PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=27159)

thuNdeR 12.02.2006. 14:31

kad nemaš di drugdje:D

Fleks 12.02.2006. 14:49

Ajde no?

U 15.00 na dozu svi :)

Pa u laganini da vas fragam :p

Costa 12.02.2006. 21:12

Meni cak nekaj islo :D
http://img302.imageshack.us/img302/9549/screen12fk.jpg

SniperWolf 12.02.2006. 22:07

muz muz zum zum:D

thuNdeR 12.02.2006. 22:39

evo athe na zidu joj kad bi tako mogli objesiti:D

http://img431.imageshack.us/my.php?i...hot00000mr.jpg

atha 12.02.2006. 22:45

zaglavih se na zidu, valjda neki bug, a vi vech mene za stvarno zhelite objesiti... :o mislim $$kiLL3Rr.... :o
i josh si me nakon toga bezdushno ubio.... :o

thuNdeR 12.02.2006. 22:54

čisti head shoot:D :D
evo jedan screen shoot sa dawna

http://img129.imageshack.us/my.php?i...hot00019gj.jpg

ovdje smo pretežno derali sa sačmama

atha 12.02.2006. 23:26

da, dobro sam vas tamanio... :gringo: :gringo:

zippo 12.02.2006. 23:41

Da, da bila je dobra makljaza danas, Jos mi oci suze od onog dima i zvoni u usima od bombi koje smo pobacali :D :beer:

Gabre 13.02.2006. 00:04

ma meni ide tako na kurac ona prasina u igri i magla da je za POPIZDIT!

igra je tako zahtjevna, a izgleda isto kao i COD1 i COD:UO

zašto se njih ne igra koji su po meni bolji!

Roller 13.02.2006. 10:41

Citiraj:

Originally posted by Gabre
ma meni ide tako na kurac ona prasina u igri i magla da je za POPIZDIT!

igra je tako zahtjevna, a izgleda isto kao i COD1 i COD:UO

zašto se njih ne igra koji su po meni bolji!

Welcome to my truth...

Redovito išao na dm, tdm i s&d na mađarske servere jer ipak ima najviše igrača, pa je zanimljivije...
A sad...ybg, ja igram dosta dugo cod, još kad se poklopi sa dobrim raspoloženjem, imam osjećaj da mi nitko niš ne može.
I odma vidiš kak padaju komentari: roller coscog, roller cheater...lameri...
A najžešće mi je kad me kickaju sa servera zato što sam nakupio 50 killova dok je prvi ispod mene nakupio jedva 20, i dobro, aj, onda igram sa kar98 ili lee enfield, al opet...samo mi se poveća broj koliko puta sam ubijen...
Dok ne izađe patch + punkbuster, više ne idem na masovne makljaže.

Zato lijepo derem UO gdje te nitko ne može optuživat za niš ;)

MisterM 13.02.2006. 11:16

Citiraj:

Originally posted by Roller
Welcome to my truth...

Redovito išao na dm, tdm i s&d na mađarske servere jer ipak ima najviše igrača, pa je zanimljivije...
A sad...ybg, ja igram dosta dugo cod, još kad se poklopi sa dobrim raspoloženjem, imam osjećaj da mi nitko niš ne može.
I odma vidiš kak padaju komentari: roller coscog, roller cheater...lameri...
A najžešće mi je kad me kickaju sa servera zato što sam nakupio 50 killova dok je prvi ispod mene nakupio jedva 20, i dobro, aj, onda igram sa kar98 ili lee enfield, al opet...samo mi se poveća broj koliko puta sam ubijen...
Dok ne izađe patch + punkbuster, više ne idem na masovne makljaže.

