PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Liga prvaka i Kup UEFA 2008/09, Lige petice (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=114338)

Roberto 03.10.2008. 13:20

Citiraj:

Autor Lud76 (Post 1153715)
Po meni najbolje: Milan (kad su već nepobjedivi klubovi u 1. skupini nek bude najbolji protivnik i spektakl), PSG, Slavia, Lech

Eh, još kad bi sve utakmice mogli igrati u gostima :D

Ne bi bilo loše niti opet posjetiti Amsterdam ili Prag :D

spawn 03.10.2008. 16:29

Citiraj:

Autor Lud76 (Post 1153715)
Mogući protvnici...Dinamo je u 4. skupini

Skupina 1: Milan (Ita), Sevilla (Špa), Valencia (Špa), Benfica (Por), Schalke (Nje), CSKA Moskva (Rus), Tottenham (Eng), HSV (Nje).

Skupina 2: Stuttgart (Nje), Ajax (Niz), Olympiacos (Grč), Deportivo (Špa), Club Brugge (Bel), Spartak Moskva (Rus), Paris SG (Fra), Heerenveen (Niz).

Skupina 3: Rosenborg (Nor), Udinese (Ita), Feyenoord (Niz), Sporting Braga (Por), Slavia Prag (Češ), Manchester City (Eng), Galatasaray (Tur), Sampdoria (Ita).

Skupina 5: Saint-Etienne (Fra), Wolfsburg (Nje), Standard (Bel), Twente (Niz), NEC Nijmegen (Niz), Metalist Harkiv (Ukr), Lech (Polj), Žilina (Svk).

Po meni najbolje: Milan (kad su već nepobjedivi klubovi u 1. skupini nek bude najbolji protivnik i spektakl), PSG, Slavia, Lech

:Machineg: ma kakav Milan. Moze u polufinalu ali sad izricito glasam za Žilina,Lech ili Metalist Harkiv :D

A sto se tice igre, ja nisam vidio da je Sparta slabija od Dinama. 0:0 pa 3:3 . To samo govori koliko je dinamo los,a ne koliko je Sparta losa.

Dizel 03.10.2008. 22:14

Citiraj:

Autor Thoroughbred B (Post 1153649)
Dinamu je bilo bolje da ne prođe...bila bi to manja sramota od one koja sada slijedi u Ligi Uefa...nakantat će ih svi redom,igraju katastrofalno...nema uopće timske i organizirane igre,igraju napamet i na potencijalne solo prodore a onda traže nekog slučajno slobodnog igrača...Slaven bi nakantao ovakvu Spartu :beer:

Problem Dinama je uprava,bogovski tretman igrača kao da su europski prvaci,dobre plaće...auti boli glava,a to su sve dobili bez da su se prethodno igrom dokazali i zaslužili...Team building je ravan 0,igrači imaju sve što požele i hvala bogu da nemaju motivacije ginut na terenu.Transferi loši,obrana je stalan dinamov problem...i ne krpa se velikim potencijalima poput "moralesa".Niti su tražili...

Samo par natuknica:

1) Sparta je bila nositelj, a ne Dinamo
2) Ulazak u ligu UEFA je uspjeh Hrvatskog nogometa i ostali HRV klubovi o tome samo mogu sliniti i sanjati jer smo ipak europski nogometni patuljci sto se tice klubova
3) Hrvatski novinari potenciraju nekakvo rusenje Praga umjeto uspjeha Dinama u Pragu i to je po mom misljenju jadno
4) Dvije pusione Slaven Belupa se tretiara kao enorman uspjeh(iako nije pridonio niti s bodom koeficijentu HRV nogometa), a Dinamov ulazak u iduce kolo je "losa igra i saka jada"

Volim Dinamo!

timmy 03.10.2008. 23:41

Citiraj:

Autor Dizel (Post 1154232)
2) Ulazak u ligu UEFA je uspjeh Hrvatskog nogometa i ostali HRV klubovi o tome samo mogu sliniti i sanjati jer smo ipak europski nogometni patuljci sto se tice klubova

Europski patuljak koji u zadnje dvije sezone drži 4. (riječima: četvrto) mjesto u Europi po zaradi od transfera.

