![]() |
msi, protis, 3.5k kn
|
Mislim da je ista stvar na svim grafama, možda griješim. Ali stvarno nije neki problem.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dobro ljudi zasto pitate iskusnije na forumu i onda napravite skroz suprotno od toga. Nisam dugo na forumu ali sam vec dosta puta vidio ovakve postove traze savjet a vec u glavi imaju neki svoj film i kad ljudi kazu da taj film i nije nesto umjesto da poslusaju Nina i ostalu ekipu koja ima iskustva u tome oni po svome. Ako svi kazu da su graficke identicne i da se uzme najjeftinija jer se ne isplati na naljepnicu (Gilbert majstore) dati jos 500 kn pa slusajte onda
|
Citiraj:
|
Šaljem pozdrave ekipi iz Swiss, trenutno u Luzernu, pa kasnije iz Glarusa.
Ubo sam eVGAicu i jedva čekam mrma doć, da je zaštekam :D hehehehehe, pozdrav do tad... |
Ja uzeo eVGA-icu, ipak, 10god jamstva...
Doduše platio ju 3500kn :D (živjela EU) :D Čak sam negdje čitao da eVGA daje life warranty... |
Citiraj:
Samo jedno pitanje cemu ce tebi gx2 za 19'' monitor?! imas perverziju od kompa a CRT?! ili sam ja nesto propustio kod citanja tvojih komponenti? Bas puno i neces dobit sa tom grafom po pitanju performansi u igrama.... |
Pravi se javio, ploča za ubit vola služi ti za šta? Memorija od 1500kn po keksu ti služi za šta?
Ne moraš vjerovati, ali na 19" CRT-ima max reza ne mora biti 1280*1024. :D |
Serja nešto uhvatilo...daj pogledaj ovo da se malo opustiš :D
EDIT: evo valja sad: http://www.youtube.com/watch?v=yG3Fw...eature=related |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma razhebo me papak, tvrdi kako s dx7 grafom možeš igrati dx10 igre...a o dx-u nemam pojma pa kako da objasnim liku...najradije bi ga poslao u pm.:beer: Mod: prihvacam infrakšn...zbilja ga kakam u zadnje vrijeme. :kafa: |
al ga bas volimo :spam:-at heheh :)
da se vratimo na temu dobra grafa :fiju: |
Citiraj:
Nebi mijenja CRT... Daj bože da radi još bar 3 godine... |
hehehehe kad tad ces morat mjenjat :) ne traje nista vjecno :) nisam znao da ide do 1920x1440 19''CRT
|
Da ima gdje za kupit novi, kupio bi novi 21' CRT ako ne i 22' ili 24'
|
Ma drži se ti svojeg CRT-a, ja sa svojim bivšim Samsungom NF bil prezadovoljan samo mi je 17" bilo premalo pa eto...
|
|
heheh koliki bi on stol morao imat da mu stane taka mrcina ufff :)
|
Citiraj:
Takav se mislim i prodavao na trznici jedan ovdje.... Ja svoga teskasa nebi mjenjao niti za jedan LCD (za sada): http://www1.shopping.com/xPF-IBM-IBM...nch-Flat-Sony- Laganih 35kg :D |
kad je ovo postala tema o CRT monitorima? :stoopid:
|
Ma nije samo je valjda odlučena koja grafa a sad treba i monitor za to čudo... :D
|
Citiraj:
|
Jesi stavio DVI kabel u Primary display, odnosno BOOT port (tamo di je HDMI)?
|
Isse, evo kratka obavijest.
Kad se upali komp, ko da sam usisivač upalio, a temp u idle je 70C. Grije se u PM, detalje ću kasnije. 3dčmark, je bio 16500 s CPUom na 3GHz |
Daj koristi opciju EDIT!!!!
|
samo 4 posta :lol2:
|
hvala svima na pomoći, uglavnom skužih da je riječ o MBO na kraju.
Radi se o tome da je ipak potrebno imatu mbo sa pci-e 2.0 verzijom radi većeg "cuclanja" struje. Uglavnom problem je riješen |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:43. |