PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   F1 sezona 2008 & F1 Management 2008 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=100342)

danij3l 05.04.2008. 15:25

ma kubica ce se na startu okrenut i krenut odmah prema box-u da ne ostane bez goriva :D

nije on taj kojeg ferrari treba pobjediti. (barem ne josh)

Baja 001 05.04.2008. 15:30

Citiraj:

Autor Momir (Post 993508)
Mislio sam da ce ova sezona biti jako dosadna, ali kolko vidim BMW je iz utrke u utrku sve brzi i bolji. Mislim da bi i oni mogli ove godine nesto napraviti :D

M. Schumaher mu je prognozira još da će bit do pola sezone OK, dalje da će gubit.

Citiraj:

Autor SRV (Post 993574)
Hm, oba Ferrarija su na prljavoj strani. Bojim se da ce i Massa i Kimi izgubit po jedno mjesto na startu. Cista strana je ovdje jako vazna. Za Kimija neki vjeruju da je tezak sto bi dodatno otezalo start. No Ferrariji u zadnje vrijeme dobro startaju tako da ne mora znaciti da ce prljavija strana staze presuditi.

@Tekla: ako se Massa jos nije prilagodio na voznju bez TC-a, nece nikad. Mnogi vozaci u slabijim timovima su se prilagodili, pa ne znam zasto bi on. Jos kad se sjetim onih najava "iduce godine cu se borit za prvenstvo"...

Ma svakako je važna strana, ali isto tako i što bolji start. ž

Što se tiče TCa, Massa je luzer jer ako može Webber i sl. se naviknut a o nemože onda je sam kriv. Isto tako malo je frustriran kad gubi pa mu je to isto razlog da izleti.... :smoke:

Tekla 05.04.2008. 15:31

neka, prilagodit ce se on. a sto se tice slabijih vozaca oni imaju i slabije formule. lakse kontrolirati itd.

Baja 001 05.04.2008. 15:52

Citiraj:

Autor Tekla (Post 993594)
neka, prilagodit ce se on. a sto se tice slabijih vozaca oni imaju i slabije formule. lakse kontrolirati itd.

Kao prvo slabiji vozači imaju i manje iskustva i znanja (čast iznimkama), a slabiji bolidi my ass jer su razlike male.

speedy-3 05.04.2008. 16:07

bolidi nisu slabiji ali su zato dosta nestabilniji i teze im je voziti nego ovima sa su slozili TOP bolide,,,,

Ferrari je na prljavijoj strani staze ali oni ipak imaju najbolji start :( i to bi moglo stvoriti probleme Lewisu,,,,, za Massu i nebrinem previse taj ce se izvrtit cim vidi da mu Kubica bjezi i da ga Lewis napada,,,,, ili jos gore Kimi da prede Lewisa pa se pojavi Massi u retrovizoru :D hehe

newalss 05.04.2008. 18:03

Citiraj:

Autor DaNiJ3L (Post 993584)
ma kubica ce se na startu okrenut i krenut odmah prema box-u da ne ostane bez goriva :D

nije on taj kojeg ferrari treba pobjediti. (barem ne josh)

Potpis na ovo.
Massa je bio prebrz ovaj vikend da bi mu Kubica s jednako goriva u rezervoaru preoteo pole position. Očito je napunio do čepa i računa na barem 0,4 prednosti po krugu u utrci. U kalkulaciju je valjda uračunao i bar jedno izvrtanje...čemu rušiti prosjek.:D
Sve u svemu bit će zanimljiva borba za 3 mjesta na postolju...

Baja 001 05.04.2008. 20:18

Citiraj:

Autor speedy-3 (Post 993624)
Ferrari je na prljavijoj strani staze ali oni ipak imaju najbolji start :( i to bi moglo stvoriti probleme Lewisu,,,,, za Massu i nebrinem previse taj ce se izvrtit cim vidi da mu Kubica bjezi i da ga Lewis napada,,,,, ili jos gore Kimi da prede Lewisa pa se pojavi Massi u retrovizoru :D hehe

:lol2: Massa će opet izletit...

Nego što se tiče Kubice mislim da će on probat napravit prednost prije boksa pa će mu nestat goriva, ima on taj peh.

Spoljarik 05.04.2008. 20:33

Citiraj:

Autor Gabre (Post 993288)
bogme se opizdio jebeno u zid, nije mu bilo svejedno kasnije, i to bočni udar.. uff..
jebo ih pijesak ko izletna zona, točno se vidi da bolid još ubrza kad je došao na pijesak..

to nije pjesak to je asfalt s nekim sranjima i kenjkavim prebojan a ono je prasina koju nosi pustinja posto je staza u pustinji....