Prodano u zadnje dvije sezone:
Pokrivač, Schildenfeld, Eduardo, Ćorluka, Vukojević, Čale, Modrić
UKUPNO: 62,2 mil E

Kupljeno u zadnje dvije sezone:
Mikulić, Balaban, Mandžukić, Sammir, Vrdoljak, Ibanez, Morales, Suarez
UKUPNO: 9,15 mil E

Sad da se za 53,03 mil E razlike ne može napravit ekipa za LP, stvarno moraš bit idiot da povjeruješ. Sigurno BATE Borisov raspolaže s tolikim novcem pa eto drži Juventus u šaci.

Volim Dinamo!

Emperor 04.10.2008. 00:14

Da ali ta CSKA Moskva je stalni sudionik Lige Prvaka,a prije 3 godine su i osvojili Kup Uefa.

U Koprivnici je Slaven igrao iznad svojih mogučnosti,ali se pokazalo neiskustvo i umor u zadnjim minutama.

Realno ni Dinamo nebi imao šta tražiti protiv CSKA,i vjerojatno bi se predali kao i protiv Shaktara,dok su se ovi dečki borili odlično.

Po meni veliki uspjeh je bio izbacivanje Arisa ,a da su prošli CSKA bila bi senzacija.

A pokazali su i Dinamu u ligi kako se igra srčano i sa žarom.

Router 07.10.2008. 12:29

Hm - Totenhem , Spartak , Udinese , Dinamo Zg , Nec - i za pola sata ce objaviti tocan raspored timova u grupi da se vidi tko sa kim doma a sa kim u gostima ...

Roberto 07.10.2008. 12:50

Htio sam reći da su dobili tešku skupinu, ali kad pogledaš ostale skupine, onda skužiš da nema lake skupine:

Skupina A: Schalke, Paris SG, Manchester City, Real Santander, Twente.
Skupina B: Benfica, Olympiakos, Galatasaray, Hertha, Metalist.
Skupina C: Sevilla, Stuttgart, Sampdoria, Partizan, Standard Liege.
Skupina D: Tottenham, Spartak Moskva, Udinese, Dinamo, NEC Nijmegen.
Skupina E: Milan, Heerenveen, Braga, Portsmouth, Wolfsburg.
Skupina F: HSV, Ajax, Slavia Prag, Aston Villa, Žilina.
Skupina G: Valencia, Club Brugge, Rosenborg, Kopenhagen. St. Etienne.
Skupina H: CSKA Moskva, Deportivo, Feyenoord, Nancy, Poznan.

http://www.sportnet.hr/Vijest.aspx?ID=366287

Bez obzira što je Tottenham u lošoj formi, što Spartaku ne cvjetaju ruže, tu ćemo teško do bodova, Udinese dijeli prvo mjesto u Italiji s Interom i Laziom nakon 6 kola... Nec Nijmegen je šansa, i trebat će skinut nekog od ostalih za prolaz dalje...

Router 07.10.2008. 15:39

Prvo Nec doma , pa u London na Totenham , pa doma Spartak , pa za kraj u Italiju protiv Udinesea ...

Jelc 07.10.2008. 16:12

A kaj sad, valjda barem možemo izbušit onu rupetinu od Spartakovog golmana:)

pinkskin 07.10.2008. 16:28

Pa u kakvoj su formi napadači, bit če dobro ako zabiju koji gol.

