![]() |
Prica se da je patch vec izaso samo je toliko velik da microsoftu treba najmanje 3 dana da ga uploada :D :D Igra je super to sto nije optimizirana ce se popravit kad tad, tak i tak cemo se za kojih par godina smijat kad ce nam se na nove kompove gta 4 instalirat za sekundu i kada ce biti igra s minimalnim zahtjevima kao npr na danasnjim kompovima san andreas. Na mom kompu je igra igriva, ali ja ne patim toliko na grafiku kolko na pricu i radnju u igri. Dobru igru na cini samo grafika, a ostalo gta 4 sve ima. To je moje misljenje!!
|
haha da bar to u algoritmu vrijedi ko na steamu
http://ve3d.ign.com/articles/news/43...ocess-Revealed |
ja se nadam da če ovaj peč za GTA popravit crash kad uđem u Jeruzalem i da će mi Galaxy Map radit !
|
Citiraj:
|
to nije opravdanje ako su napisali u sys req da je preporučeno maltane identična konfa ko moja....i past će im prodaja igara i neće zajebat samo nas nego i sebe...ja definitivno više neću kupit ni jednu original igru sad,a komp da ću nadograđivat zbog igre ne pada mi na pamet,više se isplati ostavit komp koji sad imam još 10 god i kupit jednu od konzola i nemam zajebancije više oko igara
|
Sto jos nikakvih novosti o patchu?
Trebao je danas biti release date :( koliko me sjecanje sluzi... |
Citiraj:
|
jel rijesio tko na kraju problem sa nestajanjem tekstura...?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Probaj u NVIDIA control panelu zgasiti Conformant texture clamp. Ako to ne pomogne treba pričekati patch. |
Da li ova igra trza i na konzolama?
|
slavonac90 ti mozda neces nadogradjivat komp zbog igri, ali igre prodaju hardver, to je opce poznata stvar. da nije igri, 99% ovog foruma bi sve svoje potrebe moglo zadovoljiti sa nekom hg-spotovki slozenom office konfom
|
Citiraj:
EDIT:rodney to ti ja i kažem,imaš komp od 3k kuna i korisitš ga samo za ono što ti treba a ne za igru,konzolu kupiš eo recimo XBOX za 2 k kn i igraš se 5 godina i kad izađe nova kupiš novu i opet si uštedio više nego da pratiš kompjuterski hardver |
Citiraj:
ma jooj vise me nista ni ne interesira oko toga svega preci cu ga sad i to je to i dobro je pitanje kad cu ga ponovo pocet igrat... toliko je igra dobra da ju je steam ukinio eto... i sad se oni pitaju zasto ce je vecina piratizirat samo radi toga sto igra nije vrjedna novca!!! radi doticnih problema. |
Vjerovatno su je i ovi iz Steama željeni malo igrati, međutim iziritirala ih je zbog konstantnih bugova i loše optimizacije, pa su je za inat odlučili maknit :)
Zapravo, cijela igra je jedan veliki bug, a nadolazeća zakrpa je zapravo igra... |
Citiraj:
|
mislim da peč neće još skoro..jer ovako brzi peč neće ništa popravit...
a što se tiče konzola.ja se nisam nikad izigro kao na ps2. ali mislm da je sad možda malo kasno za kupovat konzolu.kupit ću konzolu kad izađe sljedeća generacija istih i dokurca EDIT:ma jok.krenuo igrat ponovo.nakon 20 min dobijem 1 fps i tu je kraj igri.....ADD REMOVE i kraj |
haha...ova će igra nekog glave koštat...
|
Citiraj:
|
igraj po 19 minuta
|
Citiraj:
možda ju rockstar povlači jer su skntali da su sjebali stvar EDIT:So... even it's already 22:45 here in germany I just called my cousin who works for Media Markt in Reutlingen and asked him about GTA4, because of this thread. He said that they decided to take it off the shelves, because too many copies were brought back. He also says, that not every MediaMarkt in Germany does this, but as he heard many are doing it. |
bravo mudri.
|
Citiraj:
pa čak i bih kolko mi je igra zabavna, al jednostavno za neke misije ti treba više od 20 min i uvijek ju moram ispočetka prelazit---nuspješno.. neznam kak bi zguglao taj problem(fps drop il neš tak??) |
Falling fps while Play gta 4 :-)
|
FPS FAIL !!!!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sad sam primjetio, settingsi mi se vraćaju kako god ih ja stavio :(
Dakle, ka duđem u igru 1280x1024 je, 5:4, high, high, 40, 60,60, 10....tako nešto ugl....i kako god ja stavio vrati se na ove gore navedene postavke (btw. imam 180.84 drivere (probao sam i sa nvidia i sa XG) i isto tako imam commandline.txt u gta folderu). Help needed jer me živcira :D |
@Z-man
isti problem... |
Citiraj:
Code:
-norestrictions |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:13. |