PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

tizhu 10.04.2022. 12:50

Citiraj:

Autor xlr (Post 3593204)
Je, i nama je tematski tesko sjeo. Zena mi se i na crtice raspekmezi, mozes zamisliti na ovo

nema crtića na koji ne moram koristiti maramice. mene sve oplete :D

dodan mass na vočlistu

Mirkopoter 10.04.2022. 15:07

Citiraj:

Autor LAcy (Post 3593986)
The Outfit, mnogo dobar film sa par prevrata. Cak je i imdb ocjena preko 7 :D

Ide na popis :D

LAcy 12.04.2022. 06:56

Moonshot zapravo uopće nije neloš film :D Lagana romantična komedija. Glavnu glumicu pamtim iz To All the Boys I've Loved Before (ne zbog velikih...očiju :D), leže joj takve uloge :)

xlr 12.04.2022. 07:11

Citiraj:

Autor LAcy (Post 3594321)
nije neloš film

Ovo mi je stiltalo zupcanike, a nisam jos ni na radnoj temperaturi :D

c-shadow 12.04.2022. 07:17

Dvije negacije, znači da ustvari JE loš:D

tizhu 12.04.2022. 11:17

obvio :D
hint: the platform (2019)

LAcy 12.04.2022. 17:11

Citiraj:

Autor xlr (Post 3594323)
Ovo mi je stiltalo zupcanike, a nisam jos ni na radnoj temperaturi :D

Citiraj:

Autor c-shadow (Post 3594324)
Dvije negacije, znači da ustvari JE loš:D

A dobro, "nije neloš film" :D

Mar 12.04.2022. 21:48

The Voyeurs

Vrlo kvalitetan film, pogotovo glavna glumica koja se stvarno uživila u ulogu. Vrijedi pogledati samo zbog nje :D

Psycho 14.04.2022. 08:33

Citiraj:

Autor LAcy (Post 3593986)
The Outfit, mnogo dobar film sa par prevrata. Cak je i imdb ocjena preko 7 :D

Pogledao film, jako dobar. Ali mi isto imalo neki Fences stih jer se sve desavalo na jednom mjestu pa mislim da je to vjerojatno neka kazalisna predstava prenamjenjena u film. Nisam to provjeravao, ali skoro pa bi stavio ruku u vatru za to.

that being said.

Jucer pogledao na Netflixu iz dosade Poljski film Furioza o navijačima. Mogu reci da je dobar i tko voli takve filmove slobodno mogu stisnuti play.

The Exiled 15.04.2022. 10:26

I tak ...
Citiraj:

Amazon is rebranding IMDb TV as 'Freevee':kafa:
Citiraj:

IMDb TV launched as a free, ad-supported video channel by the Amazon-owned online database IMDb in January 2019, under the name IMDb Freedive. The free video on demand (VOD) service was available on both Amazon and IMDb's websites as well as on all Amazon Fire devices. Amazon’s IMDb TV is rebranding. Beginning April 27th, the ad-supported streaming service will be known as Freevee. As part of the rebranding, Amazon said it would also invest more into original programming, with a promise to offer 70 percent more exclusive content than it does currently. Amazon had been mulling a rebranding of IMDb TV since at least the start of last fall. At the time, company executives had reportedly considered names like “Zon,” along with “Free TV” and “Free Streaming TV,” as potential options.
Izvor: Engadget
:):D

OuttaControl 15.04.2022. 14:58

Aj preporučite par "popodnevnih" filmova sta ima na streaming servisima u nas.

Ono laganih, obiteljski filmovi tipa sta su bili Povratak u budućnost, ET, Goonies, cak i harry potter tip moze proc.

Libertus 17.04.2022. 00:01

King Richard - valjda jedan od rijetkih filmova s Oskara koji je dobar.

Pogledao još po valjda četvrti puta Cloud Atlas, bio na tv-u večeras. Top film. Ako je netko kojim slučajem propustio, nije novi film.

syss 17.04.2022. 00:21

U moru low-medium-teško retardiranih Netflixovih filmova - izašao je dobar nećete vjerovat :D

Metal Lords

Brijem da će zadovoljiti i hardkor i slučajnoprolazničke gledatelje navedenog žanra ;)

Kako sam jednom negdje pročitao da je Curb Your Enthusiasm (ko nije gledao nek se uhvati posla) u biti Seinfeld sa psovkama, tako je i ovo School of Rock sa psovkama... ok ima razlike između ta dva filma ali baseline je isti, međutim ono što ih povezuje - soundtrack.

Lektira.

LAcy 17.04.2022. 05:10

Citiraj:

Autor Mar (Post 3594471)
The Voyeurs

Vrlo kvalitetan film, pogotovo glavna glumica koja se stvarno uživila u ulogu. Vrijedi pogledati samo zbog nje :D

Nadasve neobican film, i dobar. Skoro sam odustao zbog cudnog glasa njenog decka. Film ima stvaro interestatne obrate a kraj je ono...