Router 07.10.2008. 16:30

Citiraj:

Autor Jelc (Post 1157175)

To bar ne bi trebao biti problem , 99% sam siguran da cemo u toj tekmi bar jedan zabiti , iako mu je prosjek koliko prima puno veci :)

Jelc 07.10.2008. 16:55

Citiraj:

Autor Router (Post 1157187)
To bar ne bi trebao biti problem , 99% sam siguran da cemo u toj tekmi bar jedan zabiti , iako mu je prosjek koliko prima puno veci :)

Je, posebno ga zbune prizemne lopte....a bogme više voli gol-crtu nego istrčat:)

Da ne pričam o tome da ni zadnji put u Maksimiru nije dobro prošao:p

Dizel 07.10.2008. 16:59

Citiraj:

Autor Jelc (Post 1157175)

Eh, do nas ce mozda uci u formu i primati 2 komada u prosjeku :D

Jelc 07.10.2008. 17:01

Nadam se:)

Dizel 07.10.2008. 17:04

Ma zgazit cemo ih ko' FAP kljunas zabu :D

Jelc 07.10.2008. 17:17

A i Čarli je opet nekaj u bedu....makar su oni puno ozbiljnija momčad...ko bog bu si vadili usranu sezonu na nama...

BladeRunner 07.10.2008. 18:57

Citiraj:

Autor Jelc (Post 1157228)
A i Čarli je opet nekaj u bedu....makar su oni puno ozbiljnija momčad...ko bog bu si vadili usranu sezonu na nama...

http://tinyurl.com/4rsqks

Kako jadan nebi bio u bedu :D

pinkskin 07.10.2008. 19:23

Citiraj:

Autor Jelc (Post 1157228)

Pa Čarli nema pravo nastupa u kupu Uefa, pa nema veza "kaj je u bedu".

Jelc 07.10.2008. 21:09

Citiraj:

Autor pinkskin (Post 1157315)
Pa Čarli nema pravo nastupa u kupu Uefa, pa nema veza "kaj je u bedu".

Zbog prelaska u Tottenham?

Dizel 07.10.2008. 21:15

Sigurno ne zbog trebe :)

Zbog ovoga:

Citiraj:

2008/09 UEFA Cup
First qualifying round draw
First leg: 17 July
Second leg: 31 July

EB/Streymur (FRO) v Manchester City FC (ENG)

Jelc 07.10.2008. 21:49

A:)

Jelc 23.10.2008. 20:29

U 20.40, HTV2 Dinamo-Nec.
Mogli bi se dečki malo i na Cibonu ugledat:)

Vejita 23.10.2008. 20:38

Iskreno se nadam da ce Dinamo pobijediti i da ce Morales proraditi opet kako treba.

GOOOL bravo Manđa

Roberto 23.10.2008. 21:35

Citiraj:

Autor Vejita (Post 1172607)
Iskreno se nadam da ce Dinamo pobijediti i da ce Morales proraditi opet kako treba.

GOOOL bravo Manđa

I mora Carlos usrat stvar. Umjesto da zabiju tri komada u prvom dijelu sad će sve bit pod upitnikom.

@Jelc, da, mogli bi se na Cibose ugledati. Ne pamtim kad su zadnji put u istom danu ili u istom tjednu europsku utakmicu dobili i Cibona i Dinamo...

Vejita 23.10.2008. 21:53

Dinamo igra kao da lopta gori pa nitko nejde na nju. Trebali bi igrati vise Olic stil gdje nema za njega izgubljene lopte. A Mikic je ono top igrac tekme ..... . I ono napucavanje lopte mi ide na jetra a umjesto da ideju od noge do noge i probaju.

Jelc 23.10.2008. 22:01

Ovaj Manđukić je takvo škrto i sebično govno da ne povjeruješ...
O komentiranju Prasićka neću ni pričat:hitthewal:

Vejita 23.10.2008. 22:19

Nemres vjerovati .....
Ajde 2:2 i bas onaj po kojemu svi pljuju on ga uvali ..... opet.

Tooooooooooo 3:2

timmy 23.10.2008. 22:21

Zašto me ovo ne čudi?

timmy 23.10.2008. 22:30

Ne znam kako al ajde, weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Jelc 23.10.2008. 22:33

Citiraj:

Autor timmy (Post 1172748)
Zašto me ovo ne čudi?

Zašto mene ne čudi tvoj komentar?:)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:13.