![]() |
Citiraj:
ferrari kad nešto napravi onda napravi da valja.tako će i sad. |
Zaboravili na BMW :D Stižu s novim bolidom, prilagođenim hvatanju Brawna, navodno. Nadam se da tako i bude.
|
Citiraj:
Ali budimo realni, ipak je to samo prvi trening, ko zna kakvi se sve setup-ovi isprobavaju, i koliko se benge natankalo??? |
Bili su i u Bahrainu na treninzima pri vrhu, pa su zauzeli zadnja 2 mjesta. Ništa trening ne prikazuje, nažalost.
U zadnjih 2 tjedna nijedna ekipa za koju sam bio ( Chelsea, HSV, Arsenal ) nije niš posebno napravila pa se baš i ne nadam nekom čudu. |
Farrari skinuo točno 0.5 sekunde u odnosu na GP. Zanimljivo, sad ćemo vidjet kvalifikacije pa da vidimo stvrne vrijednosti :D
|
Citiraj:
|
Ma, ništa novo, GP rules :D:D:D
Netko je pričao kako GP neće dugo, e po ovome hoće itekako. Da poboljšali se i ostali, ali realno osim Red Bulla nitko... |
svaka cast GPu, button bi mogao postati mi najdrazi vozac.
nego, "takticari" iz ferarija, boze sacuvaj....... ko' da su im klinci od 16 godina na ljetnoj praksi, strasno nesto. i da, kako nije pokazao nitko osim red bulla? normalno je da je ferrari u prvih tri-cetiri reda? mislim, ok, sada je samo massa, ali vjerujem da bi bio i kimi da nije taktika zasrala stvar. |
Uh, što su ga Räikkönen i ekipa za.. zeznuli :lol2:
Vettel odličan kao obično. Mislim da će biti/je bio teži od oba Brawna. |
Citiraj:
Ali samo im red bull može konkurirat(trenutno):fiju: |
Kao što sam i mislio, Vettel teži od oba Brawna.
Code:
1. Jenson Button, Brawn GP, 646kg |
Ako vrijedi ona da je 10kg-a 0,3 sekunde onda su svi tu negdje...
|
Po onome što vidim, nitko teži od hemija :)
Zar je moguće da će ići na samo jedno zaustavljanje?? |
Citiraj:
|
Citiraj:
inace, utrka dosadna. jedino prestizanje mi je ostalo od fetela i alonsa usporednog i ekonomicnog mase, i na pocetku krs :goood:. inace blah, apsolutno staza ne dopusta prestizanje, bezveze. svaka cast i kapa dolje GPu i red bullu, momcadi su za dvije klase ispred ostalih. malo mi je zao sto nije weber drugi, ali i trece mjesto je vrlo dobro. uglavnom, prva tri definitivno zasluzena, razmak izmedu njih i ostatka pozicija bi bio i veci da nije bilo SC-a prvih par krugova. i da, cini mi se da imamo novog prvaka, opet engleza :care:. |
@Burko
A Ferrari uhvatila velika kriza :( Što se tiče prvaka Button je na dobrom putu ako se ovi drugi ne poprave. Hamm me danas razočara, i bio je dobar sudar na početku :zdero: |
ma je ih uhvatila da ne kazem sta. i ferari i mercedes. ne, nego su i "ostali" poceli i vise nego konkurirati, pa se objema ""dominantim"" timovima sada debelo odbija od glavu. kriza? nema krize u ovakvim sportovima, pogotovo ne mrcinama poput ferrarija i mercedes-mclarena.
inace, relativno mi nije ni cudno sto je kimiju vrisnuo (ako jest) motor, jer je heidfelda pratio duze vrijeme na zaista maloj udaljenosti. a pretprosle sezone se pokazao ferari kako je dobar kad nekoga prati, redovito bi riknuli jer se motor ne hladi dovoljno. rekao bi da je to razlog, ali i prosla, pa i pretprosla utrka, pa i zajeb u kvalifikacijama...... a GP niti jedne greske. |
Citiraj:
|
http://www.jutarnji.hr/clanak/art-2009,5,15,,163211.jl
http://www.index.hr/sport/clanak/nem...la/433976.aspx Po meni je FIA debelo zabrijala sa tim novim setom pravila za 2010 (koja su potpuno manipulativna u smislu da ako i imas pare neces nikaj s njima moci napraviti tako da ti preostaje opcija 2, a to je limitirani buđet koji je po meni potpuna glupost jer je f1 uvijek bio taj koji je donosio nove tehnologije autoindustriji-a ona stara kolko para tolko muzike jos uvijek vrijedi...), tako da ja u potpunosti podržavam momcadi koje su protiv novih setova pravila. Jos moram nadodati da se danas opet Fota i Fia nisu uspjeli dogovoriti, a ferrari je odlucio podici tuzbu protiv fie...nadam se da ce ju dobiti posto su ovi iz fie potpuno prolupali i zabrijali si da f1 postane utrkivanje za mase...F1 je aristokratski sport i glupo i opasno ga je sada okretati naopako... |
Citiraj:
I vidio sam negdi natpis: "F1 bez Ferraria, nemoguće. Bez Mosleya & Ecclestonea izvedivo." |
Mislim da će sutrašnja zvijezda biti piquet, čovjek zbilja zna kako se najbolje izvrtjeti na stazi:D
|
Nije ti ta ni luda, svi se sićamo Singapura :D
|
Utrka yebeno dosadna...
Brawn očekivano, svaka im čast što su ovako dobro sve posložili. Button ubija Barrichella.:D Ovome je izgleda suđeno da kad god ima jaki auto u rukama da bude drugi :p Ferrari odličan, napokon su na pravom putu. Danas su bili druga momčad po brzini. :) Iako je čini mi se Massi otišao najbrži krug :S I to je ono što me kao njihovog navijača veseli. Nadam se da ovu brzinu prenose i u Tursku. Bit će zanimljivo kako će Red Bull izgledati sa novim aero paketom. Isto tako se nadam da će se i srebrni napokon probuditi :) PS jel tko snimao prilog o Ayrtonu Senni? Meni baš kad je počeo nestalo slike :( Tako da sam pola propustio :( |
Citiraj:
Ali sam u nabavci iste, u kojem je prilog o Senni ;) |
Nisi nista propustia sta je nisi gleda...........
Bice bolja za 2 tjedna (valjda)....... |
Citiraj:
|
Utrka nije bila previše zanimljiva, očekivao sam veći krš na stazi:D, čestitke button-u na pobjedi, smatram da je ovo pervenstvo već riješeno. Šteta što sam propustio dokumentarac o Senni.
|
Citiraj:
Kad vam je dosadno malo skicnite na Live Timing. Tko nije gledao Sennu@Studio F1. Ayrton Senna pogibija HRT 1. dio 2. dio 3. dio 4. dio Senna tri dana prije smrti - Blazicko intervju |
TURKISH GRAND PRIX Saturday Practice
Massi lezi staza kao i prijasnjih godina... TURKISH GRAND PRIX Saturday Qualifying Ili ipak ne toliko posto ima KERS. TURKISH GRAND PRIX Race Opet sve po starom-novom, osim sto se BMW Sauber dosta popravio. |
Uf kak mi je drago kaj je Fetl pokazao da ima "čelične živce":D
Zlo mi je više od švapskih najava i komentara koji ga dižu u nebesa, najbolje od svega je kaj su cijeli vikend govorili kak ne griješi, i uvijek je pribran, a nije ni dva kruga uspio izdržati s Batonom na guzici.... A i Barikelo je bio u elementu, ovak agresivan već dugo nije bio.....a bome ni nesmotren:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:50. |