PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Star Trek i ostale SF serije (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=8564)

Emissary 29.12.2004. 09:47

Bah, osto bez signala točno 3:18 min, i kad mi se vratila slika nema više Hirogenaca, Chakotay kaže: "7 of 9?", a Jana "7 of 9!", a ja popizdim, sva akcija se dogodila u te jebene tri minute. Screw you HRT! :rambo: :rambo: :fuming:

ćiber_manija 29.12.2004. 18:41

Kako je sedma danas opalila onog frajera.

BladeRunner 29.12.2004. 19:40

Danas je baš bilo glupavo,mada ga je 7of9 lipo nokautirala

A je se poslin sjeba sa svojin super-duper gunsima:fuming:

Emissary 02.01.2005. 23:35

Jel se odrađuje večeras straža?:)

Ujutro mi je škola pa ću fino snimit i gledat sutra popodne.:( :o :smoke:

ćiber_manija 03.01.2005. 22:33

Uh kako obožavam tematiku 2svij.rata i to još u mojoj najomiljenijoj seriji pa skoro da i nema bolje!:rambo: .I svoj 800-ti post posvečujem Star Treku-najboljoj seriji koja je ikad postojala i koja će još dugo dugo postojat

Fleks 03.01.2005. 23:34

Citiraj:

Originally posted by ćiber_manija
Uh kako obožavam tematiku 2svij.rata i to još u mojoj najomiljenijoj seriji pa skoro da i nema bolje!:rambo: .I svoj 800-ti post posvečujem Star Treku-najboljoj seriji koja je ikad postojala i koja će još dugo dugo postojat
AMEN

BladeRunner 05.01.2005. 17:21

Danas je bilo bash zakon.Šteta šta nisu ono stabilizirali.

Šta je Genesis?:beer:

ćiber_manija 05.01.2005. 21:05

Pa pogodim danas je bilo sa onom nekom omega česticom?
Genesis ima veze s oživljavanjem mrtvog , sad nisam siguran.
Ima ti jedan ST film Genesis

generic 06.01.2005. 20:26

Projekt Genesis, onaj eksperiment koji od pustog planeta napravi raj na zemlji.
U filmu su tako oživili Spocka.

Spominje se zato jer može i sve uništit na nekom planetu (ona dvojba koju su imali Nobel, Oppenheimer...)

Jel se sjeća tko onog nastavka (koji još nisam prebolio) kad Riker instalira onaj fazni cloak na Enterprise, a glupi :grrr: Picard:grrr: ga da Romulancima?!:rambo:

BladeRunner 08.01.2005. 11:22

Jel to ono kad je doša bivši rajkerov kapetan da odu po neki tajni projekt koji je osta u njihovom bivšem brodu koji se stopio s nekim mjesecom?Pa je Enterprise bia zatrpan i onda su stavili taj cloak i prošli kroz mjesec?

ćiber_manija 08.01.2005. 16:52

Mislim da nije nego ti je to St film sa Kirkom, Kirkoc sin razvija tu genesis raketu koju testiraju na nekom planetu i onda se stvari zakompliciraju kada čini mi se dođe neki luđak sad mu neznam ime no Spock pogiba da spasi Enterprise.
Postoji i drugi ST filmsa Kirkom s naslovom: Search for Spock, Spock je preselio svoj um u doktorov mozak, kasnije otkrivaju to i idu u potregu Spockovog tijela na taj planet gdje otkrivaju mladog Vulkanca(u kučištu fotonskog torpeda) Spocka koji onda ubrzano raste i osjeća patnje planeta koji se raspada, Spock doživljava PonFar i tako dalje kasnije ga uspiju vratiti na staro i end of story.
Ovo ti je sažeta verzija :D

Fleks 08.01.2005. 20:38

Citiraj:

Mislim da nije nego ti je to St film sa Kirkom, Kirkoc sin razvija tu genesis raketu koju testiraju na nekom planetu i onda se stvari zakompliciraju kada čini mi se dođe neki luđak sad mu neznam ime no Spock pogiba da spasi Enterprise.
Postoji i drugi ST filmsa Kirkom s naslovom: Search for Spock, Spock je preselio svoj um u doktorov mozak, kasnije otkrivaju to i idu u potregu Spockovog tijela na taj planet gdje otkrivaju mladog Vulkanca(u kučištu fotonskog torpeda) Spocka koji onda ubrzano raste i osjeća patnje planeta koji se raspada, Spock doživljava PonFar i tako dalje kasnije ga uspiju vratiti na staro i end of story.
Ovo ti je sažeta verzija :D

Legendarno jel zna ima di za skinut tu epizodu i ostale?

Overvide 08.01.2005. 21:06

Citiraj:

Originally posted by Fleks
Legendarno jel zna ima di za skinut tu epizodu i ostale?
to ti je bilo na hrt-u prije par mjeseci... ali vjerojatno imaš za posudit u nekoj videoteci

ćiber_manija 09.01.2005. 09:55

To sa projektom genesis i potraga za spockom su ti ST filmovi,a ne epizode tak da bi to trebao naći u nekoj boljoj videoteci ili žicaj nekog sa ovog foruma da ti "posudi" te filmove

IceFisherman 21.01.2005. 16:34

a kaj su tu svi u stanju dormacije

1. ajm bek
2. ajm bek
3. disapojnted ke je star trek zapušten

danas je jedna dobra epizoda za pogledati sa 8472 , upravo traje a ni onda kad su delta flajer delali ni bila loša :beer: ( makar sam gledal moram opet komentirati )

elvis 21.01.2005. 16:38

he's alive :eek:
:D

ćiber_manija 21.01.2005. 17:39

Welcome back Ice!!!!:beer:
Da star trek thread je zapušten no sada kad si ti tu nadam se da će opet biti pri vrhu ljestvice.
Ova danas epizoda je bila odlična, a ono kad su gradili delta flyera je isto dobro, najžešće mi je bilo kad je Paris pokazivao kontrole shuttla (retro style)!!