E da, morali su i onaj gay par na kraju ubaciti. Valjda da zadovolje formu

Citiraj:

Autor Psycho (Post 3594730)
Pogledao film, jako dobar. Ali mi isto imalo neki Fences stih jer se sve desavalo na jednom mjestu pa mislim da je to vjerojatno neka kazalisna predstava prenamjenjena u film. Nisam to provjeravao, ali skoro pa bi stavio ruku u vatru za to.

Dobri su ti jednosobni filmovi. Obicno imaju dobru radnju, pricu, likove...Iako je ovaj vise dvosoban ako ne i visesoban :D

Omerta 17.04.2022. 09:19

Pogledao sinoć Just Before I Go. Jesus i Maria, ludi film :D Ali neloš, preporuka.. Plakat ćete i smijat se ;)

Neo-ST 18.04.2022. 01:47

Metal Lords

Simpa film, tko voli metal glazbu :)

7.5/10

syss 18.04.2022. 01:51

Pa ono laganica... nedjelja navečer film ;)

Mladenxy 18.04.2022. 13:09

The Batman

Nešto drugačiji, iako sto puta već ispričan...ovo postaje ko neki moderni Shakespeare koji se izvodi iznova i iznova.
Uspješan film, dobre uloge, dobra atmosfera, puca na realnost u stripovskom svijetu maskiranih osvetnika i prolupalih tipova koji misle da rade veće dobro.

Klasik :D

chief_wolfinjo 18.04.2022. 15:13

Jeste li znali da Arnold u filmu Terminator 2 ipak nije bio gol
sljedećej sceni ?

https://i.ibb.co/GJ9cXw5/278479723-3...53774972-n.jpg

Trbonja 18.04.2022. 17:38

Citiraj:

Autor Mladenxy (Post 3595506)
The Batman

Nešto drugačiji, iako sto puta već ispričan...ovo postaje ko neki moderni Shakespeare koji se izvodi iznova i iznova.
Uspješan film, dobre uloge, dobra atmosfera, puca na realnost u stripovskom svijetu maskiranih osvetnika i prolupalih tipova koji misle da rade veće dobro.

Klasik :D

Zašto ta dosadna filmska kurčina traje 3 sata i tko joj je dao ocjenu 8.3 na imdb-u? :no2drug:

kopija 18.04.2022. 18:57

Citiraj:

Autor Trbonja (Post 3595553)
Zašto ta dosadna filmska kurčina traje 3 sata i tko joj je dao ocjenu 8.3 na imdb-u? :no2drug:

Pa objašnjeno je sve još davno.

dadoremix 18.04.2022. 18:57

ajd pa nemoj tako
ja ga sad gledam .. imam jos 30 min do kraja
bio je 2x zanimljiv pa sam digao glavu i pogledao tv. .. ovak slušam

Mladenxy 18.04.2022. 20:04

Citiraj:

Autor Trbonja (Post 3595553)

To bi se još moglo objasniti kao fenomen ili neka urota ali zamisli vrlo slično i na rottenu kritika 85%/publika 87%
https://www.rottentomatoes.com/m/the_batman
Zaboravio sam napisati da je problem trajanje ako se mora istrpjeti to vrijeme kako bi se malo prošaltat po mobu...uglavnom nije film za svakoga, samo za one koji mogu izdržati film od tri sata. Preporučam kondicijske vježbe.

spawn 18.04.2022. 23:18

Pokrenuo sam maloprije Passengers (2016).
Gledao 30 minuta i ugasio. Prekratak je život.

syss 19.04.2022. 00:29

Totalno sam zaboravio na Batmana i cijelu famu oko toga ko će ga glumiti... nažalost sad sam pogledao na rottenu i mislim da ću ostati na tome vezano za dotični uradak :D

1v@n 19.04.2022. 01:10

Na kraju je Pattinson ispao najbolji dio filma.

syss 19.04.2022. 01:12

Ma nisi to sad rekao... glittering vampir uzeo film? :D

pci_e3x 19.04.2022. 08:21

Citiraj:

Autor Mladenxy (Post 3595582)
To bi se još moglo objasniti kao fenomen ili neka urota ali zamisli vrlo slično i na rottenu kritika 85%/publika 87%
https://www.rottentomatoes.com/m/the_batman
Zaboravio sam napisati da je problem trajanje ako se mora istrpjeti to vrijeme kako bi se malo prošaltat po mobu...uglavnom nije film za svakoga, samo za one koji mogu izdržati film od tri sata. Preporučam kondicijske vježbe.

Once upon a time in America, skoro 4h, prozvaka se bez problema i nije ni u jednom trenutku dosadan da bih cackao po mobitelu.
Apocalypse Now - ako se ne varam onaj ultimate/directors il kak se vec zove cut, traje isto 3h+.

Ispravio bih na: samo za one koji mogu izdržati cash-cow film i prepricavanje price po stoti put :D

Pogledao The Killing (1956): https://www.imdb.com/title/tt0049406/ (redatelj Stanley Kubrick)
Odlicno snimljen, prica solidna. Cista preporuka za ljubitelje non-cgi filmova :)

Mladenxy 19.04.2022. 08:56

Citiraj:

Autor pci_e3x (Post 3595641)
Once upon a time in America, skoro 4h, prozvaka se bez problema i nije ni u jednom trenutku dosadan da bih cackao po mobitelu.
Apocalypse Now - ako se ne varam onaj ultimate/directors il kak se vec zove cut, traje isto 3h+.

