![]() |
Bok
Xfire nick: [Pce]Krusty Imate ili nabavljate cod4:Imam orginal(ali je cd key bannan na nekim serverima i to ne mojom zaslugom nego covjeka koji mi je prodao taj cd key) Kad mozete biti online :Navece,vikendom i po potrebi po danu tijekom radnog tjedna |
Xfire nick: j3rk0
Imate ili nabavljate cod4: imam cod4, razmisljam o kupnji origigija Kad mozete biti online: obicno navecer, ali se lako dogovorimo za popodne OT: shebo mi se neki dan komp i morao sam formatirat. imam svoj profile backupiran, ali neznam koji sam cd key tada koristio tako da ga nemogu koristit. dali bi mi netko mogao dat svoj profile? samo da je preko 45. levela. key cu odmah promijenit!! hvala :chears: |
Xfire nick: Killed
Imate ili nabavljate cod4: imam cod4, razmisljam o kupnji origigija Kad mozete biti online: navece i ovisi kad mi je skola |
Xfire nick:Berovk
Imate ili nabavljate cod4:Imam cod4, nabavljam orginal;) Kad mozete biti online:Preko praznika cijeli dan kad prođu praznici navecer |
Citiraj:
|
Xfire nick:baja003
Imate ili nabavljate cod4:imam, o org.-u razmisljam Kad mozete biti online ►praznici-samo jutro ►kad je skola-popodne |
Citiraj:
|
Evo da se i ja pridružin,ako me možete uključit..
Xfire nick: suleeee Imate ili nabavljate cod4: imam cod4, razmisljam o kupnji org. Kad mozete biti online: navece uglavnom ovisi o poslu(nakon 8) |
evo ako možete i mene dodati:D
Xfire nick:dalriad Imate ili nabavljate cod4: imam cod4, razmisljam o kupnji org Kad možete biti online:Svaki dan bar 2,3 sata,ovisi jel ujutro ili navečer |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:23. |