Zato lijepo derem UO gdje te nitko ne može optuživat za niš ;)

Otiđi na servere www.bloody-dogs.de - imas rifle only, tdm i ctf koji ja osobno stalno igram. čitera ko dreka ali ne uvijek. Nekad se skupi ekipa stvarno dobrih igrača pa je to onda super. Makar i sa čiterima možeš nakraj - jučer sa u Lenjingradu ko švabo popizdio kak su me dvojica skidali sa aimbotom ono opali me iza ugla ili opali neka tri metra iza tebe a headshoot:fuming: ali u tomtrenutku je bilo 3 prema 0 za nas i ja im napišem - hebeni luzeri kad vas uništavamo sa svim vašim čitevima i ppsh-ovima:D Onda su počeli mene naganjat a zvršilo je 5 prema 0 za nas. Hoču reč da ak mogu rasturati u igri punoj čitera kaj bu tek bilo kad izađe PB:clap: A i dosta se nasmijem raznim pizdarijama. I da nebu te niko banal jedino nesmeš stajati na mjestu duže od 10-15 sekundi. Onda te igra automatski izbaci u spectatore pa moraš opet ulazit . I da za kraj - kad navale poljaci bježi - robocop, terminator u svim verzijama i rambo su drek za njih - pumperica i headshoot preko cijele mape.: suicide : lol2 : : lol2 : : lol2 : : lol2 : : lol2 :

Hrconja 13.02.2006. 12:44

Citiraj:

Originally posted by MisterM
Otiđi na servere www.bloody-dogs.de - imas rifle only, tdm i ctf koji ja osobno stalno igram. čitera ko dreka ali ne uvijek. Nekad se skupi ekipa stvarno dobrih igrača pa je to onda super. Makar i sa čiterima možeš nakraj - jučer sa u Lenjingradu ko švabo popizdio kak su me dvojica skidali sa aimbotom ono opali me iza ugla ili opali neka tri metra iza tebe a headshoot:fuming: ali u tomtrenutku je bilo 3 prema 0 za nas i ja im napišem - hebeni luzeri kad vas uništavamo sa svim vašim čitevima i ppsh-ovima:D Onda su počeli mene naganjat a zvršilo je 5 prema 0 za nas. Hoču reč da ak mogu rasturati u igri punoj čitera kaj bu tek bilo kad izađe PB:clap: A i dosta se nasmijem raznim pizdarijama. I da nebu te niko banal jedino nesmeš stajati na mjestu duže od 10-15 sekundi. Onda te igra automatski izbaci u spectatore pa moraš opet ulazit . I da za kraj - kad navale poljaci bježi - robocop, terminator u svim verzijama i rambo su drek za njih - pumperica i headshoot preko cijele mape.: suicide : lol2 : : lol2 : : lol2 : : lol2 : : lol2 :
ti si s se previše uživio u to :rolleyes:

smanji malo

Roller 13.02.2006. 13:08

Citiraj:

Originally posted by MisterM
I da za kraj - kad navale poljaci bježi - robocop, terminator u svim verzijama i rambo su drek za njih - pumperica i headshoot preko cijele mape.: suicide : lol2 : : lol2 : : lol2 : : lol2 : : lol2 :

LOL!

Ovo je istina...jednom mi se desilo da me lik strefio pumpericom u mapi carentan sa onog "poznatog" prozora sa pumpericom, a ja sam bio kod onog auta...strašno:clap:

A ima istine i toga oko cheatova, ne može tebi pomoći wallhack ako ne znaš nanišanit, pa ti ništa niti ne znači to što znaš unaprijed iza kojeg je zida, kao što ti niti aimbot može pomoći ako nisi dovoljno brz na okidaču;)

thuNdeR 13.02.2006. 13:10

uuufffff pa vi znate sve čitove i njihove funkcije pa čovječe.........ma znate kaj mislim:D :clap: :beer: :rambo:

atha 13.02.2006. 13:17

Citiraj:

Originally posted by Roller

A ima istine i toga oko cheatova, ne može tebi pomoći wallhack ako ne znaš nanišanit, pa ti ništa niti ne znači to što znaš unaprijed iza kojeg je zida, kao što ti niti aimbot može pomoći ako nisi dovoljno brz na okidaču;)

da...jer ako niste dovoljno brzi, onda vas ja skidam... :smoke: pogotovo tebe, ck-a, spawna i zuleta... :smoke: da....

