![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislis, a kako te perfomanse mogu otjecati na igre, jer ja i igram samo igre niti ne renderiram (il sta vec), a sve igre koriste 2 jezgre osim GTA IV, kako ce meni to utjecati na perfomanse? |
Kupovina takve kartice ili kvada zbog GTA je kenjara,jer on ne da je optimiziran za dual ili kvod,on uopće nije optimiziran.
Sa tom karticom da si ju upario sa celeronom ne bi ti igre štekale na 19" monitoru. |
Citiraj:
GTA je "optimiziran" za quada. Sve jezgre su uvijek na 85-90%. Kako SLI nije podržan, 295 GTX je beskoristan u GTA. Single GPU je sretnije riješenje. Općenito SLI i CF na 19" je skroz beskorisno. |
|
|
napokon su se maknuli od sendvich dizajna? :D
|
jos posla za proizvođače aftermarket coolera
|
Puno slabija od sendvič verzije?
|
Slabija?
|
Pa da... obična GTX295 je praktički SLI, jesu u ovu single based "nagurali" obje, ili šta?
|
Pa da, oba su čipa gore (i bridge), kako možeš vidjeti i na slikama :)
|
mozda ce se sad moci upariti 3 ovakve :evil:
|
Nikad se ne zna što nam Nvidija sprema :D
|
Citiraj:
Al ovo je puno bolje rjesenje od sendvic verzije... trebalo bi se manje grijat i tise radit... |
@Razer ajde ti upikni jednu takvu kad se pojavi a meni prosljediš drugu ultru :D
|
Da, da, dobra ideja :D
|
Citiraj:
Bojim se i pomisliti koliko će se to grijati. PCB temp će biti 70 stupnjeva idle :D |
u jee, ova dupla ce trebat svoje napajanje samo za hladjenje
ljevi GPU ce ispuhivat zrak odostraga a desni na prednjoj strani kucista :lol2: usis hladnog zraka naravno kroz bocnu stranicu :D |
Citiraj:
Po kojim bi to pravilima GTX295 "single-PCB" bila u lošijoj poziciji po prije navedenim segmentima? |
Citiraj:
znam koliko se jedna 8800 GTX grije znam koliko se dvije u SLI 8800 GTX griju znam koliko se jedna 9800 GTX grije znam koliko se dvije u SLI 9800 GTX griju znam da mogu pretpostavit koliko se GTX295 (serijski spojene) mogu grijat i to ne u laboratorijskim uvjetima sa maticnom na stolu i klimom na 18c, nego u realnoj situaciji u kucistu (cak otvorenom) sa maticnom (naj cesce Nforce chipset) koja se grije (a bogme ni X58 nije pojam za hladno) sa temp u sobi od oko 24c drugim rjecima grije se za popi.....t, jos ako je kuciste zatvoreno eto veselja :D i rostilja naravno sve je ovo popraceno bukom koja je u rangu dobrog aeromitinga dok nastupaju ruski MIG-ovi 29 u zbijenoj formaciji :fiju: naravno moze se pristekat vodeno pa je situacija nesto hladnija i tisa :D |
Čovječe...pričaš kao da si jedini koji je isprobao (samo) G80 i G92 kartice u SLI-ju u "realnim situacijama" :rolleyes:
Daj nam pričaj još malo o tome. Može koja fotka? :beer: |
ne moze fotka, jer ako to vidis morat cu te ubit :lol2:
probat cu iskopat koju, ali 99% da cu do sutra zaboravit da sam to obeca, a 100% do prekosutra (ludilo doma - ludilo na poslu, spavam zadnjih 15 dana cca 4.5 h dnevno) pa nisu moje grafe misice da ih slikam i stavljam na net :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
|
Citiraj:
to ce biti odlicna kartica za zimu! nema zime za gtx295 :roller: |
Ovo je vec sprdacina sto rade od grafickog podsustava, najbolje da karticu spakuju u nekakvu kutiju tipa starog videorekordera i da ju se samo kablom pristeka na komp, ovako imamo situaciju da to sranje grije sve oko sebe i unistava pola racunala, uvlaci masu prasine unutra zbog masivnih ventilatora na njima, a i vecini nas prosjecnih korisnika fizicki ne stanu te grdosije u kucista. Ja sam jedva ugurao HD3870 unutra :D
|
GeForce GTX 295 single PCB review
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:04. |