![]() |
Kakve veze ima taj site s monitorom?
A i članak se zove "5 cool stvari o Visti koje vjerojatno niste znali " Mene više iritira nekakav error koji dobijem od Silverlighta kada posjetim dotičnu stranicu. |
Vjerojatno site nije od monitora ali monitor ga gura. Po meni je to jedan od gorih sajtova, ali niti inace ne citam bas sajtove gdje je sve od Microsofta najbolje.
Morat cu prestati posjecivati monitor.hr stranicu jer svaki drugi dan naidem na takvu traljavost da je to nevjerojatno, a monitor.hr dizajn je jos iz 98e ili 97e vise se ne sjecam kad sam kupovao njihov cd. ict.hr prva vijest: 30.06.2008, ponedjeljak Webrecenzije Cromoda.hr – ružno pače izraslo u labuda http://www.ict.hr/date/2008/06/30/webrec20080630001.gif A na slici se jasno vidi da se radi o sajtu cromoda.com |
zbog naslova teksta ne bi ga pročitao do kraja...zvuči kao neki naslov iz teena.."pet cool stvari koje moraš znati o prištevima"....mislim WTF?
ali ovo obara s nogu 4) U Windowsima XP niste nikada znali da li će se računalo probuditi iz Sleep moda ili hibernacije, dok je na Visti to bitno unaprijeđeno. Ovo je posebno bitno za laptop korisnike koji rijetko potpuno gase računalo. opisuju kao da nikome nije jasno kako smo sve ove godine mogli biti na XPu...a hibernaciju kao ruski rulet...loše jako loše ;) |
Citiraj:
(koji ima zanimljivi update..recimo jednom u 3-4 mjeseca..posebno kod stvari tipa proizvod tjedna..koji stoji par tjedana, ili kod video boxa koji je linkan na isti video..umm..jel bio neki drugi video..ne sjećam se..) Uglavnom katastrofa. |
Ček, tebe ovo čudi? :D
Meni je najveći bad kaj index.hr nema odjel za IT recenzije. Brijem da bi tek to bila zabava za čitati. |
Citiraj:
|
cek malo jel bi to islo onda pod it ili komicari u nastajanju ? :)
|
Citiraj:
|
mlad je naucit ce
|
Znamo kaj je to AXE efekt. A evo i Rexona efekta:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=112181 |
Citiraj:
Ovaj lord je stvarno nenadjebiv:D |
i jeste li probali :D
|
ja dobio PS3:D
I to s chipom.. |
ja cu dobit svaki mjesec PS3 :D
|
tebi ce uvalit bez chipa, pa ces moc igrat samo orginale..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sada je otvorio i temu glupog imena, o manje više glupom proizvodu: Link, SS |
a kolko je tek gluposti nasrao na drugom forumu...
|
Koje se gluposti tu melju strasno,.
|
Citiraj:
|
Dečki-skulirajte se malo, ovo je MiD:)
Ajd još nekak postat biser sa nekog drugog foruma ali ovakve bedarije iz dnevne štampe zaboravite... |
|
|
omfg.
Ja reko naslov se čini kulturan,pa mi se nije dalo gledat. Uberpwner :D |
Citiraj:
Jak je lik, nema kaj! :care: |
Citiraj:
|
Citiraj:
I na kraju kako će se on snać, dobije :banana: kad kupi i kad traži 4 free :D :p |
Citiraj:
|
Evo još jedan thread podizač
SS |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:54. |