![]() |
Citiraj:
3 sata dosade da vidis neku malu poplavu u gradu :D |
Cisti dokaz da u zadnje vrijeme kvaliteta nista ne znači, sve je marketing, uvjerili su ljude kojima je dobar da glasaju, ili kupili glasove, ja ga nisam ni pogleda ni do pola pa ga necu ni ocjenjivati... Mozda je zato takva ocjena ljudi pozaspali pa nemos ocijenit ako nisi pogleda :D
|
Meni je novi Batman odličan, ali ne pada mi na kraj pameti davati IMDB ocjene, niti mi to išta znači na kraju dana, a te teme smo se već bezbroj puta dotakli.
Opet s druge strane, ne koristim društvene mreže, niti mi je mobitel prišiven za rukav, a Se7en + The Zodiac Killer + Riddler kombinacija u novom Batmanu je IMHO super posložena. Gledajte kaj vam paše, radi sebe samih, a ne radi toga kaj je popularno i o čemu se priča na poslu i u društvu. Tak da na kraju dana kojekakve ocjene ne znače ama baš ništa. |
već sam mislio NE gledat isada ti kažeš da je dobro plus frend s posla koji ne voli gluposti isto kaže da je odličan film.
a niš ... pogledam za vikend ako ne prije. |
Meni je novi Metnem sasvim OK film.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jbg nisam gledao twilight, ali sam gledao nekoliko odličnih filmova sa pattisonom i uglavnom je bio skroz ok lik. dapače, vrlo dobar. isto mogu reći i za curu koja glumi s njim u twilightu - odlična glumica i dobre uloge.
|
Meni je Betmen isto bil prilično dobar film, da ga budem gledal opet - pa ne znam, nisam ziher, ali s druge strane, meni je tih 3 sata prešlo prilično brzo.
Kajaznam, ja gledam filmove da se zabavim i opustim, a ne da mi pjena ide na usta ak nekaj nije bilo logično ili realno ili remek djelo najviše vrste. Čovjek bi rekel, gledam film jer je film, a ne real life |
Evo ja ga nastavio gledat, stao na pola sata sinoc sad sam na 1:51, i evo tipkam
Filmove gledam iz zabave i isto tako ako ga ne ugasim jer je dosadan pogledat cu ga do kraja. za glumce sam rekao da vise nemam predrasuda od Bryana Cranstona, glumac je glumac, posao mu je da bude netko drugi, ako je to dobro odradio često ce dignut prašinu. Filmove ocjenjujem i gledam ocjenu. U 2021 je izaslo 6500 feature filmova na engleskom, treba to profiltrirat nemam bas vremena gledat 20 filmova dnevno :D nisam nesto restriktivan ali ako mi se cini da je shitty film, a i ocjena je shitty, tipa ispod 5, zasto gubiti iti 5 min na to.... |
Apollo 10 1/2 A Space Age Childhood
8.5/10 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ovo bi moglo biti mnogo dobro,barem sto se tice kinematografske strane |
cudi me da ljudi ovdje vole glumce koji nisu sposobni emocije pokazati -_-
zasto su kris stew i robert patt dobro sjeli za tvajlajt ? :P bote pogledaj joj live intervijue na jutjubu, ona se smije a gornji dio lica mrtav ko da je napumpana botoxom pa nemoze facijalnu ekspresiju napraviti |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
''Rataalada''
3/10 prikladno za djecu do 15 g. |
Citiraj:
Sent from my GM1917 using Tapatalk |
Citiraj:
Navodno postoji neka logika iza toga. Sam Pattison je u jednom intervjuu rekao da se praktički nije ni pripremao (fizički) za ulogu jer se film smatra kao početak Batmana kao takvog i bilo bi nerealno da je Bruce Wayne u privatnom životu nabildan bez posebnog razloga... Samo prenosim što sam pročitao :) |
Sere, nije mu se dalo raditi, a i uz njegovu fizionomiju teško da može biti "macan" :D
|
Danas mi je 4. dan koji nastavljam gledat metnema, prvi dan odustao iduca dva zaspao :D
|
Citiraj:
|
The Batman - srednja žalost.
|
Citiraj:
|
Sat ipo do max 2 bi bilo idealno, nije toliko los film ali predug...
|
Citiraj:
https://i.postimg.cc/tZJsPrfL/Screenshot-8.png |
Cek je popio krv nekom u petmenu? :D
|
Frajer te zdrobi dok si rekao seks.
|
Furioza filmčina.
|
The Mass 2021, a onak, 5/10, najvise zbog dinamike koja je cudna/losa. Vidi spoiler kog zanima detaljniji dojam. Nema u njemu radnje ali moglo bi dosta spoilati pa preskocite ako mislite gledati.
A mozda je i ADHD :D |
Citiraj:
Ti to napravio kao seriju, u dvije sezone gledas :D |
News of the World (2020) - Dosadan za pop.....
|
Novi patman, razočaranje godine...jedva pogledao kak je dosadno :kafa:
|
Ovaj Uncharted... je li to po igri film napravljen?
|
Das Schwarze Quadrat - uvijek imam neku skepsu prema njemačkom humoru, ali ovo je baš simpa i duhovit film.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:51. |