![]() |
Elvis (2022) - https://www.imdb.com/title/tt3704428/
Prva trecina uzas. Ubrzano, previse CGI, RnB (dvije pjesme, zasto ako je radnja 50ih/60ih?), jedva ostao u kinu. Od polovice postaje sve gledljiviji. Kao da se na pola filma redatelj promijenio (da je snimano u jednom danu, rekao bih da je redateljev LSD prestao djelovat nakon pauze za rucak). Moja ocjena, 6/10, da je pocetak napravljen kao druga polovica, naginjao bih skoro na 8/10 (evtl. 7.99 :D) Nije mi ni do koljena "Walk the line"-u s Joaquin Phoenixom. To mi je jos uvijek benchmark za filmove o glazbenicima. |
Citiraj:
Dobra igra, BTW. Pogledao jučer Watcher (2022). Radnja se događa u Rumunjskoj, kao i u gore spomenutom RE Village. Dosta razvučeno, ali pred kraj postane zanimljivije. Prvih sat vremena slobodno malo ubrzajte. Nije horor. 6/10 |
Citiraj:
Nego neki dan na televizorima bilo Chasing Amy i gledao sam da jednom dosta davno ko kiddo i skužio sad da zapravo postoji doba kad je Ben bio Affleck, a ne Assfleck. |
ma definitivno postoji doba kad je affleck bio affleck.
ako nicolas cage ima dobrih filmova onda ima i affleck hehe |
Citiraj:
|
Sad nek netko još kaže da nije Ray gledao s Jamie Foxxom.
|
Citiraj:
Ali inače nisam fan biografskih, rijetko pogledam koji. Ontopik: pogledao Uncharted ovih dana. Zabavan filmić, ništa posebno. Nisam još igrao igre, pa ne mogu reći kakav mi je iz gejmerske perspektive. |
Citiraj:
Ovaj mali Spajdi je drek glumac... |
Odigrao sam ih sve, film je skracena verzija igara za 70%.
|
Pogledao na preporuku Jerry & Marge Go Large (2022) i nisam se razočarao. :chears:
|
Citiraj:
|
Memory
Priča - bila bi ekstra da je ekranizacija dobra Ekranizacija - 0 Atmosfera - 0 Gluma - 1 Ocjena 3/10 |
Da, toliko dobar da sam ga neki dan gledao, ali evo sad se ne mogu sjetiti o cem se uopce radi, odprilike neki djedica sjedi na klupi i glumi komandosa, haha
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni je polazna ocjena svih Neesonovih filmova 3, od toga može samo dolje ići. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ma malo ga trolam jer je neeson imao i bogovskih stvari, jbg u sutonu je sada i snima svakakve gluposti, ali ne treba zaboraviti prošlost i uratke poput š. liste
|
Citiraj:
Šalim se, naravno, imao je in nekih dobrih uradaka, ali ako uzmeš uzorak, dobar uradak kod njega je slučajna pogreška u statistici. :D A iskreno, nisam gledao Šindlerovu listu. Možda i bacim oko. |
Citiraj:
|
I ja se slazem insta ban, kako netko gleda sva ova sranja spomenuta na posljednjih 30 pageva, vjerojatno i vise na nije gledao sindlerovu list ili kao onaj drugi kolega walk the line...
|
Citiraj:
|
SIN CITY??!?!?
|
Citiraj:
Alba daje boju filmu. :D Nisam rekao da nisam gledao ni jedan, samo mi ih je teško gledati. Sin City, naravno, lektira. :D |
Da i aj sam te crno bijele filmove izbjegavao jer sam si mislio pa tko radi crno bijeli film kad ima u boji.
Neki best crno bijeli filmovi koje preporucam svima: Schindler's List - gledao vise puta, mogao bi jso jednom C'mon C'mon - 2021, odlican Psycho - nema se sto tu pisati, tko ej gledao zna, epic Ova 3 nisu toliko stara, ajd Psycho, ali mislim da taj film nece nikad biti star. Od ovih starijih me se jos dojmio Them!, ko klinac gledao i dobro mi se urezao. ima masa jos tih crno bijelih filmova koje treba pogledati da sad ne nabrajam... Ali ovi su moji favoriti. |
the man who wasnt there 2001
control 2007 crno bijeli - odlični. roma je isto crn bijeli i dobila je oskara, ali nisam gledao. |
hvala za them to nisam izgleda,
@tizhu gledaj romu nije ga bzvz dobila,samo ograniceni umovi ne gledaj film ako je crno bijeli a trce u kina gledat gofna od marvela i ostalih genericnih zabokrecina. to su ti danasnji " filmofili " Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
Razjareni bik, Svjetionik, Ed Wood, 12 gnjevnih ljudi itd.
|
Citiraj:
|
https://www.imdb.com/title/tt0138704/?ref_=vp_close , slucajno naletio na tv-u , odlican crno-bijeli
|
Kad se već spominju crno-bijeli filmovi, ovi su mi najbolji:
Angels with Dirty Faces (1938) The Roaring Twenties (1939) The Treasure of the Sierra Madre (1948) White Heat (1949) Ova 4 filma pometu pod većinom današnjih filmova. :fiju: |
Citiraj:
brave new world |
Citiraj:
Nisam gledao, ne kažem da je loš film (čitaj: odličan) ili nije lektira. |
Citiraj:
Tezak film za pratiti, ali dobro napravljen. Sad kad ste krenuli nabrajati c/b filmove vidim da su mi mnogi bili dobri. |
I novi Mad Max ima crno-bijeli, tko ga želi ponovno gledati nek slobodno proba tu verziju.
|
dobar je elvis, obično su mi ti biografski filmovi baš top svi, baš ih volim gledat
ovaj je dobar, ok, ali ne extra, neznam, čudno mi je snimljen, na momente pre moderna glazba prati radnju, pa početak konfuzan dok ne krene nešto konkretno svakako za pogledat |
Jel u boji il' crno-bijeli? :D
|
boja boja, mora se dočarat šminka na elvisu :D
|
Uhhh, dobro je. Trebalo bi regulirati te nastrane crno-bijele filmove i dodijeliti im specijalni rating geldanja u prisustvu roditelja ili staratelja bez obzira na starost istih :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:34. |