![]() |
NIje ovo nikakav Liverpool vs United hate speech, zadnjih godina naočigled svima se pogoduje Unitedu. Da se razumijemo, pogodovalo bi se svakome da na kormilu ima tog pijanog crveno-nosog škota, koji u šaci ima ljude iz FA i njihove suce, i to samo kako ti kažeš "fanboy" Uniteda ne vidi. GOvori bez dlake na jeziku protiv svih, čim to pokuša netko drugi pokuša, popuši kaznu, injury time nazvan "untill we score", penali na domačem terenu su bili posebno impresivni itd...
Itekako sam dobro pratio Premiership, možda ne 20 godina, ali 15 sigurno, još dok smo svi bez interneta preko satelita pokušavali nešto pratiti. |
Pa zato govorim bez dlake. Ali tipično na strani Uniteda u svaki post stalno spominjaš guranje. Ama baš u svaki post. Ako ti smeta i šuti samo. Mogu ja vajnati protiv Liverpoola pa i zato šutim.
|
Citiraj:
To city fans http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...23041476_n.jpg |
Citiraj:
Pogoditi jednu od 20 i nje neki uspjeh s obzirom da su s jedva dobili a igracem vise. U ostalom fulao si chelsea i west ham. |
Citiraj:
Sutra Arsenal- Leeds. E vo će biti jedan veliki X. Arsenal favoriziran bez potrebe ovdje. Pobjeda Leedsa ili neriješeno. Inače ..u FA kupu kod Liverpoola u gostima. Livči you are going down |
Citiraj:
Znaci na Anfieldu cemo rutinski protiv Man Utd u sljedece kolo :kafa: |
Citiraj:
Evo i golova. :) http://www.sportyhub.com/fa/chelsea-...1c65fcde9.html |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
zamalo. Leeds je pritisnuo Arsenal al su se ipak skrumpirali u 71 min.
|
Povratak kralja na Emiratesu. Henry :care:
Vidi se da jos nije za bacit, rutinski plasirano u kut. :kafa: |
lol ivan opet hara. Nemoj se sramotiti. :)
Da legenda se vratila. Nisam znao za to. |
ivan u sedlu,po 1 iznimka mjesecno :D
Henryu svaka cast:) |
Ne treba bit "Theo crveni mag" sa Z1 ,da se prognozira , sutra :
Manchester City - Liverpool , 2:0,3:0. 4:1. C. Cup , al bit će zanimljivo. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa rekao ti je 0:2, 0:3, 1:4 :D
Al mene više fascinira to što je hobotnica ivan počeo i rezultate pogađat :D |
Pogađa on oduvijek ali suprotno! :D Ovo kaj zapravo pogodi to je promašaj! :D
|
Čekaj da otvorimo loto temu, mam ću postat multimilijunaš :D
Nego: nitko niš nije napisao za Messija, 3 put zaredom najbolji igrač, više to nije mala stvar. :) |
Koliko sam ja skužio, kaže da City dobiva!
Ma to, napokon i Liverpool na potezu :D |
@buljo..teško je loto može on reći 2, a suprotno od toga je -2. To baš i nemreš zaokružiti! :D
Ali recimo kojekakve utrke. Može recimo napisati dobiva taj i taj i ti znaš 99% da tome gori bolid u desetom krugu! :D Naravno ako se radi o F1. :p Za mesija. Pa realno i je. :) Konkurencija mu je kristijana i to je to manje više. :) |
A najbolje mi je kako je kamerman znao da treba u kadar ulovit golmana i prije nego je ovaj počeo širiti ruke :D
U Napoliju je bitna samo jedna riječ - Camorra. HNS je dječji vrtić za njih :D |
Danas dobitni : Tottenham , City , Udinese , Roma.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
O hebemu, ja te poslušo :D .. tj. malo modificirao>city i tot 2+ golova na tekmi Al ak uleti, onda cu ti zahvaliti :chears: |
To Gerrard! :D
Ajmo dalje! |
ova City bi trebalo opalit po džepu , znam da je carling cup , ali ovakva nezainteresiranost,skoro pa averzija prema nogometu danas.
|
Tottenham 2:0 Everton
|
Citiraj:
|
Sad znamo od čega je krepala ona hobotnica Paul...čitala je Ivanove prognoze na PCE forumu i skviknula od napada zbunjenosti:D
|
City pao na domačem terenu :D
Go Liverpool :) |
Tottenham se bogme izjednačio sa MU...
|
Ide na bolje, vidite da je pogodio pola tekmi :nono:
Bravo Redsi, vrijedna pobjeda :kafa: Kapetane :care: I da cestitke pticicama na izjednacenju s UTD-om :respekt: |
Čujem da je Assou-Ekotto zabil krasnu gajbu, baš gledam snimku na SportKlubu i čekam:)
|
Citiraj:
|
Je, fino je potegnul:)
|
Tottenham idućih par kola ima City, Newcastle, Liverpool i Arsenal pa da vidimo jel su materijal za prvaka :D
|
Citiraj:
2 od 3 poraza bili su im City i United na samom početku sezone. Nakon toga dobio ih je samo Stoke zahvaljujući jednom dobrom prvom poluvremenu i sucu koji je poništio gol Adebayoru i isključio Kabula u drugom poluvremenu. Bez tog kiksa dijelili bi prvo mjesto sa Cityem. No, za prvaka nisu, vjerojatno budu kiskali u nekoj od nadolazećih utakmica iako ih trenutno ide. Tko gleda tekme može vidjeti da igraju dobar nogomet, jedino ih malo jebe realizacija (Adebayor više nije onaj stari) i povremeni kiksevi obrane. |
Bravo za tottenham. :)
Chelsea igra sljedecu protiv sunderlanda. :) @ivan..lol ti si neki rodak od one hobotnice? Mislim da te ujebala i uzela sav dar za sebe! :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:28. |