Ispravio bih na: samo za one koji mogu izdržati cash-cow film i prepricavanje price po stoti put :D

Pogledao The Killing (1956): https://www.imdb.com/title/tt0049406/ (redatelj Stanley Kubrick)
Odlicno snimljen, prica solidna. Cista preporuka za ljubitelje non-cgi filmova :)

Pa valjda je jasno i prije gledanja što se može očekivati od blockbuster filma o likovima iz stripa, a što od filma o odrastanju i životnoj priči gangsterske družine ili od ratne priče snimljene u vrijeme popularnosti psihodeličnih droga :D

Ovaj Batman svakako odstupa od šablonskog snimanja današnjih blockbuster superhero filmova. Ovo je više film iz podžanra vigilante filmova bez šala i pošalica između kadrova, sa izraženom noir atmosferom...stilski nekako u duhu sa zadnjim Jokerom. Rekao bih film za publiku koja cijeni takve stvari bez obzira na samo trajanje.

1v@n 19.04.2022. 09:34

Ak mi traje tri sata, jedino što mogu cijeniti je kad napokon završi. Napravi art i noir film, nema problema, držat će me sat i pol vremena. Ali tri sata i brdo fillera s mlakom radnjom…njah

Hamm 19.04.2022. 09:59

October sky. True story film. :) Preporuka. p.s film je iz 1999. pa ste ga možda i gledali. :D

OuttaControl 19.04.2022. 11:46

Upalio batmana pa nakon 15 min prebacio na 2001 space odyssey

Inače od popodnevnih filmova pogledao Sonica, da ne glumi Jim Carrey bio bi duplo bolji film, bas je lose to odradio.

VooDooZG 19.04.2022. 12:39

Pogledao Batmena jučer - Bože molim te vrati mi 3 sata života da ih potrošim na nekaj pametnije tipa dubljenje na glavi...

Volio bih vidjeti ljude koji su ga načerali na 8.3 na imdb-u ,, makar već imam predodžbu kakvi i koji su to ali on čisto da sam sebi kimnem glavom ..

HumWeed 19.04.2022. 12:58

bas... jos si mislim kako su neke bolje filmove rezali da budu max 2 sata
a ovo govno dopustili na 3

koma

Omerta 19.04.2022. 13:15

Nomadland (2020) njah, nit smrdi nit miriše, nekako bez neke extra poante film iako se trudi nešto pokazati.

Nobody (2021) e ovo mi je extra film, počeo je mlako ali onda odjednom jebenica, baš extra film.. Možda poslije malo previše olova ali nema veze, genijalan..

Hamm 19.04.2022. 13:18

Time to kill.

Stars
Matthew McConaugheySandra BullockSamuel L. Jackson

Dobar film ok malo s dobrom porukom. Godina proizvodnje 1996. :)

coconut 19.04.2022. 13:25

Jučer konačno pogledao novi(ji) Venom. Đizus, kakav odron od filma. Woody kao da je specijaliziran za uloge u kojima preglumata i stalno nešto pametuje.

HumWeed 19.04.2022. 14:41

nemozes od Sony-a ocekivati puno...
oni stancaju te spider-verse filmove da zadrze licencu
a ne da bude dobar film :)

ja jos od ranih 2000-ih cekam da se naprave filmovi o Venomu, Carnageu i njegovim Symbiotima (Scream, Lasher i ostali...)

ali sam se pomirio s cinjenicom... samo licence ...

bolje odgledati Spiderman TAS

aCCelerator 19.04.2022. 17:23

Novi betmen znaci tolko dosadan film da je to neopisivo, priča šuplja i nedovoljna za film od 3 sata, svi likovi su bzvz kopije neceg boljeg, aj na nekim djelovima ima pokoja scena koja dobro izgleda znaci kinematografija je nelosa ali opet za film koji dodje 185m izgleda kao da ima 4 seta koja stalno ponavljaju znaci stednja na max, akcije skoro i nema mozda 2-3 scene... ocjena na imdbu i rottenu veze s vezom nema ...kešgreb teški

Venomgamer 19.04.2022. 17:33

Citiraj:

Autor aCCelerator (Post 3595742)
Novi betmen znaci tolko dosadan film da je to neopisivo, priča šuplja i nedovoljna za film od 3 sata, svi likovi su bzvz kopije neceg boljeg, aj na nekim djelovima ima pokoja scena koja dobro izgleda znaci kinematografija je nelosa ali opet za film koji dodje 185m izgleda kao da ima 4 seta koja stalno ponavljaju znaci stednja na max, akcije skoro i nema mozda 2-3 scene... ocjena na imdbu i rottenu veze s vezom nema ...kešgreb teški

novi betmen je uzas svih uzasa,vidio 8.3 ocjenu i poveselio se ko skolarci pred ekskurziju,a kad ono uzas
neznam uopce sto sam gledao,pokusavam se prisjetiti o cemu je film,kad ono neide

Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:20.