![]() |
ljudi, di su ovdje bookmark-si :stoopid: ?
|
Thx crn, izvrstan hack!
|
Citiraj:
|
15 otvorenih tabova, generira 17 chrome.exe procesa uz utrošak od cca. 330 mb memorije. Too much, no preglednik je brz i otvara bez grešaka ( za sada ). Npr, u FF nisam mogao ispravno pogledati stranicu javno.net.
|
|
još par bookmarkletsa za Chrome:
adblockhttp://blogote.com/2008/featured-art...fox-addon.html |
probao, i bolesno je brz :care:
jedino kaj sam za sad skužio da nema za razliku od mozille je to kaj nema onog scrollanja na način da stisneš kotačić pa samo mišem ideš gore dole. kužite kaj oću reć? :D |
Predobar je krom, ugodno me iznenadio.
|
Počeo koristit Chromium, i sad vidim da novi release izlazi gotovo na poludnevnoj bazi. Updatea li se on automatski ili baš i ne?
Inače "killer feature" je odličan jer osobno u pravilu nikad ne koristim više od 3-4 taba istovremeno (doduše znam se i ja zanijet pa otvorit nekad i 6-7 :D). Tako da sad konačno imam pravi low memory-usage browser. |
Citiraj:
skini Chrome Nightly Builds Updater i sa njim možeš provjeriti koji je zadnji build, je li prošao stability testove i automatski ga skinuti ako želiš: http://www.mediafire.com/download.php?lnlr71eu9sl http://pce.hostili.com/images/updaterrkpd.jpg Restore last session tip Citiraj:
|
Odlično. Tnx i tnx za ovaj tip :goood:. To sam isto koristio u FF-u.
|
Mogu reć da je vraški brz i veoma ugodan za surfanje!
|
|
Citiraj:
C/P cijelog foldera i ostaju sve postavke i bookmarki Code:
C:\Documents and Settings\username\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data |
Super, još da može nekako sinkronizirati bookmarke sa više računala kao foxmarks ekstenzija za FF.
|
Pitanje
Kako transportirati bookmarkse iz Chromea u Chromium kada Chromium ima opciju samo iz IE i FF? ILI Di je favorites fajl u Chromeu? o_O |
Citiraj:
|
Mrnjah, nespretno je sve to :p Sredila c/p-om foldera, thx!!
|
Citiraj:
|
A znam. Chrome nema favorites fajl u sebi, the bitch. Išla sam s Chromea preko FF-a pa na Chromium, komplicirano i bolno iskustvo lol. j/k
Chromium sve sejva u svoj folder ili ima neš kaj sejva u Local user settings? |
Citiraj:
Citiraj:
Ako skineš portable, onda sve sprema u svoj folder. |
Citiraj:
Za managanje i brisanje pojedinih stvari iz favoritesa pogledaj ako nisi , mislim da je bilo i govora o sinkroniziranju bukmarkova! Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Pa mogu se fino importati bookmarkovi iz mozille u chrome :)
tools (onaj kljuc)/import bookmarsk and settings/odabereš mozillu/i klik ok..i to je to sada ce ti se to u chromeu staviti pod "other bookmarsk"..jednostavno radiš drag&drop na bookmarsk bar..eto to je to..nije da je bajno ali je ok :) |
Citiraj:
Citiraj:
|
a ha :) upsy...my bed..nije žaba nego grejp..kolegica mi dala pola, mora da je natrpian :)
poceo sam doma aktivno koristiti chrome..i mogu reci da mi se jako svida :) |
Od kada je izašao, svakodnevno ga koristim i doista je osjetno brži od FF. Istina nedostaju mu još neke osnovne stvari kao ovo sa exportom bookmarka ali sve se to može relativno brzo i lako dodati. Ne znam što čekaju.
Zna li netko što je sa Chromiumom i njegovim različitim spremanjem bookmarka? |
Chromium sprema korisničke postavke u :
Citiraj:
|
A jao plavuše li... Malo san puka od silnog učenja i droga i više ne znam ko mi je kaj preporučio koji link, Lacy :)
|
Nova verzija : Google Chrome 0.2.149.30 Beta
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:48. |