![]() |
Nije slika ali je mega hahahaha!
|
|
|
|
|
http://s15.postimage.org/6jkggv95n/balls_of_steel.jpg
Btw Wolv, kak si ti uspio vidljivu sliku stavit u svaštari? |
Citiraj:
Isto je stavio kao kad stavljaš slike za oglas, bar to nije problem (ali iskreno ni meni zadnji put nije funkcioniralo pa sam samo linkove stavio). btw, dal vama zadnje vrijeme forum šteka, odnosno otvaranje stranica? Svako toliko neće da otvori stranice i na kraju mi pokaže onu ovcu - bad gateway :D i na lapu i na kompu. |
Citiraj:
Citiraj:
|
|
ballz of steel,haha odlično!
btw i meni se na mobu svako malo pojavi ljama pa se sjetim demoa iz winampa:) |
fanatik - eto sad mi neće radit, ali inače mi funkcionira "drag and drop", i koliko vidim, nestala mi je ona ikonica za stavljanje slika (ona dva brdašca), boo..
|
@Omerta
Kakav ti je ono link??? Ne radi u svakom slučaju. Što se tiče onih brdašaca, to radi u ostatku foruma, u svaštari ne. |
Citiraj:
Hint: fluminense riders croatia A Wolv ocito moze staviti slike tako zato sto je mod. |
|
Citiraj:
A na Svaštari rade samo HTML slike i thumbovi, tako je oduvjek i svima:) ![]() Uploaded with ImageShack.us |
Ima previse toga pa cu staviti samo link, ali obavezno pogledati :D
Tech support gore |
![]() |
|
|
:roller:
|
|
|
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja sam valjda glup. u cemu je ovdje fora, vec sam prije pokusavao, svaki put mi najnormalnije prevede prevoditelj iz mirat miric u mitar miric. namjesteno sa srpskog na engleski.......... objasnjenje molim :beer:.
|
Citiraj:
Objašnjenje : Imaš disleksiju. :) |
![]() |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:05. |