Amdejac 13.02.2006. 13:22

Ajde dosta laprdanja, ajmo na dozu. :)

Roller 13.02.2006. 13:22

Citiraj:

Originally posted by atha
da...jer ako niste dovoljno brzi, onda vas ja skidam... :smoke: pogotovo tebe, ck-a, spawna i zuleta... :smoke: da....
O atha, poz...
Možemo se mi okušat 1 vs 1 u starom UO.
Predlažem mapu aim...nowhere to run, no where to hide.
I naravno, gremo samo z riflama: goood :

atha 13.02.2006. 13:41

mozhe roller, ovaj tjedan mi stize cod:uo, pa da ti napokon pokazhem da si me dobro nauchio... :smoke: rifle only naravno... :smoke:
;)

Roller 13.02.2006. 13:44

Bum ti poslo tu mapu, ima svega pol megabajta, a rula ta 1 vs 1, ili 2 vs 2.

http://w w w.shuto.ch/users/josey/aimmap/aim.jpg

atha 13.02.2006. 13:47

http://img410.imageshack.us/img410/6316/aim1mw.th.jpg

a ne kaki, odlichna mapa!! weee... :) can't wait.

Roller 13.02.2006. 13:55

http://img211.imageshack.us/img211/9...00078vb.th.jpg

Newbie Pro 13.02.2006. 14:44

Citiraj:

Originally posted by atha
Prihvaćam izazov atha, rifle only :rambo: :)

Roller 13.02.2006. 15:35

Citiraj:

Originally posted by Newbie Pro
Prihvaćam izazov atha, rifle only :rambo: :)
Ovo je jedan od poštenijih igrača na serverima s kojim sam se gledao preko nišana na noob hungarian serverima:cool:

Zule, gle šta su mi napravili od igre...

http://img498.imageshack.us/img498/7744/cod7qm.th.jpg

mitzek 13.02.2006. 15:37

huh??

a kaj mi ono treba da COD>UO mogu igrati na allseeingeye serverima? cijeli 1.5 patch od kolko 300 mega ili kaj?? i jel bi neko mogel mi TO pri Babeku donesti na cedejceku tam oko gablec tajma????

jucer sam grickal spekec i lukek uz COD2 i uopce me nisu tangirali ovi zaprasivaci komaraca i spidermani...ja popeglam 2-3 klopnem si malo, onda mene zviznu 3-33 x ..pa si opet malo prigriznem,pa me Gabre kritizira da sam spoor, pa i njega koknem,pa prigriznem.... tja,moja droga pali za smirenje zivceka,ak i gubis gubi ko pravi Zderonja,UZ KOJU TABLU SPEKCA I PAR -DVA KLOBASA LAKSE JE I PORAZE TRPITI...:rolleyes: :D :beer: :beer:

atha 13.02.2006. 15:41

haha...ma ti si lood mitzek... :D :D ;)

SniperWolf 13.02.2006. 15:55

Ajmo ekipa trk na DoZu :D

LorD ClockaN 13.02.2006. 15:55

DoZa

thuNdeR 13.02.2006. 16:13

ipak je mitzek žderonja:D

Amdejac 13.02.2006. 19:01

Re: huh??

Citiraj:

Originally posted by mitzek
a kaj mi ono treba da COD>UO mogu igrati na allseeingeye serverima? cijeli 1.5 patch od kolko 300 mega ili kaj?? i jel bi neko mogel mi TO pri Babeku donesti na cedejceku tam oko gablec tajma????

jucer sam grickal spekec i lukek uz COD2 i uopce me nisu tangirali ovi zaprasivaci komaraca i spidermani...ja popeglam 2-3 klopnem si malo, onda mene zviznu 3-33 x ..pa si opet malo prigriznem,pa me Gabre kritizira da sam spoor, pa i njega koknem,pa prigriznem.... tja,moja droga pali za smirenje zivceka,ak i gubis gubi ko pravi Zderonja,UZ KOJU TABLU SPEKCA I PAR -DVA KLOBASA LAKSE JE I PORAZE TRPITI...:rolleyes: :D :beer: :beer:

I ja imam sličnih problema, ali sam ih riješil.
Stavil sam najlon preko tipkovnice da ju ne zamastim. Jedino mi je miš malo presklizak tak da dosta često gledam u krivom smjeru.
I slažem se s tobom da se nemre igrati na prazan želudac. Prvo se treba dobro najesti i popiti gemišt. Onda sam lud, ubijam sve redom i ne završi dobro, ako netko stane ispred mene.
Tokom igre dobro je imati pri ruci kakve grickalice tipa čvarci i naravno sve lagano zaljevati gemištom. :beer:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:45.