![]() |
Citiraj:
Btw, ima ko bottom pull prednji mjenjac za prodat? Ili ak se hoce mjenjat za top pull. Bilo bi idealno da je za 2 brzine, al ne biram edit: adax se javio, munjeviti trgovac |
Nisam siguran da je Jagwire. Zaleti se do njih. Uglavnom, to su neke bolje sajle.
|
Citiraj:
Citiraj:
Nisam stao, nego me je netko zvao da idem normalnim putem :) Isao bi ja onuda ali sam onda imao Thomsonku koja je virila previse pa nisam hti oriskirat pad :) Koliko je taj drop visok opce? ne mogu se sjetiti sada. |
@Onyx
najjeftinije sajle su u hervisu! 10 ili manje kuna dok su drugdje 12 ili 15 :D |
Citiraj:
|
Grdo zvuci..sljedeci put odi u martama na voznju:)
|
taj korijeniti drop na pilani je davno pregažen :D
kolega s foruma je to davnih dana s elegancijom dropao sa xc bajkom i razmrdanom lulicom :roller: :beer: |
http://www.vitalmtb.com/videos/membe...58/bturman,109
Tu možete pogledat replay trke iz Pietermaritzburga. Stari moj, na ova dva dropa bi vrat potrgo pa da imam 3 full facea i 7 onih braceova za vrat. Nije to normalno, ekipa to gleda pa se nabrije i onda lom. Kako ekipa s 50 na sat dere prek kamenja, pa 50 se na Dotki ne usudim ić |
Iman za prdoat gumu Schwable Albert 26x2.25. Guma je prakticki nova i bila je prednja na bicikli tako da nije ni silovana. 100kn
Prodajen jer bi tia stavit siru gumu 2.35 |
Citiraj:
Gdje je nestao čovjek :fiju: |
http://www.ozonsport.hr/index.php/di...category_id=73 navali narode:)
|
o kojem drop se prica? onaj gdje samo produzis ravno a staza ima dva zavoja za 180 na blizu? na njega se doleti sa fino brzine?
|
koliko sam skužio, to je taj. i na njega mislim...
:beer: |
http://www.youtube.com/watch?v=7gAG1...=youtu.be&hd=1
Ma ovaj na 2.30 di se Max usro :D jer je lik prije njega poljubio stablo. |
|
Bome se svaki put zapitam koja bi budala skocila preko toga :D
|
Hehehe. Sad znas koja :D
Al zajeban je taj skocic. Treba oprezno s njim jer malo cudno baca :D |
Da, baca u drvo il provaliju :D
Jel ide netko do Brezica da mi ubode lanac? |
Kažu slovenci, čeka nas "proper gap" za utrku u Trbovlju :wtf2:
(ps. doskok je tamo u daljini gdje čovjek kopa nešto) |
Jel ima nekih minusa kod lule volana sa podesivim nagibom osim što je teža u odnosu na obične?
|
Sa kolko km na sat trebas doletit da tolko letis?..kolko su ludi nebi se cudio da staza nastavlja preko krova one kuce...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jel netko za sljeme sutra, tunel oko 11-12?
|
Znalci, interesira me jos samo kompatibilnost lančanika za 10 spd i 9 spd sisteme zbog užeg lanca..Bu bilo problema? neki kazu da, neki ne velikih, kaj na kraju? :stoopid:
|
Citiraj:
Btw, ptio sam na dropu, pa da pitam i tu: Kakav grip imaju VP59 pedale? Sjecam se da ih je nik furo. Ne uljevaju mi povjerenje s 5 pinova. Al mozda sam u krivu? |
Koliko se ja sjećam, Nik nije baš bio oduševljen s njima, ali nisam baš siguran da je do gripa, više do izbočene osovine jer tamo nastanu krekovi nakon nekog vremena!
|
Ja ih imam..Ugl. tanke su, i srednji dio pedale, osovina je je viša od svojih krajeva. Tak kad sam imao krute cipele po zimi noga mi je znala odklizat jer je oslonac bio na njoj a ne na pinovima. Uz to pinovi su mrvicu prekratki, ali su mi ostali rekli da zamjenim pinove za duže, oko 9 kn investicije. Kad je tenisica sa mekšom potplatom onda pinovi hvataju dobro i nisam imao problema...Nadam se da si skužio kaj ocu rec..Ak ne probaj u subotu na sljemenu :) Nisam 100% zadovoljan s njima.
|
S dobrim šuzama će ti bit super, s lošim šuzama će ti biti loše.
Ekipa je radila 2 stvari s njima - uzimali duže pinove i stavljali sand-papir na osovinu za grip. Meni su one predivne i dao sam se najebat na Wellgo Mg-1 koje su fenomenomenalne ali kaj kad su mi ove lepše. Jack ako se hoćeš trampit tu sam :D još ti i koju kunu nadodam jer su malo izlizane moje. |
ma wellgo mg1 pedale i bok, ja kad se zakačim ne mogu se otkačit, kao da spd imam :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:06. |