![]() |
pa dobro možda dobro ispadne na kraju po tebe, čemu pjena odmah :D
|
kad je najbolje, odnosno najpovoljnije kupovati zimske gume? rješio sam se starih Sava eskimo guma pa lagano škicam zimske na nekoj akciji :D
|
Najpovoljnije ih je kupovat kad su najjeftinije. :D
|
Citiraj:
|
da,nema ono u srpnju su najjeftinije,najjeftinije su tik pred zimu,onda je najbolji izbor i akcije.
ja još na zimskima,imao tehnički 7.4. pa se bojao da nebi bilo..dr.tj. idu uniroyalke gore. |
Ja baš uzeo četiri komada Continental Premium Contact 5 u Slo (195/65 R15) + balansiranje i čepići, izašlo cca 200€ bez PDV-a
|
Evo danas stigli meni amortizerici iz Lagerosa, stvarno full pozitivno iskustvo, brzo i povoljno. Hvala svima koji su me uputili u tom smjeru. :)
A što se tiče druge stvari, da li ima neko ovdje iskustva sa osiguravajućim kućama, točnije sa naknadom štete. Naime u čemu je stvar, prošli tjedan me neka gospođa malo kvrcnula dok sam izlazio sa parkinga. Nismo zvali policiju, nego smo samo otišli u njeno osiguranje (ne znam da li smijem spominjati radi se o Ergo osiguranju) i sad smo mi popunili taj odštetni zahtjev, po nekom mojem tumačenju krivica je njezina, sad da li sam ja u pravu ili ne, to je neko drugo pitanje. Uglavnom evo točno tjedan dana sam čekao procjenitelja, koji je danas došao i poslikao to sve, te mi rekao da pričekam izvješće od osiguranja prije nego odem popraviti štetu. Mene sad zanima ako netko ima iskustva, što mene sad čeka ? Kakva je procedura, koliko bi se to moglo čekati, itd. Hvala. |
Citiraj:
Nemamo prigovora, odlične gume. Ako dobiš popust i dobar DOT smatraj da si super prošao :) |
Goranbm, u tom izvješću na osiguranju, jedno od vas dvoje je MORAO potpisao da je kriv i da priznaje krivicu te je suglasan da se s njegove police naplati šteta drugome.
Ako to niste napravili, zaboravi nofce Osiguranje NE ODREĐUJE tko je kriv, niti presuđuje u nečiju korist. To što ti misliš je nebitno Ako nitko se ne osjeća krivim, morali ste zvati policiju. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja sam izlazio s parkinga s jedne strane ulice. Ona je bila na parkingu s druge strane. Ja sam izasao na cestu zaustavio se i taman da cu krenuti naprijed ona se u rikverc zabila u mene. Ja dok sam kretao van s parkinga ona je bila na parkigu i nije krenula.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
AKo ona tako to prihvati i potpiše da je ona kriva, dobit ćeš nofce.
AKo se ona ne slaže s tvojom verzijom, zaboravi nofce |
Koji salon rabljenih u zg preporučate? Tražim nešto za cca 6500€ i da dolazi s nekakvim jamstvom.
Od njuškala i švercera, skidanih km (novost je da jedan i priznaje koliko je skinuo), auta koji su super ali im treba mijenjati dvomaseni, turbina neće dugo itd itd. |
Trans Auto, provjereno nema skidanja km i auti u gotovo mint stanju, te velik izbor autiju na nepregledno velikom parkingu gdje se nalaze
|
|
jel grizu?
|
Ujedaju:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Uz njega je došlo i 6 mjeseci garancije (nisam sad točno siguran na pamet što sve ide pod to) |
Citiraj:
Jebeno je kad te uvati kavez kompleks kad voziš u koloni, i kako se usuđuje da te priđe pri suluduih 40 kph. |
Automobili
Ak sam morao prestat ubrzavat i kocit da ga ne pokupim, idiot je.
|
Jedno pitanje, da li mi vrijedi ona zelena karta ako sam na autu promjenio tablice ? Da li moram tražiti novu i mogu li uopće dobiti, ili samo nastavim koristiti ovu bez problema ?
|
Ideš u osiguranje i dobiješ novu, ova ne vrijedi. Besplatno je
|
Citiraj:
|
|
Kad je stao je vjerojatno rekao: "Sorry, nisam te vidio."
|
Koji kreten. Strasno.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:32. |