SRV 05.04.2008. 20:34

Ne bih rekao da je Kubica prazan, obzirom koliko su bili sretni u BMW-u. Da su ciljano isli lagani, ne bi se onoliko radovali.

Spoljarik 05.04.2008. 20:40

Citiraj:

Autor newalss (Post 993691)
Potpis na ovo.
Massa je bio prebrz ovaj vikend da bi mu Kubica s jednako goriva u rezervoaru preoteo pole position. Očito je napunio do čepa i računa na barem 0,4 prednosti po krugu u utrci. U kalkulaciju je valjda uračunao i bar jedno izvrtanje...čemu rušiti prosjek.:D
Sve u svemu bit će zanimljiva borba za 3 mjesta na postolju...

Dobro si me nasmijao :goood:

Spoljarik 05.04.2008. 20:42

Citiraj:

Autor SRV (Post 993790)
Ne bih rekao da je Kubica prazan, obzirom koliko su bili sretni u BMW-u. Da su ciljano isli lagani, ne bi se onoliko radovali.

To im je prvi pole u njihovoj povijesti...Eto zasto su se radovali...

Gabre 05.04.2008. 20:53

PRVI??

ma o čemu vi pričate o privikavanju na vožnju bez TC-a?

definitivno bi moglo bit zanimljivo, ali ja ne mogu Blažićka smislit, kakve taj greške govori za vrijeme prijenosa, nije humano.. ponekad mi se čini da uopće ne gleda u trku niti pamti tko je iza koga, pa buba napamet...

speedy-3 05.04.2008. 20:54

ok sa nije kubica pokupio 2. startnu poziciju na jednoj od prijasnjih utrka,,,, i isao poslje Ferrarija i McLarena u boks??

mislim da i BMW moze dobro i brzo bez obzira na kolicinu goriva

Spoljarik 05.04.2008. 21:00

Mislio sam na povijest BMW od 2006. ak se tak gleda to im je prvi pole, jel me kuzis?

MadBoY 05.04.2008. 21:08

Citiraj:

Autor Gabre (Post 993807)
definitivno bi moglo bit zanimljivo, ali ja ne mogu Blažićka smislit, kakve taj greške govori za vrijeme prijenosa, nije humano.. ponekad mi se čini da uopće ne gleda u trku niti pamti tko je iza koga, pa buba napamet...

Fini Premiere. Ugasim komentatore skroz, samo cujem bolide, a vecinu utrke gledam sa kamere na nekom od bolida :zdero:

Milentije 05.04.2008. 21:27

Citiraj:

Autor MadBoY (Post 993824)
Fini Premiere. Ugasim komentatore skroz, samo cujem bolide, a vecinu utrke gledam sa kamere na nekom od bolida :zdero:

Sta je to? Ne znam o cemu se radi, a po tvom opsi mi se cini jako privlacno. :zdero:

Spoljarik 05.04.2008. 21:51

imas Premiere program. Oni ti pustaju F1 ali bez komentatora i vecinom Onboard snimke

SRV 05.04.2008. 21:57

Citiraj:

Autor Spoljarik (Post 993796)
To im je prvi pole u njihovoj povijesti...Eto zasto su se radovali...

A gle, mogli bi oni puno cesce imati pole da idu prazni na pocetku. Ovo sto su se radovali mi je izgledalo kao da nisu ni oni ocekivali pole, jer da su ciljano isli po pole sa praznim bolidom, ne bi bilo nekakvog razloga za srecu. ;)

domy1 06.04.2008. 13:36

Koji start lol. Massa je car, hamilton bedak...

MadBoY 06.04.2008. 14:08

Citiraj:

Autor Milentije (Post 993835)
Sta je to? Ne znam o cemu se radi, a po tvom opsi mi se cini jako privlacno. :zdero:

Premiere je njemacki paket programa. Danas na 5 kanala prenose F1. Moze se birati 3 vrste zvuka na svakom kanalu - njemacki (tu imaju komentatori) - bez komentatora (samo zvuk sa staze) i 5.1 njemacki.
1, 2, 3, 4, 5

Baja 001 06.04.2008. 15:16

Ham preloš start, svaka čast Kovalainenu. Rai je potvrdio da može dobro vozit ali mi je žao što Massu nije natjerao na "pogrešku". Kubica OK samo malo mu treba bolidu da budu konkurentniji. Svi ostali onako srednje su vozili. Primjedba na Sata koji je dosta smetao! :p

nino 06.04.2008. 15:18

Ukupno gledajuci, dosadna utrka, barem za mene. Vise sam surfao nego gledao telku. :(

SRV 06.04.2008. 15:19

Hamilton idiot na startu, pa se pored sto ne starta na vrijeme zabija u Alonsa. Massa pak suprotno. Sasvim zasluzena pobjeda, sto jest jest. Kimi klasika, nije se pretrgao i vozio je hladne glave.

