![]() |
reggan...
|
Izgleda da ce svi regani dobiti keyeve za PC betu:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
a kako cu ga dobiti?
mejl, pm? |
Namotat će ga oko cigle i bacit ti kroz prozor dnevne sobe FFS
Pa kak bi drugo dobio ak ne mailom koji si im ostavio i još morao potvrđivati? |
ovo
kad sam vidio ne da mi se igra ogadila nego ono ako ce biti ovakvih kerefeka u igri majko moja usrali su COD!!! OMG |
to je samo jedan "dodatak" igri koji ti uopče ne moraš iskoristiti ;) ... čini mi se da su to probali ubaciti za one koji visiju po zombi serverima ;)
|
da sad sam skonto defintivno No1 za kupnju kod mene :) ma igra ce bit okey nadam se... ima na GT jedan cijela epka 30min o COD5 tko hoce nek pogleda dosta dobro pokazuje sto ce biti u igri i sto se od nje moze ocekivat.
|
luđački to ubijanje zombija...
samo kaj je to tamo 3rd lice? cod je FPS!! |
loool ja to neću igrat bogami....jednu od najboljih ratnih igara će pretvorit u sranje ako budu zombiji,jebemu krenilo je s realnom radnjom od prvog djela,a završit će sranjem.Nemam komentara više.
|
Citiraj:
veri najs:goood: Citiraj:
http://www.mahalo.com/Call_of_Duty_W...ar_Zombie_Mode |
Hehe, zombie mod odlično izgleda. Pomak naspram COD4 je ogroma. Me like it!
|
@jurbAs ajd daj link za 30min. Nisam nigdje nasao tako velik filmic.
|
a dobro je već sam se uplašio lol,nisam čito ništa nego samo pogledo video :D
|
evo link za video 28min ali ima i drugih igara dosta dobro GT TV
|
Pih.... dobio token za betu ali za hebeni Xbox360.... ima tko za posuditi Xbox360:D
|
Malo me muči kaj to toliko čakamo a to će biti MP beta za PC.
Pitanje je koliko će servera biti dostupno kod nas u Europi za igranje jer vidim da je preko 400000 ljudi regano na COD HQ...........:smoke: |
Ma bit ce servera... nego bi rade da nisam nis dobio nego za Xbox360 activation code.... :nono:
|
Citiraj:
|
baš pogledo trailer i brijem da će igru zeznut do kraja.
ako je zombi mod opcija to je ok da nije nametnut da moraš ja volim cod 2 i njemu fale vozila... tak da izgleda ko cod 4 engine i ima vozila što je super ali ako neće biti slićan codu 2 onda će igra biti banana.... nadam se da ta firma zna šta radi... |
posto dosta visim po zombie serveru, ovo mi se sviđa <3
I fora je, ono umjesto helica (za 7 killova u nizu) mozes pozvat pse koji onda ganjaju druge igrace po serveru xD |
Citiraj:
Bas super, da barem opet mozes klat cucke s nozem kad skacu na tebe:lol2: |
Citiraj:
Solo kampanja sa max 4 igraca WTF??? Ovi vampiri na kraju mi se cine ok i ti nastavci za solo, bar ce solo kampnja trajati duze od cod2 i cod4 (valjda) MP: Glupi LS je jos uvijek sa nama, bacac plamena ce vjerojatno bit omrazen kao GL sada. 65 nivoa ce se brzo preci kao i na cod 4, A ovaj zombi dio ce mi se vjerojatno svidit. 3 kill strike je valjda neki radar nesto, cucki su s nama umjesto helica (valjda ce bit razlika izmedju broja cuceka u HC i obicnoj igri ak uopce bude HC) A za 5 kill strike??? bas me zanima sta ce biti.(ako bude ista) Valjda bude ok igra. |
Ma jedva čekam i ovo, nije mi se svidjela na početku ideja o WW2, al opet, multiplayer će bit odličan, origigi će pasti kao i COD 4 :)
|
Koliko bi mogao kostat org. u predbiljezbi?
Na prvi mah kada sam gledao SD ovi zmobiji mi se nimalo nisu svidjeli ali kada sam pogledao HD ... :D mljac |
oko 150 kn ce biti key , klasika....
|
Jel tko zaigrao na Xbox360 betu?
|
Don't shoot me, al ja sam se baš nadao da će bit WWII.:banned::D
Puno mi je draži taj period od nekih modernih inačica. Mislim, modern warfare je brutala, bez greške ak se mene pita, al previše je to rafala i fancy gadgeta, kak da se izrazim...oružje obavi najteži dio posla. A sa WWII oružjima nema toga, teže je ipak... CoD2 i dan danas zaigram, igro sam ga paralelno sa četvorkom, i svaki put onak zamišljam kak bi to izgledalo sa nekom kick ass grafikom :D I eto, dolazi nešto takvo napokon. A ovaj zombie mode, kolko sam shvatio, samo u co-op će se moć igrat? Nećeš moć solo sa AI timom? |
|
Citiraj:
:lol2::lol2: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:18. |