![]() |
Citiraj:
Ne bi bilo loše niti opet posjetiti Amsterdam ili Prag :D |
Citiraj:
A sto se tice igre, ja nisam vidio da je Sparta slabija od Dinama. 0:0 pa 3:3 . To samo govori koliko je dinamo los,a ne koliko je Sparta losa. |
Citiraj:
1) Sparta je bila nositelj, a ne Dinamo 2) Ulazak u ligu UEFA je uspjeh Hrvatskog nogometa i ostali HRV klubovi o tome samo mogu sliniti i sanjati jer smo ipak europski nogometni patuljci sto se tice klubova 3) Hrvatski novinari potenciraju nekakvo rusenje Praga umjeto uspjeha Dinama u Pragu i to je po mom misljenju jadno 4) Dvije pusione Slaven Belupa se tretiara kao enorman uspjeh(iako nije pridonio niti s bodom koeficijentu HRV nogometa), a Dinamov ulazak u iduce kolo je "losa igra i saka jada" Volim Dinamo! |
Citiraj:
Prodano u zadnje dvije sezone: Pokrivač, Schildenfeld, Eduardo, Ćorluka, Vukojević, Čale, Modrić UKUPNO: 62,2 mil E Kupljeno u zadnje dvije sezone: Mikulić, Balaban, Mandžukić, Sammir, Vrdoljak, Ibanez, Morales, Suarez UKUPNO: 9,15 mil E Sad da se za 53,03 mil E razlike ne može napravit ekipa za LP, stvarno moraš bit idiot da povjeruješ. Sigurno BATE Borisov raspolaže s tolikim novcem pa eto drži Juventus u šaci. Volim Dinamo! |
Da ali ta CSKA Moskva je stalni sudionik Lige Prvaka,a prije 3 godine su i osvojili Kup Uefa.
U Koprivnici je Slaven igrao iznad svojih mogučnosti,ali se pokazalo neiskustvo i umor u zadnjim minutama. Realno ni Dinamo nebi imao šta tražiti protiv CSKA,i vjerojatno bi se predali kao i protiv Shaktara,dok su se ovi dečki borili odlično. Po meni veliki uspjeh je bio izbacivanje Arisa ,a da su prošli CSKA bila bi senzacija. A pokazali su i Dinamu u ligi kako se igra srčano i sa žarom. |
Hm - Totenhem , Spartak , Udinese , Dinamo Zg , Nec - i za pola sata ce objaviti tocan raspored timova u grupi da se vidi tko sa kim doma a sa kim u gostima ...
|
Htio sam reći da su dobili tešku skupinu, ali kad pogledaš ostale skupine, onda skužiš da nema lake skupine:
Skupina A: Schalke, Paris SG, Manchester City, Real Santander, Twente. Skupina B: Benfica, Olympiakos, Galatasaray, Hertha, Metalist. Skupina C: Sevilla, Stuttgart, Sampdoria, Partizan, Standard Liege. Skupina D: Tottenham, Spartak Moskva, Udinese, Dinamo, NEC Nijmegen. Skupina E: Milan, Heerenveen, Braga, Portsmouth, Wolfsburg. Skupina F: HSV, Ajax, Slavia Prag, Aston Villa, Žilina. Skupina G: Valencia, Club Brugge, Rosenborg, Kopenhagen. St. Etienne. Skupina H: CSKA Moskva, Deportivo, Feyenoord, Nancy, Poznan. http://www.sportnet.hr/Vijest.aspx?ID=366287 Bez obzira što je Tottenham u lošoj formi, što Spartaku ne cvjetaju ruže, tu ćemo teško do bodova, Udinese dijeli prvo mjesto u Italiji s Interom i Laziom nakon 6 kola... Nec Nijmegen je šansa, i trebat će skinut nekog od ostalih za prolaz dalje... |
Prvo Nec doma , pa u London na Totenham , pa doma Spartak , pa za kraj u Italiju protiv Udinesea ...
|
A kaj sad, valjda barem možemo izbušit onu rupetinu od Spartakovog golmana:)
|
Pa u kakvoj su formi napadači, bit če dobro ako zabiju koji gol.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Je, posebno ga zbune prizemne lopte....a bogme više voli gol-crtu nego istrčat:) Da ne pričam o tome da ni zadnji put u Maksimiru nije dobro prošao:p |
Citiraj:
|
Nadam se:)
|
Ma zgazit cemo ih ko' FAP kljunas zabu :D
|
A i Čarli je opet nekaj u bedu....makar su oni puno ozbiljnija momčad...ko bog bu si vadili usranu sezonu na nama...
|
Citiraj:
Kako jadan nebi bio u bedu :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Zbog prelaska u Tottenham? |
Sigurno ne zbog trebe :)
Zbog ovoga: Citiraj:
|
A:)
|
U 20.40, HTV2 Dinamo-Nec.
Mogli bi se dečki malo i na Cibonu ugledat:) |
Iskreno se nadam da ce Dinamo pobijediti i da ce Morales proraditi opet kako treba.
GOOOL bravo Manđa |
Citiraj:
@Jelc, da, mogli bi se na Cibose ugledati. Ne pamtim kad su zadnji put u istom danu ili u istom tjednu europsku utakmicu dobili i Cibona i Dinamo... |
Dinamo igra kao da lopta gori pa nitko nejde na nju. Trebali bi igrati vise Olic stil gdje nema za njega izgubljene lopte. A Mikic je ono top igrac tekme ..... . I ono napucavanje lopte mi ide na jetra a umjesto da ideju od noge do noge i probaju.
|
Ovaj Manđukić je takvo škrto i sebično govno da ne povjeruješ...
O komentiranju Prasićka neću ni pričat:hitthewal: |
Nemres vjerovati .....
Ajde 2:2 i bas onaj po kojemu svi pljuju on ga uvali ..... opet. Tooooooooooo 3:2 |
Zašto me ovo ne čudi?
|
Ne znam kako al ajde, weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:13. |