Najveci dobitnik - BMW. Ljudi vode u konstruktorskom, mada ostaje za vidjeti kakva ce forma biti na nekoliko iducih utrka.

Hamiltonov problem je bio mali broj odustajanja, kao i to sto nije izasao nijedan SC. Da je kojim slucajem bilo bar 5-6 odustajanja i da je bar jednom izasao SC, Hamilton bi zasigurno bio u bodovima. Stavljam ruku u vatru za to.

Kovalainen tek prosjecan, a u zadnjem dijelu je pokazao da McLaren (ipak) ima brzinu, i ovo predstavlja dokaz kako je tesko biti iza, odnosno kako je lako biti ispred i kontrolirati utrku. Hamilton mu je pokvario start kad nije krenuo na vrijeme, tako da ni to ne treba zaboraviti.

Citiraj:

Autor nino (Post 994285)
Ukupno gledajuci, dosadna utrka, barem za mene. Vise sam surfao nego gledao telku. :(

Da, utrka je bila vrlo dosadna. Premalo desavanja, premalo toga se rijesilo kroz bokseve, premalo sudara, premalo ispadanja, nijedan SC, jedino sto smo vidjeli par preticanja.

speedy-3 06.04.2008. 15:32

uzhas za Lewisa,,,,,, ok za Kubicu od ovoga bolje nije mogao jer Ferrari ih sve totalno owna

Jelc 06.04.2008. 15:33

Citiraj:

Autor SRV (Post 994286)
Kovalainen tek prosjecan

Pa, taman da je prosječan-bolji je od Hamiltona:)

Fakat ne znam kaj znači to "prosječan" kad je od početka sezone brži od kolege-ista spika kao i prošle godine kad je Alonso mislio da je on car u momčadi...

Nek je dečko tamnoput-ima klasičnu englesku spiku i bahatost (pogotovo ovo drugo) i baš mi je drago kaj ga je netko malo prizemljio:D

speedy-3 06.04.2008. 15:38

Citiraj:

Autor newalss (Post 993691)
U kalkulaciju je valjda uračunao i bar jedno izvrtanje...čemu rušiti prosjek.:D

hehe ovo si dobro pogodio :D malcice je Massa pogrjesio ali ostao je No.1 :D

Funkenstein 06.04.2008. 16:27

Citiraj:

Autor SRV (Post 994286)
Hamiltonov problem je bio mali broj odustajanja, kao i to sto nije izasao nijedan SC. Da je kojim slucajem bilo bar 5-6 odustajanja i da je bar jednom izasao SC, Hamilton bi zasigurno bio u bodovima. Stavljam ruku u vatru za to.

Da je ( šupak ) Scumacher kojin slučajen onda bi proša. Nema još njegovu reputaciju tako da će pričekat još koju sezonu pa će onda bit puštanja ka u priči. Sa 17. na 3. misto? WTF?

Hamilton meni nije ništa posebno, odma prvu sezonu dobija odlično auto, ne može nikoga prić, ...

newalss 06.04.2008. 16:48

Citiraj:

Autor speedy-3 (Post 994311)
hehe ovo si dobro pogodio :D malcice je Massa pogrjesio ali ostao je No.1 :D

Kada sam vidio da vrti volan lijevo desno rek'o evo ga na...al ostao je u sedlu.
Utrka ništa ekstra zanimljiva. Šteta Hamiltona, bilo bi zanimljivija borba za 2-5 mjesta ali šta je tu je.
Živi bili pa vidjeli šta će biti u Barceloni. Mecedes će, čini mi se, imati najviše posla u ova tri tjedna.

bego2 06.04.2008. 16:51

glupost od utrke danas. :D

alonso opet popusio ofkors :D:(

danij3l 06.04.2008. 16:54

Citiraj:

Da je ( šupak ) Scumacher kojin slučajen onda bi proša. Nema još njegovu reputaciju tako da će pričekat još koju sezonu pa će onda bit puštanja ka u priči. Sa 17. na 3. misto? WTF?
hmm, cek MSC nezna vozit?

Citiraj:

Hamilton meni nije ništa posebno, odma prvu sezonu dobija odlično auto, ne može nikoga prić, ...
kako nemoze?
pa zar nije imao za timskog kolegu DVOSTRUKOG WDC-a i DOBRO ga oprao?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:37.