![]() |
Citiraj:
|
Stvarno me je oduševio ovaj Dirt 2.
Odvozio sam mislim 4-5 utrka na extreme i stvarno je teško biti prvi a nekad je razlika od prvog do 5 mjesta minimalna pa sa odličnom vožnjom lako se završi 6-7. Vozim na serious jer je casual prelagan a vožnja je pravi gušt jer vozim sa volanom. http://slike.hr/slike-male/d/dsc02318_20d96.jpg http://slike.hr/slike-male/d/dsc02316_446cb.jpg |
Citiraj:
|
igra je ok.samo kako se prekida igra?? ima li
negdje Quit Game Button,uvijek moram prekidat preko task managera. kod cmr05 bilo je dovoljno stisnut esc |
kad si u "prikolici" prije utrke, okrenes se desno od ulaza i imas quit ;D
|
Evo ovo mi je prvi rally nakon colina 2 na ps1 kojeg sam prešao valjda 100 puta.
Igra mi je za sad ok, lijepo od njih kaj su stavili Hrvatsku barem će valjda sad ameri znat di se nalazimo :D. Igram na savage, to mi je taman nit teško nit lagano. Detalji su ultra i high, 8xAA, 1920x1080 - FPS 50-60 E da vama kojima ne prepoznaje ps2 joystick, ja igram od ps1, isto mi ga ne prepoznaje al mogu nariktat pod keyboard opcijama tipke. |
Citiraj:
Nekako je optimiziranije za taj xbox 360 controller nego logitech rumble pad 2. Jednostavno ti je to za napravit. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Prvi dojam mi je odličan. Pogotovo velebitska avantura, čak su i table minirano postavili. Zanima jel ta staza stvarno postoji?
|
To bi trebala biti velebitska cesta koja se od Malog Alana spušta prema Obrovcu? ili bar dio toga
Sv.Rok - Mali Alan - Obrovac Sigurno ima neko iz tog kraja da zna više... |
Imam mali "problem". Naime odigrao sam prve dvije utrke te nakon toga treću u Hrvatskoj (Velebitsku avanturu) i recimo kada selektiram bilokoju od zemalja gdje sam već vozio nudi mi se samo jedan te isti event. Ne otključavaju se novi..?
|
Citiraj:
Jesi prešap na slijedeći level jer se tak otključavaju nove utrke? |
Pa trenutno sam level 3 ali nemam novih utrka... :(
Nisam vozio free race ili time trial na svakoj od te prve tri kaj su se otvorile. |
Ideš, meni sve tako trza, nisam niti dosao do dijela gdje mogu pocet vozit nešto :)
Nabavio sam si igru za "siću" :D, ali opet problemi. NIsta idem ovaj fix puknut gore pa da vidim...:( |
ugl ako jos netko naleti na ovaj problem na autosaveom treba maknut GfWL koji dolazi s igrom i instalirati stariju verziju. dosad se ovaj problem javljao samo na xp 64 bit
|
Citiraj:
Već sam i zaboravio od kojeg levela se otvaraju nove utrke na početku. Aj da pitam još jesi bio prvi u tim utrkama. Edit: ni ja nisam odvozio niti jedan free race i time trial tak da to nema veze. |
Otvorile se ostale utrke..kako i zašto nemam pojma :)
Sve sam još jednom prešao..možda se igra zblesirala jer iz nje izlazim sa ALT+F4 :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
pa imaš vrata za izac iz igre :lol2: |
Znam ali mi se neda :D
Dok on uđe u hižu, pa dok se ja zarotiram, pa quit, pa yes. Ovak sam lupim ALT+F4 :D |
Citiraj:
kak da se okrenem??? |
Citiraj:
Puknuo sam hotfix, i svejedno u kucici 3 fps-a:roller: A majkumu:D. inac eigra je izvrsna sto s egrafike tice, i to, ali nekako mi zao sto su igru okrenuli u tom smijeru, jer da su odabrali onaj drugi(ozbiljniji) bilo bi svega:chears: |
Citiraj:
Citiraj:
|
igra je do testisa samo bih volio da nisu svi tako ljubazni :D
ono malo paprenije da je kod sudara i kad netko izgubi... |
Citiraj:
U menu-u nisam mogao ništa radit samo u na stazi sa gamepadom kada sam radio isto što i ti. Ako staviš taj emulator onda ti tipkovnica neće trebat. |
Citiraj:
Stavit ću sutra onda taj emulator pa se izvalim na krevet i nema dizanja onda par sati :D :chears: |
Citiraj:
|
dobra igrica
vako igrica je dobra...grafika je super ono blato po branicima i to prasina svugdj ,sam ima malo standardnog reliya...al je upravljanje super...prilikom prelaska na drugu povrsinu dolazi do proklizavanja,..a tu je i voda nako kad se prelazi preko bare vecom brzinom nastaje vodeni klin drasticno pada brzina..igrica je sve u svemu jedna od boljih sto se tice voznje auta...i da ima hrvatska,nak jedna je od tezih staza...uska po brdima,uz mine s strane...haha...pozzz
|
Citiraj:
tnx:chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:08. |