BladeRunner 21.01.2005. 18:24

Ono s prekidacima je ludo,samo se bash ne uklapa u flotin crno-modro-tamnosivi dizajn interijera brodova.
Danas epzoda super,bilo bi ludo da 8472 uđe u Federaciju i da je onda svaka epizoda kikanje borg asova s bio-brodovima:D
Ice is back!!!Bash sam mislio da te LaForge rastavio i nezna te sastavit:D

IceFisherman 21.01.2005. 18:49

Citiraj:

Originally posted by BladeRunner

Ice is back!!!Bash sam mislio da te LaForge rastavio i nezna te sastavit:D

Ma ne ,natjecal sam se u ribolovu protiv Q-a i naravno pobjedil ga , on to nije mogel podnesti pa mi je sakril glavu ko zna kam pa je trebalo dosta vremena da ju ekipa najde :rolleyes:

Emissary 21.01.2005. 19:49

Citiraj:

najžešće mi je bilo kad je Paris pokazivao kontrole shuttla (retro style)!!
A tek ugrađivanje spojlera na deltu..."opaka makina" LOL :D

Welcome back Ice :beer:

Visage 21.01.2005. 21:00

Re: a kaj su tu svi u stanju dormacije

Citiraj:

Originally posted by IceFisherman 1. ajm bek
2. ajm bek 3. disapojnted ke je star trek zapušten

Click Me

Visage 21.01.2005. 21:12

Citiraj:

Originally posted by IceFisherman 1. ajm bek
2. ajm bek 3. disapojnted ke je star trek zapušten

:clap: :clap: :clap: :clap:

E sad se i ja vracam nazad u ST kad mi se Ice vrnuo ;)

Enerđajs v'Krapina shuttle !

IceFisherman 22.01.2005. 21:19

@Visage , dobar ti je ona aleluja :D :beer:

nego , je ko od vas trekera sprobal možda mod Colony 7 za ST elite force 1 , čul sam da ga saki treker mora imati samo još ga nisam imal vremen sprobati , dal morti negdo je ?:beer:

acer 22.01.2005. 21:24

Gdje si Ice?
Gdje si nestao toliklo dugo?
Welcome back:beer: :beer:

IceFisherman 22.01.2005. 21:26

Citiraj:

Originally posted by acer
Gdje si Ice?
Gdje si nestao toliklo dugo?
Welcome back:beer: :beer:

piše ti malo više gore u jenom postu :) :beer:

Bubba 22.01.2005. 22:05

Citiraj:

Originally posted by IceFisherman
3. disapojnted ke je star trek zapušten
Pa normalno kad nema Treka na televiziji.

Citiraj:

ni onda kad su delta flajer delali ni bila loša :beer: ( makar sam gledal moram opet komentirati )
Naravno, sposobna posada Vojazdera je jos jednom uspjela dokazati da, osim shuttleova na napuhavanje, imaju i neobican dar da bez ikakve logisticke podrske naprave cigli shuttle od recikliranih fekalija. Go Jana, go!

IceFisherman 22.01.2005. 22:08

Re: Re: a kaj su tu svi u stanju dormacije

Citiraj:

Originally posted by Bubba
[B]Pa normalno kad nema Treka na televiziji.

Naravno, sposobna posada Vojazdera je jos jednom uspjela dokazati da, osim shuttleova na napuhavanje, imaju i neobican dar da bez ikakve logisticke podrske naprave cigli shuttle od recikliranih fekalija. Go Jana, go!

Ljudi , čini mi se da nekakva buba svemirska kalja naš star trek :rambo: :rambo: :rambo: :rambo:
Videl sam da po celom forumu imaš "pametne" komentare , pls. nemoj i tu komentirati stvari jer neču da dojde do svađe pa da nam zapreju Star trek :beer:

Bubba 22.01.2005. 22:15

Re: Re: Re: a kaj su tu svi u stanju dormacije

Citiraj:

Ljudi , čini mi se da nekakva buba svemirska kalja naš star trek :rambo: :rambo: :rambo: :rambo:
Ne postoji tvoj Trek, rambo. Postoji Trek, a postoji "Paramount-wanna-make-money". Trekeru je razlika vise nego ocita.

Citiraj:

Videl sam da po celom forumu imaš pametne" komentare , pls. nemoj i tu komentirati stvari jer neču da dojde do svađe pa da nam zapreju Star trek :beer:
Ospori moje "pametne" komentare. Zbog mene ga sigurno nece zatvoriti. Dokazi suprotno.

IceFisherman 22.01.2005. 22:22

Ak ne voliš Star trek , i ak misliš samo blatiti po njemu i bilo kojem serijalu ili filmu onda molim te nemoj posječivati ovaj dio foruma:beer:
End of transmišn

Bubba 22.01.2005. 22:52

Citiraj:

Ak ne voliš Star trek , i ak misliš samo blatiti po njemu i bilo kojem serijalu ili filmu onda molim te nemoj posječivati ovaj dio foruma:beer:
Covjek bi ocekivao od androida s pozitronskim mozgom da zakljuci moj odnos prema _Treku_.

Iako nema smisla, nadji korelaciju izmedju (buduci da je aktualno danas bilo) izmedju bljedunjavog In the Flesha i jednog od najboljih kliffova Treka, In Purgatory's Shadow i By Inferno's Light. Eto, kada nadjes, mozda i shvatis zasto je 90% Voyagera nelogicno reciklirano smetje.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:49.